Cai putere, adrenalină și demonstrații de forță la SPORTS FESTIVAL 2019

Home $ Sport $ Cai putere, adrenalină și demonstrații de forță la SPORTS FESTIVAL 2019

by | May 30, 2019 | Sport, Știri Cluj

SPORTS FESTIVAL aduce publicului primul show de super enduro organizat în mijlocului orașului. Sâmbătă, 15 iunie, amatorii de senzații tari vor putea să urmărească rideri profesioniști într-o cursă pe un circuit special amenajat lângă BT Arena. Dani Oțil, cunoscut pentru pasiunea lui pentru motorsport, se va număra printre concurenții acestei competiții.

Un alt show de neratat este StrongMan România vs. Ungaria, o competiție a celor mai puternici sportivi care se vor întrece în demonstrații de forță. Campionii de powerlifting vor trage de sfoară camioane de 10 tone, cauciucuri de 300 de kilograme și pietre uriașe de peste 100 de kilograme.

Pentru cei care apreciază sporturile cu tradiție, am pregătit un show de echitație spectaculos care va avea loc înainte de meciul demo de tenis dintre Simona Halep, Marius Copil, Flavia Pennetta și Fabio Fognini. Doritorii vor putea să se inițieze în acest sport nobil încă din prima zi a festivalului. Instructorii de la SALINA Equines le vor arăta care este poziția corectă în șa, cum se controlează calul și care sunt principalele comenzi.

În total, peste 30 de sporturi vor putea fi încercate gratuit la SPORTS FESTIVAL 2019 precum: beach volley, petanque, skateboard, kendama, cross training și rugby. Ne dorim să ajutăm la alfabetizarea sportivă a copiilor și a adulților deopotrivă și să creștem apetitul oamenilor pentru sport și un stil de viață sănătos.

Valorile SPORTS FESTIVAL sunt suținute de ambasadorii noștri. Suntem onorați să o avem printre ei pe Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică. Ea va da startul probelor Cross 5 km și 10 km, competiție de alergare oragnizată în 16 iunie.

Cea de-a doua ediție SPORTS FESTIVAL are loc în perioada 13-16 iunie, în Cluj-Napoca, iar publicul poate participa sau urmări peste 30 de sporturi. Inițieri, competiții, demonstrații, întâlniri cu sportivi de performanță, plus program chill de concerte & streetfood. La #SportsFestival, mișcarea se îmbină cu distracția.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!