Cum a fost la prânz la Chop Urban Grill

Home $ Articole $ Cum a fost la prânz la Chop Urban Grill

by | Jan 24, 2019 | Articole, Cum a fost la

Despre dorința mea continuă de a testa și recomanda localuri care vă vor satisface întru-totul poftele culinare nici nu mai are sens să povestim, cred că intră deja la capitolul ”alte hobby-uri”. Până de curând aveam impresia că merg colo și colo tocmai ca să vă povestesc și vouă cum e. De la o vreme însă, am realizat că, fiind mereu în mișcare și înfometată la fiecare 3-4 ore, inevitabil ajungeam să trec pragul unor restaurante, să testez preparate, să fac descoperiri în bucătărie, și aș fi fost de-a dreptul egoistă să nu împărtășesc.

Exact gândul acesta l-am avut ieri, când am luat prânzul la Chop Urban Grill – că ar fi păcat să nu se bucure mai multă lume de experiența unui business lunch reușit. Vă povestesc cum a fost și ce-am mâncat, sigur vă conving să-i vizitați azi-mâine.

Eram la birou, era ora 12.30 când am simțit că deja momentul nu mai putea fi amânat și că trebuie să decid imediat unde voi lua prânzul. De câteva zile aveam o poftă incredibilă de lasagna și mă gândeam să încerc să o gătesc eu, dar știam că rezultatul obținut din mânuțele mele începătoare nu m-ar fi mulțumit pe deplin. Dând glas acestei pofte și pentru că toate stelele erau aliniate în favoarea mea, a ajuns imediat la urechile mele informația că la Chop Urban Grill au lasagna la Business Lunch. Totul a escaladat rapid, nu a mai fost cale de întoarcere o dată ce mi-a intrat acea idee în cap și în 10 minute intram pe ușile restaurantului.

Meniul special de prânz poate fi comandat de luni până vineri, între 12.00 și 16.00 și conține patru preparate, două startere și două feluri principale, iar voi le puteți combina după preferințe. Astfel, chiar dacă veți găsi întreaga săptămână aceleași denumiri în meniu, puteți face 4 mix-uri diferite și veți avea o paletă mai largă de gusturi de care să vă bucurați. Săptămânal, business lunch-ul se schimbă, făcând loc altor preparate delicioase, unele dintre ele fiind chiar dish-uri cunoscute, care au existat la un moment dat în meniul Chop, și cărora s-ar putea să le simțiți lipsa. Da, vorbesc chiar de această lasagna, căci la ei m-am îndrăgostit de această minunăție și numai eu știu cum m-am despărțit de ea. What is worse than a heartbreak? I don t know, have you ever seen your favourite dish deleted from a restaurant`s menu?! O mai găsiți așadar, ocazional, la Business Lunch.

Săptămâna aceasta, sau cel puțin ce a mai rămas din ea, aveți de ales între supa cremă a zilei (sunt două variante în fiecare zi, întrebați care sunt acele opțiuni când vi se ia comanda) și salată cu ton roșu în crustă de susan, pepene galben și legume prăjite ca startere. Ieri aveau supă cremă de legume și supă cremă de legume verzi, eu am ales-o pe cea din urmă. Ca fel principal au lasagna cu ragu de vită Black Angus și rolled chicken leg sous vide. Ca să gustăm din toate, noi am combinat două și două. Cu alte cuvinte, nimic nu a rămas netestat, iar noi am plecat mulțumiți de tot ce am mâncat.

În ciuda faptului că nu mă împac deloc bine cu verdele în farfurie, supa era atât de fină și cremoasă, încât i-am putut ignora culoarea. Salata, de asemenea, datorită combinației îndrăznețe de ingrediente, a fost o surpriză extrem de plăcută. Mai ales că mă topesc când văd rodie în farfurie. Mult așteptata lasagna era exact așa cum mi-o aminteam, la fel de gustoasă ca ultima dată când ne-am întâlnit. Singurul meu regret a fost că nu am reușit să o termin, dar asta e din cauză că încă nu am găsit meniu personalizat după mărimea stomacului meu. Nicio problemă, mai caut. Puiul, servit alături de piure de cartofi cu trufe, ciuperci de pădure și sos Demi-Glace, a fost la înălțimea așteptărilor, iar concluzia a fost simplă: parcă nimic nu se compară cu savoarea preparatelor gătite în Josper Grill. Mai venim!

CHOP-CHOP, mix your lunch with business talks! Cause this is the perfect place for food and business lovers. Tu când ai fost ultima dată la Chop Urban Grill?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!