TIFFoame? Fă-i semn lui BlatMan!

Home $ Articole $ TIFFoame? Fă-i semn lui BlatMan!

by | May 27, 2019 | Articole

În ciuda weekend-ului haotic pe care l-am avut, a caruselului de emoții date de votul de ieri, a vremii care mă face să-i urmez modelul de instabilitate, azi m-am trezit devreme, plină de energie și simțindu-mă, în mod ciudat, odihnită. Și cred că pentru asta trebuie să-i mulțumesc festivalului TIFF, care începe vinerea aceasta, 31 mai, și promite nenumărate ore de relaxare și timp grozav petrecut cu prietenii. Sincer, doar mie mi se întâmplă să încep să am o stare de spirit excelentă în apropierea festivalurilor?

O fi de la zumzetul acela specific TIFF care va cuprinde orașul, de la proiecțiile tari care ne așteaptă sau de la mini-excursiile spre locații oudoor foarte îndrăgite de către noi toți. Sau poate pentru că HipMenu este din nou partener al festivalului și a făcut o treabă foarte faină. Mai exact, aproape 50 de restaurante care au pregătit meniuri speciale TIFF la 18 lei (pentru că, știți voi, anul acesta #18isTIFF). Unii au micșorat prețurile, alții chiar au creat efectiv un meniu special, cert este că sunt foarte multe surprize delicioase în aplicație.

SupăMan, BlatMan și LivraThor sunt direct responsabili de potolirea foamei noastre în timp ce ne bucurăm de filme, pentru că supereroii își unesc anul acesta puterile pentru a ne oferi cea mai plăcută experiență de festival. Și nu-i doar un artificiu de comunicare, cei mai norocoși dintre voi chiar se vor trezi cu aceste personeje la ușă.

Acum, bineînțeles că nu m-am putut abține și am dat fuguța în aplicație să văd care sunt noutățile. Am fost bucuroasă să găsesc în lista de parteneri TIFF numele a câteva din opțiunile mele preferate în materie de livrare: Bistro Sorriso, Marty, Grande Pizza, Pokka, Old and Tasty, Sushi Cluj și Pasta la Vista. Vă dau doar câteva exemple din ce v-au pregătit aceștia, suficient cât să vă stârnesc pofta de ceva bun și poate chiar și un film.

În secțiunea TIFF.18 de la Bistro Sorriso vedem unele din preparatele noastre favorite la frumosul preț de 18 lei: pizza Margherita, Fusili Primavera, Hummus cu focaccia, Spaghetti Pomodori e Basilicum și Spaghetti Aglio Oglio e Pepperoncino. La Grande au creat o pizza pentru această ocazie specială, pizza pe care au denumit-o TIFF și care este de fapt o Margherita (aluat de maia, sos de roșii, mozzarella) și două topping-uri alese de voi. Tot aici găsiți și un tentant Combo TIFF – 2 crispy chicken, 2 aripioare picante și 2 mozzarella fingers. Ambele opțiuni la 18 lei, desigur.

Quesadilla cu pui, empanadas, chips cu sos de brânză și faimoasa pizza chicken tortilla, și pe acestea le găsiți la preț fantastic la Pokka, iar de la Old and Tasty puteți să vă comandați oricând cu încredere Cheeseburger. Pe lângă faptul că e dumnezeiesc de bun și merge perfect cu un film, costă doar vârsta festivalului. Și dacă vi se face poftă de sushi puteți sta liniștiți, aveți de unde alege la Sushi Cluj, iar cei de la Ronin Sushi au pregătit un meniu cu supă Miso și un mix de maki.

Eu zic că putem să trecem destul de relaxați prin săptămâna aceasta, știind că suntem mai mult decât asigurați la capitolul mâncare. Chiar acum dau scroll pe HipMenu și prin lista de filme de la TIFF, încercând să-mi stabilesc victimele viitoare.

Ei bine, voi de ce aveți poftă azi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!