Stiri

4500 de persoane interesate de piața muncii au participat la Târgul de Cariere Cluj

Târgul de Cariere Cluj a avut loc în 26 și 27 martie la BT Arena. Peste 60 de companii din domeniile Retail, Automotive, Turism, Consultanță, Inginerie, Producție tehnică, Servicii și BPO, Energie și Financiar-bancar au fost prezente la eveniment. Printre acestea s-au numărat: De’Longhi, Vertiv, Emerson, STC, Genpact, LIDL, Blue Projects, Kaufland, STA Travel, Michelin sau VOHKUS Technologies. Angajatorii au pus la dispoziție peste 2000 de locuri de muncă. Au existat joburi atât pentru cei aflați la începutul carierei, cât și pentru cei care au dorit o schimbare profesională. Firmele au integrat în ofertele lor și internship-uri sau calificări la locul de muncă.

Firmele Amazon și Orange au recrutat în premieră la Târgul de Cariere Cluj, firma Amazon oferind posturi din categoria remote pentru cei din domeniul IT.

În cadrul celei de-a doua ediții I love my job Academy au participat speakeri din domeniul televiziunii, filmului, organizării de evenimente, psihologiei, medicinii. Printre aceștia s-au numărat: Irina Margareta Nistor, Dani Oțil, Cristian Hordilă, Bogdan Bob Rădulescu, Raluca Anton, Mircea Stoica, Diana Apan, Cosmin Andron, Anca Dinu și Bogdan Florea. I love my job Academy a însumat și o serie de prezentări din zona antreprenoriatului, cu Vlad Crișan, Ruben Perju, Vlad Icleanu și Radu Sălcudean.

Șase norocoși, participanți la tombola organizată în cadrul evenimentului au fost răsplătiți cu abonamente la Electric Castle și TIFF.

La Târgul de Cariere Cluj din această primăvară, companiile au oferit numeroase oportunități profesionale, axându-se pe nevoile candidaților. Au existat internship-uri atractive, remunerate, pe câteva luni și am constatat că mulți tineri au fost atrași de acestea. În fiecare sezon, Târgul de Cariere Cluj se dezvoltă și prin intermediul tuturor activităților din program dorim să încurajăm persoanele să se dezvolte profesional și personal, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Și la această ediție, recrutarea s-a făcut într-un mod inteligent, prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România.
Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă.

Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei. Prin evenimentele de recrutare organizate, platforma pune accent pe multitudinea de oportunități existente.

ClujLife - Te scoate din casă

Instagram

Ultimele articole

Evenimente viitoare

Mon 24

Maria – Regina Tuturor

1 January, 1970, 12:00 am - 28 June, 2019, 9:30 pm
Mon 24

Napoca Swing Festival 2019

21 June, 12:00 pm - 23 August, 11:00 pm
Mon 24

Expoziţia Absolvenţilor UAD 2019

22 June, 6:00 pm - 30 June, 6:00 pm
Mon 24

Women of Cluj

24 June, 4:00 pm - 1 July, 6:00 pm
Mon 24

Arta de a respira conștient

24 June, 7:00 pm - 9:30 pm

Această pagină web folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența de navigare și a asigura funcționalițăți adiționale. Detalii aici.