Cum a fost la Business Lunch la Livada

Home $ Articole $ Cum a fost la Business Lunch la Livada

by | Jan 28, 2019 | Articole, Cum a fost la

Pentru că avem spațiul de lucru în „buricul târgului”, nu ducem lipsă de opțiuni în momentul în care bate ora prânzului. Pe de altă parte, suntem întotdeauna în căutare de diversitate culinară, de alte gusturi care să ne răsfețe papilele gustative. Vinerea trecută am pornit spre Livada, o locație tare dragă nouă și căreia îi trecem mereu pragul cu plăcere. Vă povestim îndată cum a fost, ce aveau în meniu la Business Lunch și impresii legate de gustul preparatelor.

La ora 12.30 am ajuns la restaurant, mulți alții fusese mai rapizi (și mai flămânzi, cel mai probabil) decât noi, așa că am găsit destul de multe mese ocupate. Nu atât de multe cât să ne chinuim să ne găsim un loc, dar suficiente cât să nu ne simțim singuri. Am ocupat masa mea preferată și… surpriză! Nu am început să răsfoim meniul. Pentru prima dată în istoria vizitelor la Livada, m-am oprit la a analiza atent o singură pagină, cea pe care erau afișate opțiunile pentru Business Lunch. Având în vedere faptul că un starter și un fel principal au prețul de 21 lei și apăreau denumiri destul de apetisante în listă, nu mi-a trebuit nimic altceva. În plus, cunoscând locația în care mă aflu și atenția pe care o au pentru ingredientele folosite, raportul calitate preț mi s-a părut foarte bun.

Meniul se schimbă zilnic, iar la începutul săptămânii puteți afla de pe pagina lor de Facebook sau de pe profilul de Instagram (la Highlights) cu ce vă așteaptă în zilele care urmează. Pentru cei ca noi, pentru care este foarte important să nu ne plictisim de un fel de mâncare, să găsim tot timpul ceva nou în restaurant, Livada este locul perfect. Până acum, eu nu cred că am văzut vreo denumire care să se repete la meniul zilei, dacă nu mă credeți pe cuvânt, mergeți măcar o dată pe săptămâna la ei și vi se va confirma.

Cum vă spuneam, vineri s-a petrecut toată vizita noastră. Vineri sau ”ziua în care servesc minestrone și stroganoff de porc cu orez la Livada la meniul zilei”. N-am studiat opțiunile săptămânii în prealabil, pur și simplu s-a nimerit să fim acolo la final de săptămână. Acum, că mă uit pe meniul de zilele trecute, n-ar fi stricat să mergem și miercuri, dar și joi, când au avut chilli con carne și papanași, varză a la Cluj și apple crumble. Dar poate că vor mai fi ocazii. Timpul de așteptare a fost foarte mic, iar preparatele gustoase. Supa minestrone, pe care eu am simțit-o ușor piperată (dar nu într-atât încât să mă împiedice să nu o mănânc pe toată), a fost devorată în doar câteva minute de toți cei de la masă s-au declarat mulțumiți. În ceea ce privește felul principal, mi-a plăcut combinația, mi-a adus aminte de mesele la bunici. Cumva, pare-mi-se că tot meniul de prânz pe care ei ni-l propun duce cu gândul spre bucătăria românească tradițională, totul având un mic twist.

Nu mă pot opri aici și vă dau un spoiler alert pentru meniul de săptămâna aceasta, căci mi-au atras atenția câteva preparate. Astăzi, de exemplu, puteți încerca supă cremă de porumb cu popcorn (mai bifez câteva task-uri pe to-do list și pornesc spre Livada), mâine aveți supă de gulie cu găluște și Fish and Chips, iar vineri nu puteți rata orezul cu lapte și sos de căpșuni făcut în casă. Nu uitați că meniul zilei este disponibil doar în intervalul orar 12.00-16.00.

Tu ai încercat Business Lunch-ul de la Livada? Cum ți s-a părut?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!