4 motive să apelezi la Expand Catering pentru catering si organizare de evenimente

by | Feb 12, 2019 | Articole, Recomandări

Să organizezi un eveniment poate fi o activitate pe cât de entuziasmantă, pe atât de stresantă. Pe lângă faptul că trebuie să te gândești cu mare atenție pe cine să inviți și pe cine nu sau cu ce haine să te îmbraci pentru a fura toate complimentele, mai trebuie să te îngrijorezi și de modul în care va decurge evenimentul efectiv. Locația nu poate fi una banală, mâncarea trebuie neapărat să aibă gust, decorațiunile să arate impecabil, iar dacă vrei să mergi mai departe și să incluzi câteva momente artistice, situația se complică rău de tot. Te și imaginezi deja cum alergi dintr-o parte în alta, cum dai telefoane și iar dai telefoane, pentru ca, în final, în ziua evenimentului să fii prea obosit pentru a te bucura de rezultat.

Înainte să pornești singur în aventura organizării unui eveniment pe cont propriu, stai jos, respiră și gândește-te dacă nu ar prinde mai bine să colaborezi cu o firmă expertă în domeniu. Nu te grăbim să iei o decizie, ci te sfătuim să citești cele 4 motive pentru care credem că Expand Catering sunt o alegere bună, fie că ai nevoie doar de servicii de catering, fie că vrei să pornești un eveniment de la zero.

Profesionalismul își spune cuvântul

În momentul în care îți încredințezi evenimentul în mâinile unei echipe, trebuie să te asiguri că aceasta este una experimentată în domeniu și că îți va oferi serviciile de cea mai bună calitate. Dacă Expand Catering nu s-ar fi încadrat în categoria profesioniștilor, acest articol nu ar fi fost niciodată despre ei. Atât noi, cât și mulți alți clienți am fost surprinși plăcut de fiecare dată de personalul bine pregătit, mereu gata să respecte întocmai nevoile clienților. Lucrează din pasiune și cu pasiune, chestiune ușor observabilă atunci când participi la un eveniment pe care l-au organizat sau atunci când guști din meniurile lor. Cârcotașii ar putea să spună că aduc prea multe laude, dar mi se pare firesc ca despre afacerile calitative să se vorbească mult și bine. Iar pentru cei care se îndoiesc de meritele echipei, le mai scriu doar atât: Expand Catering se află pe piață de 20 de ani și numără în portofoliu peste 5000 de evenimente.

Meniuri create pentru toate gusturile

Să spunem că avem următoarea situație: peste puțin timp urmează să aibă loc evenimentul pe care l-ai plănuit cu mare atenție, însă îți lipsește acel ceva care să încânte invitații, o „cireașă de pe tort” care să-i facă pe toți să exclame Ce gustos! Presupun că ai înțeles deja faptul că mă refer la mâncare, un detaliu la care trebuit avut mare grijă. Ce-i drept, e greu să mulțumești fiecare gust, însă dacă apelezi la Expand Catering, te vei asigura că majoritatea invitaților vor fi impresionați. Atunci când vine vorba de meniuri, alegerea stă în mâinile tale, căci poți să decizi între varianta cu carne sau cea vegetariană, ambele personalizate în funcție de preferințe și de buget. Platourile cu aperitive sunt adevărate minunății și ele, căci vin în aceleași două variante, iar gustările sărate sau dulci îți fac poftă de la o primă privire. Fără doar și poate, la acest capitol echipa de la Expand a reușit să găsească secretul succesului, doar nu degeaba are mesajul Din suflet pentru toate gusturile.

Catering special

Am lămurit faptul că pe partea de evenimente meniurile oferite sunt de înaltă calitate, însă există și alte momente în viață în care necesită să apelăm la serviciile de catering. De fapt, unii dintre noi s-ar putea să avem nevoie zi de zi, mai ales atunci când stăm și ne întrebăm ce să mâncăm la masa de prânz. Astfel de situații pot fi extrem de problematice, căci știm cu toții cât de nervoși devenim atunci când suntem la locul de muncă, avem sarcini peste sarcini și ne mai e și foame, pe deasupra. Dacă partea de task-uri rămâne să o rezolvăm singuri, măcar de masa de prânz se poate ocupa altcineva, adică Exapnd Catering. Aceștia oferă în fiecare săptămână un meniu al zilei variat, atât pentru cei care nu gândesc nicio masă fără carne, dar și pentru cei vegetarieni. Doar am spus deja că orice meniu poate fi individualizat! De asemenea, există oferte de catering zilnic și pentru școli, grădinițe, sau programe afterschool.

Evenimente organizate în cel mai mic detaliu

Tu vii cu ideea și cu tipul evenimentului, iar cei de la Expand Catering le pun în practică. Easy, peasy, nu-i așa? Nu trebuie să te îngrijorezi pentru nimic, nici măcar pentru sală, decorațiuni, servicii foto-video, sunet și lumini, DJ, programe artistice, sau candy-bar. Cel mai important de reținut este că echipa din organizare lucrează împreună cu fiecare client și îi oferă consiliere în desfășurarea evenimentului, astfel încât rezultatul final să fie o încântare pentru toată lumea. Serviciile de logistică, precum baruri, mese, scaune, tacâmuri, veselă și multe altele sunt incluse, de asemenea, pentru ca tu să apelezi cu încredere la o singură firmă care se ridică la nivelul așteptărilor tale, și poate, de ce nu, chiar să le depășească.

Sky is the limit atunci când vine vorba de evenimentul tău, iar Expand Catering îți poate oferi o experiență completă, ideală, de neuitat, indiferent de ceea ce îți propui să organizezi.

Tu ai colaborat cu ei până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This