Ciao, primavera! cut&crust vă așteaptă cu preparate noi începând de săptămâna aceasta

by | Apr 11, 2019 | Articole

Vine, vineee primăvaraaa! Înfloresc toate meniurile cu preparate noi care abia așteaptă să fie gustateeee, delicioase-n farfuriii, hai să le testăm copiii! Ok, probabil versurile erau ușor altfel, dar pe mine așa m-a prins o fericire și o stare de bine de când cu soarele acesta pe cer și localuri tot mai multe care anunță adiții în meniuri, încât nici nu vă pot descrie. Azi există mari șanse de ploaie, dar nici măcar asta nu-mi poate strica buna dispoziție, căci știu sigur că primăvara a poposit de-a binelea, la fel ca toate denumirile recent adăugate în meniul de la cut&crust. Și nu vorbim doar despre pizza, atenție! Dar haideți să vă spun pe larg despre ce e vorba.

Să încep cu partea de drinks sau cu cea de food, ce vă tentează mai tare? Haideți să facem o scurtă trecere în revistă a băuturilor noi mai întâi, pentru că avem mai multe de povestit la capitolul mâncare. Și știu eu că acolo se zăbovește mai mult, în general. Așadar, drinks: avem 4 nume destul de tentante, mai ales că fiecare vine în variantă non-alcoolică și cu alcool. Primul ar fi un tonic cu piure de pere, fresh de lămâie și busuioc pe care l-au denumit Pear Basil Tonic. Mai apoi, mai găsiți Spicy Passion, cu piure de fructul pasiunii, sirop pink peppercorn și fresh de lămâie, peste care puteți adăuga Tanqueray, un sortiment de gin, pentru a-i da băuturii un gust mai intens. Preferatul meu este Piure Caipi cu căpșuni, castravete, suc de merișoare și sirop de caramel sărat, cu care m-a și cucerit. Pentru diminețile care încep prea devreme recomandăm Sleepy Irish, pe bază de espresso, cu sirop de caramel sărat și apă tonică. Noi am gustat din toate, evident. Vă sfătuim să faceți același lucru.

Bun, am ajuns la mâncare. Încep cu pastele, deoarece mi se par un fel de highlight major în existența restaurantului. Zic asta pentru că ei aveau până acum doar pizza și deserturi, iar unde există pizza, automat te aștepți să găsești întreaga bucătărie italienească. Sau măcar câteva feluri de paste. Ei bine, uitați-le, 5 sortimente care vă vor face papilele gustative să creadă din nou în dragoste la prima porție de paste. Spaghetti A.O.P, adică aglio, olio extravirgine di oliva și peperoncino, și dacă vreți să fim și mai exacți, sunt spaghetti cu usturoi, ulei de măsline și peperoncino, un clasic în această zonă. Evident, nu lipsesc cele Carbonara, Pennele Formaggi, al Tonno și All`amatriciana, toate acestea conținând parmezan Reggiano, maturat timp de 24 de luni. Oricare le-ați încerca, eu dorm liniștită știind că vi le-am recomandat.

Și pentru că primăvară, astenie, dorință de mâncat mai sănătos și alte cele, avem și salate. Vegetariano, Tonno, Reggiano și Caprese, toate vin alături de o focaccia proaspăt scoasă din cuptor. Niciuna dintre acestea nu conține mai mult de 5 ingrediente, dovada gastronomică a faptului că less is more. Cea Reggiano ne-a plăcut în mod deosebit (știu, am eu o afinitate pentru parmezanul acesta), este cu roșii cherry, rucola, Reggiano și ulei de măsline extravirgin. Nici Caprese nu-i de ignorat, cel mai probabil datorită mozzarellei di bufala DOP, o altă preferată de-a mea, dar și a gustului subtil de busuioc și oregano.

Noi v-am mai spus, dar repetiția e mama poftei, așa că insistăm. Au trei sortimente noi de pizza de acum câteva săptămâni, căci doar v-am povestit despre ele în detaliu în articolul de aici. Le spune Salamino piccante e gorgonzola, Bufala e crudo și Affumicata. Una mai mândră ca alta. Eu nu am nicio reticență în a recunoaște că le comand doar pe acestea de când și-au făcut apariția, am uitat până și de la Valtellina, prima mea dragoste. Ce să fac, mă dau în vânt după noutăți. Și adevăru-i că sunt și niște mixuri tare interesante acolo, trebuie să încercați sa să știți despre ce vorbesc. Puteți alege varianta de delivery (0740 402 288 📞) sau pick-up din restaurant dacă nu aveți chef / timp de o cină în toată regula.

Încă ceva vă mai spun și am încheiat. cut&crust a trecut la program mai scurt, de vară îi zic eu. De luni până vineri, în intervalul orar 15-18, vor acorda angajaților o bine meritată pauză. Știți voi, pentru stat la soare și încărcat bateriile ☀️ Așadar, în timpul săptămânii vor funcționa după următorul program: 12:00 – 15:00 și 18:00 – 22:00 deschis, pauză 15:00 – 18:00, timp în care partea de delivery va rămâne activă. În weekend îi găsiți pe Donath 65 de la ora 12:00 la 22:00. Să ne vedem… cu pizza!

Pe tine ce anume te tentează cel mai mult dintre preparatele noi de la cut and crust?

Rezervă online

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This