Am testat aplicația de programare la spălătorii auto WashNow

Home $ Articole $ Am testat aplicația de programare la spălătorii auto WashNow

Știți cum sunt băieții cu mașinile lor? Atenți să le ofere ce e mai bun, să le păstreze într-o stare excelentă, să le ofere condiții propice pentru o durată de viață cât mai lungă. Exact așa nu sunt fetele. Sau cel puțin nu eu sau altele întâlnite de mine. Fetele își păstrează în stare perfectă sertarul cu make-up, cel cu șosete, cel cu pixuri, cel cu agrafe de păr, oricare sertar și colț al vieții pe care îl dețin, însă mașina e un fel de depozit sau loc pentru mâncat pe fugă în care ți-e mai mare dragul să nu intri pentru că ai toate șansele să ieși murdar de ciocolată.

Există o limită pentru orice, desigur, iar de cele mai multe ori limita aceasta este urmată de o criză, pentru că realizezi că ai nevoie să-ți fie spălată mașina aici și acum! Nu mai există loc de amânări. Așa am aflat de aplicația WashNow, care vine cu promisiunea că nu vei mai sta la coadă ca să îți speli mașina. Niciodată. Bineînțeles, am și testat-o.

Am descărcat aplicația din AppStore (este disponibilă și în Google Play pentru utilizatorii Android), după care am trecut la atac. WashNow are o interfață prietenoasă, este extrem de ușor de utilizat, iar calitatea sa principală este că știe că ești un om grăbit. Din acest motiv îți va lista spălătoriile disponibile în ordine, în funcție de distanța ta față de ele. Dacă nu ai chef să stai la coadă, cel mai probabil că nu îți dorești să traversezi jumătate de oraș pentru a-ți spăla mașina.

După ce ai ales spălătoria unde dorești să mergi, următorul pas este selectarea serviciului, care diferă în funcție de locația pentru care ai optat. Prețurile, de asemenea, diferă și ele. Aplicația este doar un intermediar între voi și spălătoriile existente, deschizându-vă calea spre acestea și oferindu-vă rapid informațiile esențiale de care aveți nevoie: adresă, preț etc. Mai departe, veți fi întrebați în cât timp ajungeți, timpul pe care îl aveți la dispoziție variind între 15 și 2 ore.

Imediat după ce ați ales timpul în care vă deplasați spre spălătorie, veți fi rugați să vă autentificați. Fără autentificare nu se poate face o programare, însă procesul acesta durează mai puțin de un minut, mai ales că poate fi făcut via Facebook. Vi se va mai cere în plus numărul de telefon și pe cel al mașinii, după care trebuie să așteptați confirmarea de la spălătorie. În cazul meu, am optat mai întâi pentru o locație, însă nu m-au putut primi în timpul selectat de către mine, așa că programarea nu a fost confirmată. Am ales însă altă spălătorie și totul a fost în regulă, iar aplicația mi-a indicat ora exactă la care trebuie să ajung și timpul rămas până la programarea făcută. Având în vedere că programarea se face în regim de urgență, veți fi taxați cu 5 lei în plus față de prețul serviciului ales.

O singur neajuns am identificat: un buton de anulare a rezervării. Cu o jumătate de oră înainte de ora programată a intervenit ceva (work related, of course) și eram îngrijorată că nu voi mai ajunge la timp. Nu am găsit un număr de telefon al spălătoriei pe Internet, poate că și acesta ar fi fost util în aplicație, așa că singura variantă ar fi fost anularea rezervării. Din păcate nu a fost posibilă, a trebuit să măresc considerabil ritmul în care mă mișcam și cumva-cumva am reușit să fiu acolo la timp.

În momentul în care am ajuns la spălătoria La Mimi, cei de acolo m-au identificat rapid ca fiind persoana care a făcut rezervare prin aplicația WashNow. Inițial mă gândeam să fac doar interiorul mașinii, având în vedere prognoza meteo, dar odată ajunsă acolo i-am rugat să-mi facă și exteriorul, măcar de dragul geamurilor. Mi s-a comunicat că se poate, doar trebuie achitată o sumă în plus față de cea comunicată de aplicație, unde bifasem că doresc doar interiorul. Makes totally sense. Procesul a durat exact o oră, timp care mi-a fost transmis de angajați de la înmânarea cheii. În timpul acesta eu am dat o fugă până la Iulius Mall și am început ziua corect, cu un smoothie.

Chiar e un sentiment aparte să te urci într-o mașină impecabilă, le dau dreptate băieților acum. Și pentru că tot am descoperit aplicația aceasta care mă scutește de multe bătăi de cap, sigur voi fi mai atentă pe viitor cu nivelul de curățenie din al meu autoturism. Vă îndemn și pe voi să încercați aplicația, really saves some time.

Voi cum procedați în momentele în care trebuie să spălați mașina în regim urgent?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!