Peste 50 de reprezentanți de companii din Cluj au participat la conferința de Employer Branding susținută de Ema Dobre

by | May 17, 2019 | Știri Cluj

Peste 50 de clujeni pasionați de comunicare și marketing au participat în 15 mai la conferința de Employer Branding organizată de IAA Young Professionals Cluj, comunitatea locală de tineri profesioniști în MarCom (marketing și comunicare).

Invitatul evenimentului a fost Ema Dobre, Employer Branding și Digital HR Strategist la Groupe Renault România.

Ema Dobre, specialist în marketing și psihoterapeut român

Ema Dobre este atât psihoterapeut de profesie cât și specialist în marketing. Și-a început activitatea în anul 2005 ca Radio Assistant în cadrul Muntenia FM, ca mai apoi să se orienteze spre marketing digital, iar în prezent ocupă funcția de Employer Branding și Digital HR Strategist la Groupe Renault România.

Ema ne-a povestit despre cât de mult contează employer branding-ul într-o companie și cât de important este să transmitem valorile acesteia, printr-un EVP (Employee Value Proposition) unic.

Reputația și statutul companiei ar trebui analizate cu mult înainte de a lansa o ofertă de job. Angajații valoroși își doresc să lucreze cu cele mai bune firme din domeniul lor de activitate. Pentru a ajunge acolo, este foarte importantă alegerea unui EVP și comunicarea clară a acestuia pe tot parcursul procesului de recrutare.

Conferința de Employer Branding, bun prilej de dezvoltare a companiilor clujene

Prezentarea Emei Dobre a fost urmărită de peste 50 de clujeni, specialiști marketing, HR sau manageri de companii locale.

Employer Branding-ul este un subiect de actualitate în Cluj-Napoca. Din ce în ce mai multe companii de pe piața locală conștientizează importanța lui și caută specialiști în domeniu. Ne bucurăm că Ema Dobre a acceptat invitația noastră și a împărtășit experiența ei de la Groupe Renault România cu cei prezenți în sală, a declarat Dana Gheorghiță, Președinte IAA Young Professionals Cluj.

Peste 10 voluntari ai asociației IAA YP Cluj au luat parte la organizarea evenimentului.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This