10 evenimente de neratat în martie la Cluj

Home $ Articole $ 10 evenimente de neratat în martie la Cluj

by | Mar 1, 2019 | Articole, Recomandări

Acum că oficial a venit primăvara, ai chiar mai multe motive să ieși din casă, căci vremea nu ai e așa un impediment. Vrem să ne asigurăm că profiți de fiecare ieșire participând la cele mai faine evenimente ce au loc în Cluj, așa că ți-am pregătit o listă cu cele pe care nu trebuie să le ratezi în luna martie. Hai să le vedem!

Hi Fi Fi 2 | 8-9 martie
După ce ai dansat fără oprire la prima ediție Hi Fi Fi, pregătește-te pentru alte două zile de petreceri la Hi Fi Fi 2. În cazul în care nu ai fost la prima ediție, sau nu îți amintești, optimizarea dimensiunilor audio și video fac experiența spectaculoasă. Mai sunt doar câteva zile până la eveniment, așa că ia-ți repede biletul de aici.

100% Păreri cu Teo,Vio și Costel | 11 și 12 martie
Cei trei comedianți revin la Cluj cu un nou show de stand-up. Dacă nu i-ai mai văzut într-un show live cu siguranță ai văzut unul online sau ai fost curios și ai urmărit măcar unul din podcasturile lor. Pentru ca niciun doritor să nu rateze show-ul au fost organizate 3, mai exact, unul în data de 11 martie și două în 12 martie, de la ora 19:00 și de la 21:30. Dacă vrei să auzi părerile celor trei, ia-ți biletul și hai la unul dintre show-uri.

De la Bach la muzica de film | 14 și 21 martie
Pentru a înțelege mai bine și a aprecia mai amplu muzica clasică, ai ocazia să participi la un workshop dedicat muzicii. Vei parcurge fiecare perioadă de creație muzicală, analizând diferențele, vei învăța să deosebești genurile și să le asculți, bucurându-te de muzica clasică. Vor exista două sesiuni, una în 14 martie și una în 21 martie, ambele desfășurându-se la Muzeul de Artă, în sala Tonitza. Prima sesiune va aborda perioada Renașterii, ajungând până la Romantism, iar cea de-a doua va continua până la muzica de film din zilele noastre. Prețul unui bilet este de 70 de lei pentru o sesiune și 120 pentru ambele. Îl poți achiziționa de aici. Dacă dorești să optezi pentru cele două sesiuni la prețul special, e necesar doar să le adaugi pe ambele în coș pentru a se aplica oferta.

CreativeMornings | 22 martie
Spre finalul lunii, începem o zi de vineri într-un mod creativ participând la CreativeMornings, evenimentul devenit deja o tradiție pentru comunitatea creativă clujeană. Îți putem spune de pe acum că înregistrările vor începe din 18 martie și urmează să aflăm tema și invitatul ediției așa că stay tuned.

Târgul de Cariere | 15-16 martie | 26-27 martie
Cauți un job sau o schimbare în carieră? Atunci e clar că trebuie să treci pe la Târgul de Cariere ce va avea loc la Sala Polivalentă. În perioada 26-27 martie vor fi îmbinate cele mai căutate domenii și la jumătatea lunii(15-16 martie) va avea loc o ediție specializată pe un domeniu, fiind vorba de un Târg de Cariere IT. Pe lângă oferte de muncă, la târg vor avea loc conferințe, sesiuni de networking, traininguri și alte surprize. Așa că notează-ți în calendar.

Conferința Pinch of Salt | 22 martie
Dacă ai vrea să îți deschizi o afacere în domeniul HoReCa, cu siguranță ai multe întrebări cu privire la acest proces. La conferința Pinch of Salt – I have a dream vei avea ocazia de a pune întrebările unor profesioniști din domeniul HoReCa, vei primi sfaturi și vei afla poveștile lor. Printre invitați se numără Adi Hădean, Silviu Chelaru de la Manger și Ioana Lazăr de la Eggcetera. Dacă ești interesat, ia-ți biletul de aici.

Fuckup Nights ediție specială | 22 martie
Ediția de luna aceasta a Fuckup Nights, evenimentul dedicat împărtășirii eșecurilor, va fi una specială – așa anunță organizatorii. De ce și cum v-a fi specială? Vom afla cât de curând, așa că stați pe aproape. Până aflăm mai multe detalii, îți reamintim cum a fost ediția a zecea Fuckup Nights.

The Beard Run 4 | 23 martie
Vine primăvara, bine-mi pare, mi-au pus adidașii în picioare… și am pornit spre The Beard Run 4, crosul pe trepte organizat de The Beard Brothers. Există patru categorii la care se poate participa: proba de 3km, proba de 6km, ștafetă (4 participanți, fiecare parcurgând 1,5km) și proba pentru copii (500m). Taxa de înscriere este de 70 de lei pentru adulți, 50 de lei pentru copii, 200 de lei pentru ștafetă și 400 de lei pentru o echipă reprezentantă a unei companii. După cum v-au obișnuit, evenimentul este unul caritabil, toți banii strânși fiind utilizați pentru achiziționarea unei ambulanțe de tip B pentru SMURD. Înscrierile se fac aici. Te-ai apucat de antrenament?

Ziua Porților Deschise la Teatrul Național Cluj | 27 martie
După cum reiese din programul Teatrului Național, spre finalul lunii va avea loc Ziua Porților Deschise, eveniment care oferă iubitorilor de teatru prilejul de a participa la tururi, ateliere, discuții cu actorii, concerte și alte activități ce îi apropie de tainele teatrului. În curând va fi publicat și programul acestei ediții, dar până atunci poți citi cum a decurs ediția de anul trecut a evenimentului.

Conferința de Leadership Feminin The Woman | 28 martie
Conferința The Woman reprezintă cadrul în care femei ce activează în diverse domenii se întâlnesc, împărtășesc povești și inspiră prin experiențele lor. Pe lângă interacțiunea cu celelalte participante, vei avea ocazia să asculți poveștile a 4 femei ce au devenit lideri: Nevin Çolak (vicepreședinte Senior Turkish Airlines Inc.), Irina Rimes, Christine Van Loo (atlet și acrobat de 7 ori campioană națională la acro-gimnastică în Statele Unite ale Americii) și Dite Dinesz, (jurnalistă și inițiatoarea proiectului Izolați în România). Ia-ți biletul la conferință de aici.

Ce planuri ai pentru începutul primăverii?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!