10 lucruri #cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri #cool care se întâmplă săptămâna aceasta în Cluj

by | Jan 7, 2019 | Articole, Recomandări

Dacă începe o nouă săptămână, vin și recomandările noastre de evenimente din Cluj pe care nu vei dori să le ratezi. Ca de obicei, am ales cele mai cool lucruri pe care le poți face pentru a putea spune că trăiești în stil #clujlife. Săptămâna aceasta avem următoarele:

Marți – Asezonează mâncarea bună cu muzică organică
Într-un spațiu pozitiv, lângă un măslin, Bognár Péter și Ferencz Áron completează mâncărurile sănătoase și gustoase cu o atmosferă vie, născută din note muzicale. Se întâmplă la Samsara Foodhouse, unde ești invitat la o seară de relaxare. Intrarea este liberă, deci ce mai aștepți?

Joi – Ieși din cotidian
Dacă nu ai apucat încă să vezi spectacolul “Idiotul”, după F.M. Dostoievski, e cazul să treci pragul Teatrului Național cât mai repede. Spectacolul inspirat din cunoscutul roman al lui Dostoievski a apărut pe scenă în 2012 și poate fi reîntâlnit din când în când de publicul clujean. Alege-ți locul de aici și asistă la întâmplările lui Mîşkin.

Vineri – Lasă-te purtat pe culmile muzicii de “Liliacul”
Bine-cunoscuta operetă “Liliacul”, creată de Johann Strauss II, urmează să încânte spectatorii prin situații ce reflectă viața, mult umor și muzică de cea mai bună calitate. Spectacolul, devenit o emblemă a Anului Nou, emană veselie la fiecare reprezentație, așa că, asigură-te că îți iei biletul de aici pentru a încheia seara de vineri într-o notă armonioasă.

De vineri până duminică – Fă-ți planurile pentru ziua cea mare
În cazul în care ai hotărât să îți unești destinul cu cineva, organizarea evenimentului implică multe alegeri și, evident, multe indecizii. Pentru a face procesul mai ușor, profesioniști din mai multe domenii îți oferă oferte, sfaturi și te țin la curent cu noile trenduri în materie de nunți la Nuntă la Palat. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă, iar timp de trei zile vei avea ocazia să consulți zeci de oferte. Adu-ți răbdarea și viitorul partener de viață.

Sâmbătă – Retrăiește magia Anului Nou
Compozitorul, dirijorul și violonistul André Rieu cucerește prin muzica pe care o aduce în fața publicului alături de Orchestra Johann Strauss. Concertul de Anul Nou pe care acesta l-a susținut la Sydney va putea fi urmărit de către iubitorii de muzică clasică la Cinema Florin Piersic. Dacă vrei să intri în atmosfera festivă a concertului lui André Rieu, ia-ți biletul de la casieria Cinema Piersic.

Duminică – Răsfață-ți auzul
Poți încheia săptămâna printr-un răsfăț muzical, participând la concertul simfonic al Orchestrei Filarmonicii de Stat “Transilvania”, avându-l pe Mihnea Ignat ca dirijor. Sper doar că ți-ai luat biletul din timp, căci nu mai sunt locuri disponibile.

În oricare zi din săptămână – Ia-ți doza de adrenalină
Fie că schiezi, te dai pe snowboard sau te rezumi la a străbate pârtiile cu o sanie, iarna îți trage cu ochiul. Profită de vremea de afară și practică sportul de iarnă preferat. Te întrebi unde? Avem o listă cu pârtii din Cluj și din apropiere chiar aici. Tot ce mai rămâne e să îți pregătești echipamentul și să te pregătești să strigi ”Pârtieee”.

În oricare zi din săptămână – Distrează-te pe gheață
Iarna parcă nu e așa de rece cu o pereche de patine în picioare, mișcări pe gheață și voie bună. Tocmai de aceea, pentru a mai lăsa din ”Of, nu se mai termină iarna?”, o vizită la patinoar e leacul ideal. Poți să alegi patinoarul din Piața Unirii, despre care a povestit Ecaterina aici, sau poți încerca Patinoarul Fiesta Sport, din incinta hypermarketului Cora. În cazul celui de-al doilea, tariful pentru adulți este de 20 de lei, iar pentru copii este de 15 lei. Garderoba costă un leu, iar închiriatul patinelor încă 15 lei. De asemenea, există oferte pentru familii și grupuri de elevi sau abonamente. Programul și lista completă a tarifelor le puteți consulta aici.

În oricare zi din săptămână – Relaxează-te
După atâtea activități, mai ales outdoor, cu siguranță îți vor prii câteva ore de relaxare în care să uiți de frig, de agitație și de griji. Îți recomandăm 5 centre SPA ce te vor face să îți descrețești fruntea și să pleci cu zâmbetul pe buze. Singura ta grijă va fi cu ce să începi – saună, piscină sau jacuzzi?

Cum plănuiești să îți petreci săptămâna?

Nu uita să votezi la ClujLife Awards!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!