10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Apr 15, 2019 | Articole, Recomandări

E luni, iar subiectul fierbinte al zilei e noul episod din Game of Thrones. Unii deja l-au văzut la primele ore din zi, alții, ca mine, fac un exercițiu de răbdare și mai sunt cei ce nu s-au uitat și nu doresc să se uite la serial. În mare, sunt două tabere, dar recomandările pe care urmează să vi le dăm nu țin cont de ele, fiind destinate tuturor celor care locuiesc în Cluj sau vor ajunge zilele acestea prin oraș. Așa că, hai să vedem care sunt cele mai cool lucruri pe care le poți face săptămâna acesta în Cluj.

Azi – Ieși la film
În seara aceasta va avea loc premiera filmului McQueen, un documentar ce prezintă viața controversatului designer britanic Alexander McQueen, renumit pentru creațiile sale nonconformiste din industria modei. Poți urmări filmul începând cu ora 18 la Cinema Florin Piersic și de la ora 20 la Cinema Victoria. Prețul unui bilet este de 15 lei și 13 lei pentru elevi, studenți și pensionari.

Azi și miercuri – Ascultă Texte bune în locuri nebune
Niște oameni propune o nouă întâlnire cu texte bune, transmise prin glasurile a 4 actori: Ionuț Caras, Matei Rotaru, Radu Dogaru și Cosmin Stănilă. Totul se va desfășura într-un spațiu neconvențional, mai exact, în podul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei, unde vei afla Basme vechi și basne noi. Pentru evenimentul de astăzi poți să îți iei unul din cele 15 bilete rămase chiar înainte de începerea evenimentului, la preț întreg de 40 de lei. Pentru spectacolul de miercuri poți să îți rezervi biletul la preț întreg sau redus la nr. de telefon 0752108723, între orele 9-15.

Marți – Sculptează-ți vocea
De Ziua Internațională a Vocii, ai ocazia să înveți de la Andrei Țigănaș câteva modalități prin care îți poți îmbunătății dicția, printr-o serie de exerciții din cadrul unui atelier în aer liber. Atelierul de voce, dicție și oratorie va avea loc pe Bulevardul Eroilor, începând cu ora 18:30 și este bine-venit oricine dorește să își lucreze vocea, accesul fiind gratuit.

Miercuri – Află mai multe despre risipa mâncării
Food Waste Combat îți propune un o întâlnire ce va aborda tema risipei de mâncare și modalități prin care poate fi combătută. Vei fi așteptat la ora 18 cu o gustare și o discuție despre planurile de viitor ale organizației, iar de la ora 18:30 va începe proiecția filmului “WASTED! The Story of Food Waste”. Poate vei hotărî să li te alături în viitoarele proiecte. Participarea este gratuită, fiind necesară doar înregistrarea prin formularul de aici.

De miercuri până vineri – E despre baschet
În cele trei zile vei putea asista la semifinalele și finala Final Four Cupa României, precum și la meciul All Star Game al Ligii Naționale de baschet masculin la BT Arena. În ziua de vineri vor avea loc și alte activități, precum concursuri, face painting, un photobooth și un concert Voltaj. Biletele au prețul începând de la 24 de lei și pot fi achiziționate de aici, existând oferte și reduceri.

De joi până sâmbătă – Sărbătorim 13 ani de Gazette
Gazette împlinește 13 ani și vom sărbători 3 zile și, mai ales, 3 nopți cu muzica bună cu care ne-a obișnuit. La Colectiva Gazette în fiecare dintre zile, începând cu ora 18 vor avea loc activități – joi se dă startul cu un cocktail, vineri va avea loc un screening documentar aniversar, iar sâmbătă va fi lansată ediția aniversară de Gazetofon. Intrarea la petreceri costă 10 lei până la miezul nopții și 20 de lei după.

Vineri – Ne întâlnim la ClujHub
Vineri bem cafeaua alături de alți membri ai comunității la ClujHub, în cadrul CreativeMornings. Despre ediția trecută a evenimentului a povestit Corina în articolul de aici, așa că poți să îți faci o părere despre cum decurg lucrurile, în cazul în care nu ai mai participat până acum. Tema ediției viitoare este incluziunea, iar speaker-ul pe care îl vei putea întâlni este István Szakáts, un artist multimedia implicat în diverse proiecte culturale. Dacă ești curios să afli mai multe despre cum își desfășoară activitatea, te poți înregistra pentru eveniment începând de azi.

Vineri – Nu-ți ignora apetitul
În weekend e loc pentru plăceri vinovate, iar mâncarea bună este una dintre ele și o găsești la All you can eat la Hugo City, în fiecare seară de vineri, începând cu ora 19. Practic, plătești 40 de lei per adult și 30 de lei per copil pentru a putea avea parte de un festin, având posibilitatea de a mânca ce și cât dorești. Noi am trecut pe la ei, am încercat să gustăm din cât mai multe preparate și am rămas cu câteva preferate. V-am vorbit despre cum a fost experiența în articolul de aici.

Vineri – Îmbină utilul cu plăcutul
Rotaract SAMVS Cluj-Napoca revine va organiza o nouă ediție a proiectului SAMVS Blooming. Evenimentul este unul caritabil, prin urmare, tu te vei putea bucura de o seară reușită la Charlie Upstairs, unde atmosfera va fi întreținută de Dragoș and Friends Orchestra, iar banii strânși vor ajuta un tânăr pasionat de pian să urmeze studiile doctorale la Universität Mozarteum Salzburg. Donația recomandată pentru o invitație este de 200 de lei, incluzând accesul, open bar și bufet cu finger food. Pentru invitații sau alte informații cu privire la eveniment o puteți contacta pe Sorana Gidro la 0740091913.

Vineri – Dansează la apus
Un apus de soare se vede cel mai bine de la înălțime, iar Sunsets oferă cadrul potrivit pentru asta. Te vei putea bucura de razele calde ale soarelui și de muzica aleasă cu grijă la etajul 3 al Cluj Arenei. Iar petrecerea nu se încheie odată cu lăsarea soarelui căci luna va veghea asupra petrecăreților până dimineață. Îți poți rezerva biletul la prețul de 30 de lei de aici, urmând ca acesta să coste 40 de lei înainte de începerea evenimentului.

Ce alte planuri ai pentru această săptămână?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!