Samsara Foodhouse împlinește 6 ani!

Home $ Articole $ Samsara Foodhouse împlinește 6 ani!

by | Apr 23, 2019 | Articole

Observ că toată lumea a început săptămâna aceasta într-o notă foarte relaxată și probabil se simte în aer apropierea vacanței. Eu spun că la țanc a picat aniversarea de 6 ani Samsara Foodhouse, care are loc joia aceasta, în data de 25 aprilie. Suntem buni prieteni al acestui restaurant încă de la deschidere și ne amintim cu drag multele ore petrecută în hamacele din grădina de pe strada Ștefan Ludwig Roth, nr. 5. Le-am fost alături când s-au mutat în casă nouă și le-am pășit în noul cuibușor încă de când erau în șantier. Ne-am obișnuit mai apoi să găsim cât de des posibil motive să le trecem pragul: la mic-dejun, prânz și cină, ca să fim mai exacți. Am văzut acest loc crescând și înflorind, învățând de la an la an să devină mai bun, dar mai ales mai delicios. Nu putem decât să le fim alături în această zi fericită pentru ei și să ciocnim un pahar raw-healthy în cinstea lor. La mulți ani, Samsara Foodhouse, și să ne hrănești bine mulți ani de acum încolo!

Petrecerea de celebrare nu este una privată, deci sunteți cu toții invitați de seamă. Noi zicem că e o nouă ocazie să ne cunoaștem. Do not be shy, come say hi. Ne întâlnim pe terasă, iar cei care nu știau că au deschis-o pot adăuga și asta pe lista motivelor de bucurie. Pentru joi, echipa Samsara Foodhouse ne-a pregătit un eveniment parte din conceptul Joy Sessions, un concept gândit alături de Electroclown, care contribuie cu artiștii de la console. Joy Sessions (sau ”joi sessions”) sunt dedicate armoniei, muzicii vii și rare, orientate spre soul, jazz, world music, funk și combinații ale acestora, împărtășite prin glas, instrument sau consolă. Vorbim despre un proiect văratic care ne va însoți până la finalul lunii octombrie, un proiect în care Adrian Tudoran (aka Electroclown/Văzduh) va pregăti tot ce consideră el de cuviință că se încadrează – muzical și nu numai – în denumirea evenimentului, în noțiunea de joy pentru că, după cum vorbește de la sine deviza lui Adi: “Muzica are menirea să ne bine-dispună și să ne așeze ceva nou în suflet!”

La console vor fi prezenți Electroclown, Tzuc și T-mas (Goranga), iar de papilele noastre gustative se ocupă oamenii de la Rawckers, care vă așteaptă cu un stand de degustare cu brâwnză fermentată din caju, creme de brâwnză, deserturi, gusturi surprinzătoare și multă voie bună, desigur. Pentru cei care nu știau, brâwnzicile create de Rawckers sunt dedicate iubitorilor de brânză și persoanelor care doresc să consume ceva nou și sănătos, persoanelor care țin post sau au intoleranță la lactoză. Produsele sunt fermentate, create 100% din ingrediente naturale, vegetale. Pe cât de complicat este procesul de fermentare și maturare al brawnzei, pe atât de simple sunt ingredientele: nuci de caju sau migdale, culturi vegane, sare și condimente. Pe lângă brânzici, veți mai putea degusta și noi deserturi. Eu le-am testat deja și pot confirma că, la fel ca în cazul oamenilor pe care îi citești instant, am recunoscut în brandul Rawckers acea dragoste pentru ceea ce fac, pentru gustul de brânză, ca hrană sănătoasă. În culisele Rawckers se află Marisha și Stefan, doi oameni pasionați și creativi, care și-au propus să producă în premieră pe piața românească o alternativă la brânza tradițională, într-o formă vegană, ca plus de viață pentru consumatori.

Și stați liniștiți, căci vom mai ciocni chestii bune din partea casei și am înțeles că ni se pregătesc și alte câteva mici surprize. Intrarea este liberă, deci încă o dată vă invităm să le fiți alături, căci merită toate aplauzele noastre.

PS: Va fi și vreme bună, nici cerul nu îndrăznește să se opună unei astfel de aniversări.

Ne vedem joi la Samsara Foodhouse?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!