Alandala emotions: am întrebat 10 oameni ce îi determină să nu rateze niciun party Alandala

Home $ Articole $ Alandala emotions: am întrebat 10 oameni ce îi determină să nu rateze niciun party Alandala

by | May 24, 2019 | Articole

Cum știi că vine vara? Indicatorul meu sunt petrecerile Alandala, care ne scot tot mai des din casă și ne propun locații outdoor, dragi nouă, în care am adunat saci plini de amintiri de-a lungul timpului. Weekend-ul acesta, mai exact, chiar mâine, are loc primul party din sezonul de vară – Alandala ▼ day&night v_o21 [summer_season_opening], și văzând entuziasmul din rândul prietenilor, cunoscuților și al tuturor, în general, m-am gândit să întreb 10 oameni ce anume îi determină să nu rateze nicio petrecere Alandala. Priviți ce am adunat.

La fel ca în cazul oricărui eveniment la care sunt prezent în mod constant, urmăresc în primul rând ca muzica să fie pe gustul meu, dar și să mă întâlnesc cu prieteni vechi sau noi. Alandala mi le oferă pe amândouă și, în mod paradoxal, îmi permite să mă deconectez de la agitația din programul meu și cumva să mă ”izolez”, fiind în același timp în public. Cred că aici contribuie mult locațiile outdoor, ele îmi oferă libertatea aceasta. În plus, Alandala îmi hrănește nevoia de a fi eu cu muzica, nevoie pe care o am de când mă știu.
Vlad C.

Nu pot rezuma Alandala la un singur lucru. Îmi vin în minte soarele delicios de după-amiază, mirosul de soc în pahare, senzația de vreme leneșă de primăvară, energia de neconfundat dată de muzică, felul în care lumina soarelui este înlocuită de artificiile vizuale, simțurile care sunt instant accelerate și răcoarea care te fugărește înăuntru și te face să te reîndrăgostești de atmosfera familiară, atât de cunoscută din club. Un amalgam alandala de gânduri și emoții, asta mă face să revin de fiecare dată la aceste petreceri.
Alexandra T.

Fără doar și poate, când mă gândesc la Alandala, primul lucru care îmi vine în minte e atmosfera creată de locațiile alese de organizatori, în special cele outdoor – lacul Gilău, acoperișul Sălii Polivalente, clădirea Casino, dealul Feleac și Feleac Rustiq – iar mai apoi la calitatea evenimentelor overall. Aici mă refer la sonorizarea impecabilă, dar și la DJii faini, care sunt peste nivelul basic găsit la majoritatea party-urilor din oraș. Pe lângă asta, promovarea e catchy și o absență la Alandala îți provoacă sentimentul că pierzi ceva cu adevărat wow.
George B.

Cred că oricine rezumă Alandala la un simplu concept de petrecere, pur și simplu nu a participat niciodată la unul din evenimente. Alandala este o experiență. Completă. De la locație, la muzică, la oamenii care zâmbesc lângă tine, răsăriturile spectaculoase care-ți dansează în față, toate sunt astfel încropite pentru a crea o atmosferă care să rupă participanții de real, să le ofere doza de visare necesară.
Diana R.

Ajunsă la a-nu-știu-câta-petrecere Alandala, nu aș putea indica exact ce anume mă determină să particip de fiecare dată. Fiind un mixt de muzică bună, atmosferă de calitate, oameni faini și locații inedite, conceptul pur și simplu mi-a captat și menținut atenția de la prima apariție și până acum. Cred că cel mai tare mă bucură faptul că fiecare ediție este ocazia perfectă pentru a-mi aduna gașca de prieteni și să stăm până în zori, legănându-ne sau dansând energic pe beat-urile Alandala.
Laura C.

Alandala este un sentiment. Nu dulce, nu amar, nu care ar putea fi descris în câteva cuvinte oricum. Te conectezi cu muzica, cu oamenii, împărtășești aceleași vibe-uri, cred că Alandala umple nevoia de ”împreună” pe care o avem cu toții. Și dacă sunteți speriați de sentimente, atunci Alandala este doar locul unde îți dorești să prinzi răsăritul de fiecare dată.
Rareș V.

Alandala înseamnă pentru mine o stare permanentă de bine. Înseamnă acele petreceri la care singurul lucru care contează e să fii tu cu muzica. Nu ai nevoie de nimic altceva, iar restul grupului se adună oricum aproape involuntar, atrași de același sunet care te-a adus și pe tine acolo. Rămâne doar să faceți schimb din când în când de priviri, zâmbete și fericire, în timp ce vibe-ul fantastic ce plutește în aer vă ghidează în pași de dans până la răsărit.”
Andrada M.

Pentru că mă deconectez de la lucrurile care au sens până într-un anumit punct. Pentru că îmi trezește o curiozitate legată de muzică, oameni și ambianța pe care o creează acest concept de petrecere. Pentru că nu există ”Am mai fost, știu cum e”. De fiecare dată trăiesc o experiență diferită, amplificată de emoții și vibrații pozitive. Pentru orele petrecute împreună în pași de dans, schimburi de zâmbete și muzica ce ne schimbă starea. La subiect, aici și acum mă fac să ma reîntorc la Alandala cu fiecare ocazie.
Giulia C.

Am fost prezent la Alandala încă de la primele lor apariții pe scena clujeană. La vremea aceea, m-au atras pentru că au fost printre primii care au scos petrecerile în aer liber, care au oferit altă perspectivă asupra unor locații în care nici nu ne-am fi gândit vreodată că urma să petrecem atât de multe nopți dansând. Ce m-a determinat să fiu alături de ei de-a lungul anilor este cu siguranță muzica, o experiență inedită de fiecare dată, și care, în combinație cu vibe-ul locațiilor reprezintă rețeta perfectă pentru o seară în oraș pentru mine.
Sergiu P.

Alandala este locul în care muzica sună cel mai bine, în care se adună cei mai faini oameni, în care știi că mergi la sigur. Alandala este fiecare seară din viața noastră care ar trebui să se afle pe lista de must definitely attend.
Andreea I.

Oh well, people know their reasons pretty well, right? One more thing, în caz că nu ați aflat: din cauza vremii capricioase din ultima vreme, petrecerea s-a mutat pe terasa de la BT Arena și indoor. Oricât de mult am iubi cu toții feeling-ul din parc, frigul și ploaia ne-ar fi tăiat considerabil din cheful de dans. Terasa este acoperită și încălzită, va exista și un act live surpriză, the show must go on, cum s-ar zice. Dacă încă nu ați achiziționat un bilet, o puteți face aici la preț de presale. See ya tomorrow!

 

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!