Ediția a noua a evenimentului caritabil Nepoți de Crăciun a ajuns la final

by | Dec 19, 2018 | Știri Cluj

Duminică, 15 decembrie 2018, s-a desfășurat evenimentul în scop caritabil Nepoți de Crăciun ediția 9, al Asociației Magic People. Și în acest an, ideea de la care a pornit proiectul a fost de a ajuta vârstnicii singuri și cu o situație financiară precară. Proiectul nu se rezumă doar la a oferi un cadou bunicuților ci și de a petrece puțin timp cu aceștia în acestă minunată perioadă.

Gazda evenimentului a fost Platinia Shopping, unde au avut loc spectacole de magie, dans, concerte și colinde de Crăciun. Împreună cu cei din public s-a simțit magia sărbătorilor de iarnă și bucuria de a dărui.

 

Mega Image s-a alăturat și în acest an acțiunii umanitare și a donat alimentele de bază necesare care constituie pachetele care ajung la bunici. Un pachet conține 1l ulei, 1kg făină, 1kg zahăr, o pungă de paste, 1 cozonac. Beneficiarii acestei acțiuni sunt Centrele de Vârstnici din Cluj, proiectul ,,O masă caldă” și vârstnicii din județul Alba.

Alimentele au fost sortate cu ajutorul voluntarilor, iar în data de 17 decembrie 2018 nepoții au împărțit bucurie și zâmbete în centrele din Cluj, unde bunicuții i-au primit cu brațele deschise și au colindat împreună. Unul dintre bunicuți a scris chiar și o poezie.

,,Faptul că vă amintiți de noi în fiecare an
E un obicei profund uman
Obiceiul de a dărui e plăcut, frumos
Și-apreciem ca deosebit de generos
Noi vă răsplătim cu o urare
Viața să vă fie plină cu de toate
Să aveți fericire, sănătate,
În viață cele mai frumoase rezultate
Va veni vremea să fiți și voi bunici
Iar nepoții voștri mari sau mici
O să vă facă un cadou aparte
Un concediu pe planeta Marte”

Emil Tătar, 92 ani

În data de 18 decembrie pachetele cu alimente au ajuns și la vârstnicii de pe Valea Arieșului.

  

În pragul sărbătorilor de iarnă simte spiritul magic și surprinde-i pe bunicuți cu o faptă bună, o îmbrățișare și un zâmbet la fel cum în nenumărate rânduri ei au făcut asta pentru tine.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This