Non-stop în Cluj | Farmacii, restaurante, clinici, magazine etc

Home $ Articole $ Non-stop în Cluj | Farmacii, restaurante, clinici, magazine etc

by | Jan 16, 2019 | Articole, Descoperă Clujul

Pe timpul zilei lucrurile sunt destul de clare prin Cluj – știm ce evenimente sunt prin oraș, ce mai e nou, cum e printr-un loc sau altul și care e cel mai potrivit loc pentru preferințele noastre. Și chiar dacă nu știi ceva, faci ca orice ardelean: “Nu vă supărați, știți cumva unde…“. Problema apare când trece de miezul nopții, ușile încep să se închidă, iar întrebatul în stânga și în dreapta nu prea dă roade. Așa că, e necesar să știi unde poți da o fugă la orice oră din zi sau din noapte.

Restaurante & Fast-food-uri
După o noapte în club știi foarte bine că odată ce ai ieșit afară, nu o iei direct spre casă, căci, de obicei, cineva pune clasica întrebare “Mâncăm ceva?”. Până la micul dejun mai e de așteptat, așa că e de preferat să nu te plimbi confuz prin oraș, lăsând foamea să se amplifice.
Prima oprire: Piezișa. De aici nimeni nu pleacă la culcare înfometat, căci sunt soluții. La Casa Vikingilor poți mânca pe săturate mâncare tradițională, preparate din porc, pui, vită și pește sau paste. Dar dacă ai venit cu ceilalți petrecăreți, atunci poate încercați un platou pentru mai multe persoane. Prețurile variază în funcție de ce și cât preferați, un fel principal începând de la 25 de lei. Tot pe pe Piezișa poți opta pentru o oprire la Mama Manu, unde prețurile la shaorma încep de la 12 lei. Pe lângă fast-food-ul de pe Piezișă 23, mai sunt alte 4 locații Mama Manu unde poți mânca la orice oră: în Piața Gării, pe Republicii 120, pe Bulevardul Eroilor nr. 43 și pe Strada Primăverii nr. 10.

Tot din categoria shaorma, mai ai de ales între Fast Food Rosa (la Sora și pe str. David Francisc nr. 21), Doner Maxx (pe str. Gheorghe Șincai nr. 7) și Sultan (pe str. Memorandumului, nr. 4).

Poți opta pentru Casa Piraților, situată pe Strada Răvașului nr. 16, pentru un meniu cu multe preparate, inclusiv pizza sau poți alege clasicul McDonald’s din Piața Mihai Viteazu sau de pe str. Primăverii nr. 74. Toate au program non-stop.

Alte locuri unde poți da o fugă pentru un midnight snack, fiind deschise aproape non-stop sunt Cartofisserie (Piața Unirii 19), unde vineri și sâmbătă e deschis până la ora 5, iar în restul săptămânii până la 00:00, Power Fresh Food (pe Piezișă), care e deschis până la 4 și Big Pro (în Piața Muzeului) ce e deschis până la 5. Ultimele două au un program diferit pentru zilele de duminică.

Farmacii
În cazul în care ai nevoie urgentă de medicamente, e bine să știi care e cea mai apropiată farmacie non-stop. Din fericire, sunt mai multe în oraș, în locațiile următoare:
Napofarm – str. Alexandru Vaida Voevod nr. 58
Ecofarmacia – Piața Timotei Cipariu nr. 15
Viafarm – Piața M. Viteazul
Remedium – B-dul 21 Decembrie 1989 nr.131
Cynara Farm – Cal. Floresti, nr. 75

Clinici Stomatologice
Dacă nu poți aștepta să treacă noaptea din cauza unei dureri dentare ia-ți inima în dinți în miez de noapte și mergi la dentist. Poți merge la Spitalu Clinic Județean, secția Chirurgie Orală și Maxilo-facială de pe str. Cardinal Iuliu Hossu nr. 37 sau la alte clinici dentare private, precum Bote-San Clinique (Zorilor), Community Dental (Centru), City Dental (Gheorgheni) sau Union Dent (Mănăștur). Nu uita să suni înainte pentru a discuta cu medicul stomatolog și ia în considerare că de obicei se percepe o taxă de aproximativ 100 de lei pentru deplasarea la cabinet pe timp de noapte. Mai sunt și alte clinici dentare în fiecare cartier și le poți descoperi printr-o simplă căutare.

Clinici veterinare
Oricând pot apărea probleme de sănătate și în cazul animalelor de companie, iar dacă ai deja unul, probabil ai auzit că poți să apelezi în caz de urgență la serviciile clinicii de la USAMV. De asemenea, multe clinici veterinare au o linie non-stop pentru urgențe, putând fi apelate la orice oră. Printre acestea se numără ALVET (Strada Izlazului, nr. 6), VET FOR PET (Str. Viilor, Nr. 24) și Vet & Vet (str. I.B. Deleanu, nr. 62).

Supermarketuri
Și pentru cumpărături în mijlocul nopții sunt soluții. Pe lângă micile magazine de cartier care sunt deschise non-stop, poți da o fugă la Profi Mărăști, de pe Calea Dorobanților 109 sau la Home Garden din incinta Sora. Iar ca bonus ai și magazinele Liquor Store care nu închid niciodată, de pe str. Piezișa nr.23 și str. Emil Isac nr. 22.

Service sau Vulcanizare
O problemă cu mașina poate să îți strice toate planurile pe care le ai pentru o noapte în oraș. În cazul în care te confrunți cu astfel de probleme la ore târzii, poți apela la un mecanic de la Bradar Comprod Impex (Str. Fabricii, nr. 63) sau Dorobantilor Auto Service (Calea Dorobanților 18-20). Pentru vulcanizări mobile și tractări auto îi poți contacta pe cei de la B&B.

Instalator/electrician
Una dintre marile dileme când se defectează ceva în casă e pe cine chemi ca să repare problema. Sunt multe PFA-uri în Cluj, pe care le găsești la un click distanță. Rămâne doar să apelezi, să explici care este problema și să aștepți ca instalatorul/electricianul să ajungă.

Baby sitter
Dacă ai nevoie de o bonă pe timp de noapte, poți apela la serviciile Margo, agenția care ține locul acelei vecine ce obișnuia să aibe grijă de noi când eram mici. Poți să o contactezi pe Margo, a.k.a. Tanti Margareta, pentru a găsi cât mai repede o bonă.

Știi și alte locuri din Cluj care au program non-stop?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!