Latte Art Throwdown @ Meron Roastery

Home $ Articole $ Latte Art Throwdown @ Meron Roastery

by | Feb 25, 2019 | Articole

Hai s-o zicem pe față o dată pentru totdeauna. Suntem cu toții niște cafelitiști convinși. Și mai ales în Cluj, unde industria cafelei de specialitate este atât de vastă și avem, spre bucuria tuturor, de unde alege.

Fie că e vorba de origine, note de degustare sau profilul de prăjire al cafelei pe care vrei să o încerci, fie că este vorba de atmosferă sau confort, sau poate pur și simplu mergi acolo pentru că știi că o să găsești oricând pe cineva cu care să-ți bei cafeaua, fiecare avem locul nostru de ”ieșit la cafea”.

Dar în spatele tuturor acestor motive aparente, stau ei. Oamenii care îți prepară de fiecare dată cafeaua cu la fel de multă atenție; care îți zâmbesc frumos chiar dacă ai o zi nu-foarte-bună (și nu o fac pentru tips, deși ar fi frumos să-l lași); pentru care cafeaua nu e doar licoarea magică sau un pretext bun de a pierde timpul, ci o pasiune; și care, spre surprinderea ta, nu flirtează cu tine când îți desenează inimioare în cafea.

Ba mai mult, inimioarele le fac de obicei când e foarte aglomerat pentru că nu au suficient timp pentru a face un alt desen mai complex. Și dacă e până acolo, sigur ai primit măcar o dată o inimioară atât de perfectă că a fost insta worthy, sau cel puțin material pentru instastory.

De aceea, ne-am gândit noi că cel mai bine ar fi să punem la cale o nouă competiție de latte art, astfel încât să-i răsplătim într-un mod ”cinstit”, adică cu un premiu cel mare de 500 de euro, pe cei care ne fac diminețile mai frumoase, zilele mai bune, serile mai lungi, materialul cool de insta și aici vă las să mai completați voi.

Regulile competiției sunt simple. Există 32 de participanți care vor concura câte doi, unul împotriva celuilalt, și 10 posibile modele de latte art. La toate rundele se vor folosi cești de 200 de ml și metoda de turnare va fi ”free pour”, adică participanții nu vor avea voie să se folosească de instrumente ajutătoare pentru a-și îmbunătăți modelele. Regulamentul complet îl puteți găsi aici.

Pentru a putea participa la competiție, doritorii trebuie să completeze acest formular și să achite o taxă online de 20 de lei. Intrarea este deschisă pentru toți iubitorii de cafea și curioșii de latte art, în limita locurilor disponibile.

Ne vedem la competiție!

#guestpost by Andreea – Marketing specialist la Meron

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!