Începe Street FOOD Festival pe Aleea Stadionului!

Home $ Știri Cluj $ Începe Street FOOD Festival pe Aleea Stadionului!

by | May 9, 2019 | Știri Cluj

De azi până duminică clujenii sunt așteptați pe Aleea Stadionului să ia parte la o călătorie culinară în jurul lumii.

Chiar dacă azi e joi și mulți dintre voi sunteți concentrați pe task-urile de la birou știm că gândul vă este la preparatele delicioase de pe Aleea Stadionului, de la Street FOOD Festival. Gurmanzii vor avea de făcut alegeri grele pentru că sunt peste 60 de truck-uri cu fel de fel de preparate gustoase care așteaptă să fie descoperite la această ediție.

Ediția de anul acesta este una specială pentru că întreaga zona de festival este gândită ca fiind un punct de intersecție culturală și culinară între diferite regiuni ale lumii. Timp de patru zile, participanții se vor simți ca-n Italia, Mexic, America sau Asia, cu mâncarea, decorul și vibe-ul de acolo, doar că fără pașaport. American Dream, Little Asia, Cabrones, La Vita e Bella, Green Village, How Much is the Fish și All in for Food sunt zonele care așteaptă să fie explorate și descoperite de către clujenii curioși și pofticioși. Decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile cu mâncare vor fi specifice fiecărei zone în parte, ba ai mult, fiecare zonă va avea diferite activități tradiționale și momente artistice specifice.

Muzica bună va fi prezentă și ea, iar de vineri pe scena principală de la Street FOOD Festival vor urca trupe precum: Moonlight Breakfast, The Mono Jack, Lucia&Muse Quartet sau Taraf de Caliu. Dar asta nu este tot pentru că anul acesta la StreeT FOOD vom avea parte de momente artistice în diferite zone din festival la care veți putea participa chiar de azi. Canarro, Magic Puppet sau One Man s Band sunt doar câteva dintre reprezentațiile care vor avea loc spontan în zona festivalului, cât mai aproape de oameni.

Am vorbit de mâncare și de muzică, dar asta nu este tot pentru că cei care vor merge la festival se vor putea bucura și de alte activități, de la cinema în aer liber unde vor putea fi urmărite filmele: Povestea Iubirii, Nunta in ofsaid sau Omul care l-a ucis pe Don Quijote, până la spectacole de stand-up comedy cu Improvertiții sau workshop-uri de preparat ceai și/sau cocktail-uri.

Mai multe nu îți spunem acum, te lăsăm pe tine să experimentezi și să savurezi pentru că te așteptă o ediție plină de viață, culoare, muzică și momente pe care să le ții minte. Mâncarea bună cu siguranță că va fi prezentă și te asigurăm că nimeni nu pleacă de la festival fără să încerce un preparat gustos sau să se bucure de una din activitățile din festival.

Street FOOD Festival este un eveniment realizat de: Agenția Why Not & Flavours
Prezentat de: Kaufland România
O Experiență Staropramen
Susținut de Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!