4 motive pentru care merită să dăruiești calendarul #Cluj365 de la Daisler

by | Jan 15, 2019 | Articole, Recomandări

Înainte de a începe să scriu acest articol, am primit un mesaj de la un prieten bun, care mi-a scris cam așa: Poți să vii la petrecerea zilei mele de naștere? Răspunsul meu a fost afirmativ, însă odată ce am confirmat prezența, mi-a trecut prin minte un gând care încă nu îmi dă pace: Oare ce aș putea să îi cumpăr? Îndrăznesc să cred că mă înțelegi perfect, fiindcă te-ai regăsit, cel puțin o dată, în situația mea. Dorința de a oferi cadoul perfect se poate transforma într-un adevărat joc al minții. Începi să treci în revistă toate pasiunile lui/ei, să îți amintești toate conversațiile în care a spus că ar avea nevoie de ceva anume, să apelezi la cunoștințele altor prieteni, să inspectezi magazine, site-uri, să-l întrebi chiar și pe atotștiutorul Google… și câte și mai câte.

De fapt, darul oferit unei persoane dragi trebuie să fie o surpriză frumoasă, care să-i amintească de tine în fiecare zi. De acest lucru te poți asigura foarte ușor dacă vei cumpăra un calendar, fiindcă, până la urmă, în acest scop a fost creat: să fie privit zilnic. Îți acord trei secunde să râzi de această idee, după care trecem la lucruri serioase. Adică, discutăm despre 4 însușiri ale dichisitului calendar Cluj 365 de la Daisler Print House și motivele pentru care poate fi cadoul ideal.

Sursă de zâmbete și bună-dispoziție

Calendarul pe care îl laud nu este deloc plictisitor, tipărit cu niște cifre anoste, ba din contră. El a fost gândit pentru a te înveseli zi de zi, prin sărbătorile și evenimentele amuzante pe care le are notate. Uite așa, prietenia dintre tine și persoana căreia îi vei oferi acest cadou va deveni mai strânsă, căci veți avea motive de sărbătoare în fiecare lună. Spre exemplu, puteți râde pe săturate de Ziua bancurilor (1 iulie), să vă bucurați de un desert rece de Ziua înghețatei spumoase italiene (21 august), sau să vă dați în spectacol de Ziua celebrării talentului tău unic (24 noiembrie). Iar acestea sunt doar trei dintre cele multe sărbători care vă așteaptă.

Sufletul petrecerii

Dacă prietenul/prietena nu ratează niciun festival sau concert, atunci calendarul Cluj 365 nu trebuie să-i lipsească din casă. Cu un astfel de cadou, va fi mereu la curent cu ultimele noutăți în materie de evenimente desfășurate în Cluj-Napoca. Acesta este modul ideal în care puteți să stabiliți împreună unde vreți să petreceți în anul 2019. TIFF, Jazz in the Park, Electric Castle sau Untold sunt câteva dintre recomandările propuse între pagini, însă nu se limitează doar la acestea. Știi și tu că viața culturală clujeană este mult mai bogată!

Reține zilele importante

Am discutat deja despre faptul că acest calendar vine la pachet cu cele mai amuzante sărbători și cele mai cool evenimente, însă știe și el pre bine faptul că nu îi stă în putere să cuprindă toate datele importante pentru o persoană. Nu e bai, căci spațiile libere au fost create tocmai în acest scop. Personalizează cadoul și adaugă câteva notițe pe care sărbătoritul/sărbătorita să nu le uite în noul an. Sau poți să-i lași lui/ei această onoare. Fie că e vorba despre o petrecere sau o programare la dentist (brrrr!), odată scrise zilele în calendar, ele vor fi un reminder subtil pentru întreaga lună.

Design fercheș

Nu în ultimul rând, calendarul are culoare și este plin de viață, așa cum ar trebui să fie orice dar pe care îl oferi. Desenele simpatice de pe fiecare pagină te îndeamnă să începi o nouă lună cu zâmbetul pe buze. În plus, acesta nu ocupă mult spațiu și se potrivește oriunde, chiar și în geanta de călătorie. Unde mai pui la socoteală provocările lunare, care sunt adevărate surse de inspirație atunci când te plictisești și nu găsești un alt eveniment la care să participi?

Acum, în final de articol, aș mai adăuga încă un motiv pentru care merită să dăruiești calendarul Cluj 365: este o idee out of the box și cu siguranță va surprinde plăcut pe oricine. Ediția 6 este proaspăt tipărită și poate fi comandată de pe site-ul Daisler. Atenție, însă! Odată ce vei răsfoi paginile, s-ar putea să vrei să-ți achiziționezi și tu unul.

Tags: daisler

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This