Articole, Recomandări

5 săli și spații de închiriat în Cluj pentru evenimente

De obicei îți vorbim despre evenimente cool și te încurajăm să participi la cât mai multe. Astăzi însă, deși rămânem la subiectul evenimente, schimbăm puțin perspectiva și luăm în considerare situația în care tu vrei să organizezi un eveniment, ai deja ideea, știi aproximativ câte persoane vor fi prezente, dar trebuie să hotărăști unde va avea loc evenimentul tău. Multe hoteluri dispun de o sală de conferință și sunt o opțiune care te poate ajuta, însă ne-am gândit să te punem în temă și cu alte spații în care poți să organizezi un eveniment reușit, fie că e vorba de o conferință, un eveniment corporate sau o întâlnire de echipă.

Despre ClujHub sigur știi deja că organizează o mulțime de evenimente. Situat în Complexul Central, pe str. Ferdinand nr. 22-26 etajul 3, ClujHub pune la dispoziție și câteva săli de închiriat pentru evenimente. Poți opta pentru o sală mai mică, cu o capacitate de maxim 40 de persoane, o sală de evenimente unde au loc până la 70 de persoane, sau una de conferințe ce poate găzdui până la 150 de persoane. Fiecare încăpere dispune de internet, flip-chart, proiector, televizor, pointer și sistem audio pentru a-ți fi de folos în cadrul evenimentului. Poți să îi contactezi pentru a cere o ofertă în funcție de necesitățile tale.

O altă modalitate de a organiza un eveniment cu un număr mai mare de participanți în centrul orașului este să optezi ca pentru The Square. Situată în Piața Mihai Viteazul, pe str. Argeș, sala este potrivită pentru conferințe sau alte evenimente cu un număr generos de participanți, inclusiv evenimente muzicale. Vei avea la dispoziție un proiector HD, internet Wi-Fi, sistem de sunet și un inginer de sunet care să ofere consultanță și suport tehnic pe parcursul evenimentului. Un element foarte important este faptul că The Square are și o parcare, deci participanții nu vor întârzia la eveniment din cauză că nu găsesc un spațiu liber pentru a-și parca mașina.

Dacă te tentează să organizezi evenimentul într-un spațiu diferit de sălile clasice de conferințe poți alege Charlie Upstairs, încăperea de la etaj a restaurantului situat în Piața Muzeului nr. 3. Ca număr de persoane, sala poate găzdui aproximativ 75 dacă se stă la masă și până la 200 dacă optezi pentru mese înalte și stat în picioare. Ai posibilitatea de o aranja scaunele în funcție de tipul evenimentului tău, având la dispoziție garderobă și terasă. În sala vei găsi sistem de sunet, sistem de lumini, proiector și microfoane, ce îți vor asigura suportul necesar pentru buna desfășurare a evenimentului. Nu vei plăti efectiv sala, oferta bazându-se pe produse, prin urmare, costurile diferă în funcție de pauzele de gustările și băuturile din timpul evenimentului.

Vezi această postare pe Instagram

@charliepub .

O postare distribuită de Charlie Pub (@charliepub) pe

O variantă eficientă este și Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative – CREIC, situat pe Strada Lombului, care propune două săli multifuncționale: una de 450 mp ce poate găzdui 400 de persoane și una de 600 mp ce are o capacitate de 530 de locuri. Avantajul este că sala dispune de pereți amovibili, ceea ce oferă posibilitatea de compartimenta sălile sau de folosi cele două săli mari împreună, suprafața putând fi extinsă inclusiv pe hol și pe terasa exterioară, ajungându-se la un total de 4.075 mp, potrivit pentru târguri, expoziții, spectacole. Spațiul e dotat cu sisteme de traducere simultană în patru limbi, videoproiectoare, ecrane de proiectare, panouri expoziționale și scenă, iar participanții au posibilitatea de a utiliza două parcări, una interioară și una exterioară.

Mai ai o variantă ce merită luată în calcul la Liberty Technology Park Cluj, unde ai posibilitatea de a alege dintre o sală de conferințe și una potrivită pentru întâlniri. Liberty Conference Room(170 mp) poate găzdui 150 de persoane, iar amenajarea de tip teatru o face potrivită pentru conferințe sau prezentări. Sala dispune de video-proiector, microfoane, sistem de sonorizare, acces Internet wireless, măsuțe de scris atașate scaunelor, pupitru vorbitor, zonă de networking și coffee break. Cea de-a doua, Liberty Meeting Room (34 mp), oferă o capacitate de 16 locuri, având acces la internet wireless proiector și o zonă de protocol. Ambele săli pot fi închiriate de luni până sâmbătă în intervalul orar 08:00 – 20:00.

Știi și alte săli potrivite pentru a găzdui un eveniment?

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Wed 22

Muzeul Păpușilor. Personajele Commediei dell’Arte

9 May, 12:00 am - 26 May, 12:00 am
Wed 22

Expoziție Elena Ilash / Flora Sopa

16 May, 12:00 am - 28 May, 12:00 am
Wed 22

Interferenţe. Hedda Bach şi Szervátiusz István

21 May, 10:00 am - 2 June, 7:00 pm
Wed 22

Girls’ Night Out

21 May, 10:00 pm - 22 May, 7:00 am
Wed 22

Cuvinte și umbre. Capitolul I

22 May, 7:00 pm - 9:00 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.