#FollowMe: Dan Grigore a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

Home $ Articole $ #FollowMe: Dan Grigore a preluat contul nostru de Instagram pentru o săptămână

by | Mar 4, 2019 | Articole

5 zile, 5 întrebări, 5 povești. Continuăm seria #FollowMe în care timp de o săptămână, contul nostru de Instagram este preluat de un Instagrammer… din Cluj. Le-am analizat preferințele și obiceiurile fotografie, am venit cu câteva întrebări, iar ei cu pozele și răspunsurile.

De data aceasta am explorat orașul prin lentila lui Dan Grigore, fondator Evenlight. Dan se descrie drept un artist al vizualului, pasionat de fotografie, dar și videografie. Este atent la tot ceea ce îl înconjoară și din acest motiv crede că versatilitatea este o parte importantă a jobului său.

Îți plac plimbările prin Parcul Central, locația în sine, din câte am observat. Credem totuși că nu i-ai descoperit toate unghiurile și ascunzișurile. Te provocăm să cauți și să ne arăți un loc nemaivăzut de lentila aparatului tău în parc.

Trebuie să recunosc că Parcul Central este unul dintre locurile mele preferate când vine vorba de fotografii, așa că uneori poate fi “challenging” să îl “imortalizez” dintr-un unghi nou. Noroc că îmi plac provocările!

Ce loc ești nerăbdător să fotografiezi imediat ce soarele va fi un invitat constant pe cer?

Mereu îmi place să observ, de sus, schimbările prin care trece Clujul în decursul unui an și abia aștept ca primăvara să readucă totul la viață!

Care e indicatorul evident pentru tine că se apropie primăvara în Cluj?

Mărțișoarele au luat cu asalt tot Clujul, acesta fiind cel mai clar indicator că primăvara a sosit. Plus soarele care e din ce în ce mai prezent. ☀️😊

Îți place să călătorești și ai niște capturi foarte interesante pe feed-ul tău. Arată-ne un colț de Cluj care-ți amintește de o altă țară, de un alt oraș. Care e acesta?

Clujul e plin de locuri și clădiri care par desprinse din alte orașe, dar probabil clădirea aceasta e una dintre preferatele mele. Îmi amintește de arhitectura din Viena sau cea din Praga, două locuri cunoscute pentru asta.

Dacă ar fi să alegi o singură stradă din #Cluj care să spună povestea orașului, care ar fi aceasta și ce ar grăi privitorului?

Sunt multe străzi interesante în Cluj, dar strada aceasta are ceva aparte. Îți dă un sentiment de tunnel vision spre inima orașului!

Mulțumim, Dan, pentru că ai acceptat invitația noastră și pentru capturi. Mai multe puteți vedea pe profilul său, Evenlight!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!