10 motive sa folosești aplicația de programări online WashNow

Home $ Articole $ 10 motive sa folosești aplicația de programări online WashNow

by | Jun 4, 2019 | Articole

Poate mi se întâmplă numai mie, dar vremea de afară ori mă face să nu mă ridic din pat o zi întreagă, ori să-mi ordonez viața până la cel mai mic detaliu. Bine, recunosc că în unele zile sunt prinsă undeva la mijloc, și încerc să rezolv cât mai multe fără eforturi majore și din click-uri pe telefon sau laptop. Așa am descoperit și aplicația de programări online la spălătorii auto – WashNow, pe care am testat-o de curând și de atunci o recomand tuturor prietenilor.

Dacă încă nu sunteți convinși de utilitatea aceste platforme, v-am pregătit o listă cu 10 motive care să vă convingă să downloadați chiar acum aplicația din AppStore sau Google Play.

1. Te grăbești și nu știi unde este cea mai apropiată spălătorie.
În momentul în care intri în aplicație, aceasta îți detectează automat locația și îți afișează spălătoriile în ordinea distanței acestora față de locul unde te afli. Niciodată nu o să-ți apară pe primul loc o spălătorie pentru care trebuie să traversezi tot orașul pentru că fondatorii acestui app și-au dorit să aibă un produs definit de cuvântul ”rapiditate”. Atunci când te grăbești și trebuie să rezolvi problema spălării mașinii urgent, nu ai timp să faci research pe Google și să afli care e cea mai apropiată spălătorie. WashNow face acest lucru pentru tine.

2. Selectezi cu doar două click-uri ce servicii vrei să folosești.
Nici măcar nu trebuie să socializezi prea mult cu angajații de la spălătorie în momentul în care ajungi acolo pentru că alegi încă de când te programezi care sunt servicilie pe care le dorești. Acestea au afișate și prețurile, astfel încât poți face comparații și nu ești uimit când auzi tariful la final, pentru că l-ai știut de la bun început. La spălătorie nu uita, totuși, de ”bună ziua”, ”mulțumesc” și ”la revedere”.

3. Tu ești cel care alege timpul în care ajungi la spălătorie
În cazul unei programări, problema generală este că timpul este dictat de cealaltă parte implicată, care îți va spune nonșalant că ”Avem loc la ora 14.00, veniți?”. În cazul aplicației WashNow, tu ești cel care preconizeză ora (între 15 minute și 2 ore) la care ajunge, iar spălătoria confirmă locul. Se poate întâmpla ca și acestea să fie ocupate, însă partea bună este că spălătoria poate folosi tableta doar când este liberă, în caz contrar selectează ”ocupat”.

4. Primești confirmare de la spălătorie în maximum 3 minute
Cam atât ți-ar lua să cauți o spălătorie aproape de tine, drumul până acolo și să afli că nu au loc pentru tine, nu? Păi, nu chiar, că unora le ia doar 3 minute să iasă din parcare dacă au noroc să stea lângă o stradă principală. Așadar, în maxim 3 minute știi exact ce se întâmplă cu ce ai decis tu. Mai exact, dacă poți să te îndrepți spre locația aleasă pentru că te primesc la ora pentru care ai optat sau trebuie să faci altă alegere pentru că aceștia sunt indisponibili în acel moment.

5. Eviți timp petrecut inutil în trafic în căutarea unei spălătorii disponibile
Probabil aici vă voi convinge pe mulți și nici nu veți mai continua acest articol. Pentru că, să recunoaștem, timpul pierdut în trafic e cel mai frustrant timp pe care am putea să-l pierdem! Nu e relaxant, nu ne încarcă cu energie pozitivă, nu ne face bine la ten. Și mai enervant e să faci slalom printre spălătorii și să ajungi cu mașina murdară acasă, iar dacă îmi spuneți că n-ați pățit asta niciodată, nu vă cred.

6. Ai full cost control, management și raportare dacă ești companie
Aplicația face viața mult mai ușoară și companiilor, oferind o serie de avantaje care nu pot fi trecute chiar ușor cu vederea. WashNow centralizează și oferă desfășurător cu fiecare spălare și costurile generate, așa că dacă ești în căutarea unei soluții ușoare pentru întreținerea flotei auto, tocmai ai găsit-o.

7. Account Management
Întrebările apar. În orice situație, în orice zi. Ai nevoie de răspunsuri, informații, ai nevoie de cineva pe care să știi că te poți baza. WashNow întreține frumos și eficient relația cu fiecare companie, iar fiecare nelămurire de-a voastră poate fi rezolvată rapid. După ce l-am cunoscut pe Alex Graur, co-fondator al aplicației, ne-am convins de faptul că în spatele acestui business sunt doar oameni serioși.

8. Factură unică pentru întreaga flotă a unei companii
WashNow centralizează și facturează toate spălările și serviciile accesate din partea unei companii, fiind direct responsabilă de raportarea acestora către persoana de contact.

9. Nu vei mai sta la coadă.
De multe ori găsești cozi la spălătorii, iar tu, ca client, nu ai timpul necesar ca să mergi până acolo să vezi dacă e liber sau nu. Și se întâmplă să te plimbi o oră între 3 spălătorii și poate-poate ai noroc la a patra. Ce să faci, sunt mai mult de 160.000 de mașini în Cluj. Dar nu trebuie să te mai complaci în situația aceasta.

10. NICIODATĂ.
Convins? Convins.

Tu ai testat aplicația WashNow? Cum ți s-a părut?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!