10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta la Cluj

by | Mar 25, 2019 | Articole, Recomandări

Planurile pentru toată săptămâna trebuie făcute de luni, deci nu uita să aloci niște timp pentru asta. Noi îți sărim în ajutor, oferindu-ți 10 recomandări pe care le poți încerca săptămâna aceasta. Să le vedem:

Marți – Susține fotbaliștii români
Echipa României de fotbal va juca în preliminariile EURO 2020 un meci contra Insulele Feroe pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, începând cu ora 21:45. Prețurile biletelor încep de la 25 de lei și pot fi achiziționate de aici.

Marți – Lasă-te servit de un “chelner pentru o seară”
Da, ai citit bine. Vorbe va organiza prima ediție Chelner pentru o seară, unde Shajjad Rizvi, Wouter Reijers, Carl Widell și Antonio Patanè, mai exact, consulii Marii Britanii, Olandei, Suediei, alături de Președintele Clubului Italian de Afaceri se vor asigura că ai parte de o seară reușită la restaurant. Meniul va fi îmbogățit cu câte un preparat specific fiecărei țări, iar cei patru vor concura în măestrie, punctajul constând în bacșișul primit de la participanți. Toți banii primiți ca bacșiș în seara evenimentului vor fi donați Asociației Little People Romania. Poți să rezervi o masă pentru unul din intervalele orare 19-20, 20-21 sau 21-22 pe pagina de Facebook Vorbe.

Marți și miercuri – Hai la Târgul de Cariere
Fie că îți cauți un job sau ești pur și simplu curios care sunt ofertele de muncă actuale, e cazul să vizitezi Târgul de Cariere ce va avea loc la Sala Polivalentă. Acesta va acoperi o arie largă de domenii, fiind cel mai mare eveniment de recrutare din Transilvania. Și pe lângă ofertele de muncă, vei putea parte și la alte activități. Poate vei dori să participi la unul din workshop-urile Camera Obscură și Talent is not enough sau te va interesa I love my job Academy, unde speakeri din diverse domenii de activitate îți vor împărtăși din experiențele lor. Un motiv în plus pentru a participa este faptul că 6 participanți ce își vor scana invitațiile pentru I love my job Academy vor primi un abonament la Electric Castle, iar unul dintre ei va primi și un abonament la TIFF. Participarea la evenimente este gratuită, însă este necesară înregistrarea în avans. Mai e loc de vreo îndoială? Ne vedem acolo.

Joi – Be The Woman
Conferința The Woman va aduce pe scenă femei de succes din mai multe domenii de activitate pentru a împărtăși și a inspira prin poveștile lor. Anul acesta accentul cade pe femeile ce acționează în tăcere și se fac auzite atunci când își susțin valorile în care cred. Prin urmare, vor fi invitate jurnalista Dite Dinesz (inițiatoare a proiectului Izolați în România), Ioana Enache (general manager Amyway România, Bulgaria și Grecia), Maria Dermengiu (creator și fondator Marie Nouvelle), Alina Dumitru (general manager Zepter International România) și Ileana Badiu ( managing partner Wunderman Romania). Află ce au de spus, luându-ți biletul la conferință de aici și participând la The Woman.

Joi și vineri- Întâmpină o nouă bere
Începând de joi, la Blend. Brews & Bites vei găsi patru noi sortimente de bere venite din Bucovina. Joi va avea loc o degustare prin care să faci cunoștință cu Bermas, Călimani, Suceava și Solca, iar vineri, când deja v-ați acomodat, se va da startul petrecerii pe muzica pusă de DigitaLove.

Sâmbătă – Cu un singur pom nu se face primăvară
Dacă nu ai participat în weekend la împădurirea de la Vâlcele, mai ai șanse să recuperezi. Direcția Silvică Cluj și-a propus să planteze 1.000.000 de puieți în această primăvară și sâmbătă poți să le dai o mână de ajutor în cadrul acțiunii ce se va desfășura în Padurea Gheorgheni. Dacă ești interesat, completează formularul de înscriere de aici și dacă dorești să beneficiezi de transport în comun până la destinație, poți trimite până mâine un mail la [email protected] în care să precizezi acest lucru. Punctul de plecare cu transportul în comun va fi parcarea CORA, la ora 9:00. Ce zici?

Sâmbătă – E zi de shopping
O nouă ediție a festivalului de shopping Half is free va avea loc sâmbătă la Sala Sporturilor Horia Damian. Vei găsi piese vestimentare și accesorii cu un design aparte, toate fiind la jumătate de preț. Intrarea la eveniment va fi gratuită, iar dacă nu ți-ai făcut curățenia de primăvară în dulap, mai ai timp zilele acestea să faci loc pentru noile achiziții.

Sâmbătă – Sărbătorește Ziua Păsărilor
De Ziua Păsărilor poți afla mai multe lucruri despre natură printr-un tur ornitologic deja devenit tradiție, ce va avea loc în zona Lacurilor din Gheorgheni. Pe parcursul turului te vei intersecta cu specialiști în plante, ecologie ambientală, nevertebrate acvatice, fluturi, amfibieni, reptile și mamifere, care te vor ajuta să descoperi natura în detaliu. Punctul de întâlnire va fi Parcul Între Lacuri, de unde grupurile vor porni la ora 10:00.

Sâmbătă – Cina include și o porție de râs
Poți alege să îți petreci seara de sâmbătă la restaurantul Hugo The Office, unde Doru Octavian Dumitru va servi motive de râs în cadrul unul One Man Show delicios. Prețul unui bilet este de 40 de lei și îl poți lua online sau din restaurant.

Sâmbătă – Sărbătorim 10 ani de Booha
Booha împlinește 10 ani și nu se putea să marcheze momentul mai bine decât printr-o serie de 10 petreceri în locații diferite. Începem să sărbătorim la Sala Polivalentă în acest weekend pe muzica lui Bondax, Dodo și Artrax & Absolem. Până mâine îți mai poți lua biletul la prețul de 50 de lei de aici, urmând ca prețul să crească la 65, așa că grăbește-te.

Ai și alte propuneri pentru săptămâna aceasta?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This