Dósa Noémi & Pethő Csaba Duo la ClujLife Community Conference #5 | CLUJLIFE - Te scoate din casă!
Articole

Dósa Noémi & Pethő Csaba Duo la ClujLife Community Conference #5

Dósa Noémi & Pethő Csaba sunt cei doi tineri care au cântat și ne-au încântat în deschiderea ClujLife Community Conference #5. Anul acesta am decis să experimentăm puțin, să schimbăm formatul conferinței. Am mutat decernarea premiilor la început, invitații au devenit moderatori și au făcut schimb de roluri între ei, multe s-au întâmplat. Pentru că suntem mari fani ai conceptului Sofar Sounds, am apelat la aceștia și am deschis conferința chiar cu un mic concert. Ne-am bucurat tare mult să-i avem ca invitați pe cei Noémi și Csaba, dar și feedback-ul celor prezenți. Duo-ul s-a dovedit mai mult decât potrivit cu al nostru experiment și credem că ne vom mai avânta în viitor spre astfel de teste.

Dósa Noémi (voce) și Pethő Csaba (chitară) au început să cânte în forma de duo în 2016. În muzica lor, ei îmbină muzica jazz cu indie-folk prin piese proprii și standarde prelucrate. Unii dintre voi poate îi cunoașteți din quartetul Spontaneous Plan, cu care au participat la concursul Jazz in the Park și unde au câștigat premiul special al juriului.

Dacă nu ați fost la #CCC, vă aducem noi o bucățică din eveniment, transpusă pe notele muzicale ale acestui duo.

Sună bine, nu?

CLUJLIFE - Te scoate din casă!

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.