Am testat platforma de furnizori de servicii MaiSimplu

Home $ Articole $ Am testat platforma de furnizori de servicii MaiSimplu

by | Jun 10, 2019 | Articole, Recomandări, Servicii

Sunt genul de om care, atunci cand are ceva de făcut, mereu lasă să se strecoare și gândul “Dar mai simplu nu se poate?”. Nu are legătură cu lenea, nu vă grăbiți cu concluziile, ci cu eficientizarea activității. Personal, nu urăsc nimic mai mult pe lumea asta decât să fac în câteva ore o treabă care putea fi rezolvată în câteva minute dacă o abordam corect din prima. E ca timpul pierdut în trafic – nu-mi aduce nici experiență de viață, nici nu mă relaxează, ci doar îmi dă dureri de cap și-mi creează frustrări. Având această deviză în minte, era doar o chestiune de timp până să descopăr platforma de furnizori de servicii MaiSimplu și să o testez. Vă povestesc imediat mai multe despre ea.

Încep prin a vă întreba dacă vă amintiți de data aceea când ați avut nevoie urgent de un service auto pentru că vi s-a aprins un beculeț în bord? Dar când a trebuit să mergeți pentru prima dată la un stomatolog și aveați nevoie de o recomandare? Și ziua aceea în care vă rugați cu disperare să vă pice un electrician din cer? Vi le amintiți, sigur că da, că doar ați stat minute sau ore în șir făcând căutări pe Internet, mai apoi contactând străini despre care nu știați nimic, stând ulterior ca pe jar gândindu-vă dacă sunt persoane de încredere. Se putea mai simplu. Mult mai simplu, era nevoie doar să descărcați aplicația din App Store sau Google Play.

Să spun despre această aplicație că e ușor de folosit, user friendly sau că s-ar descurca și un copil până în 7 ani să-i dea de capăt ar fi, după cum îi spune în română, o afirmație modestă din partea mea. După ce o downloadați, la deschidere veți fi rugat să introduceți un număr de telefon, codul de confirmare primit pe device-ul dumneavoastră pentru a vă testa identitatea, numele și prenumele, și voila, aveți un cont. Din acest moment puteți căuta specialiști pentru basically… orice.

   

În pagina principală, sus, există un buton de căutare unde puteți introduce categoria de servicii de care aveți nevoie. Puteți tasta, de asemenea, numele unei persoane (poate v-a fost recomandat cineva și nu îi știți numărul de telefon), sau chiar numărul de telefon al acesteia, în caz că v-ați cunoscut la coadă la supermarket, v-a auzit plângându-vă de problema voastră, v-a dat numărul de telefon și i-ați uitat numele ca și cum nu avea să vă scape de cea mai mare durere de cap pe care o aveți momentan. Categoriile de furnizori variază de la amenajări, până la antrenori, asiguratori, avocați, constructori, coregrafi, decoratori, fermieri, fizioterapeuti, barberi, medici de toate felurile, oțelari, sticlari, servicii funerare, really, nu mi-a trecut nimic prin minte și să nu fi găsit în lista aceea.

Să ne imaginăm că aveți nevoie de un instalator. În momentul în care alegeți această categorie de servicii, vă sunt listate toate numele prezente în aplicație până acum. Puteți vedea, în primă fază, nota pe care o au pe platformă, dacă prețul este mic, mediu sau mare și dacă este scrisă vreo recenzie. Mai apoi, dacă alegeți o persoană anume, aveți posibilitatea să citiți o scurtă descriere despre persoana respectivă, să vedeți fotografii cu cele mai recente lucrări ale sale și să analizați recenziile scrise de alte persoane. Dacă v-a convins, mai jos găsiți butonul de apelare. Toți specialiști de pe platformă sunt verificați în prealabil.

După ce beneficiați de serviciul în cauză, nu uitați să reveniți în aplicație și să scrieți și voi o recenzie pentru că astfel veți ajuta alți oameni în viitor. Mi-a plăcut mult că putem și recomanda specialiști, iar procesul este foarte ușor. Tot pe prima pagină, în cadranul albastru, avem un buton de ”Recomandă specialist”. Puteți selecta persoana din agenda telefonică sau să introduceți manual numărul de telefon al acesteia, urmând ca mai apoi să fiți rugați să spuneți câteva cuvinte despre respectivul / respectiva. Eu mi-am recomandat deja medicul ortodont, un service auto, dentistul chirurg, cosmeticiana, și m-am simțit chiar bine să ”pun umărul” la dezvoltarea acestui app. Aplicația MaiSimplu este la început, dar cu planuri mari de a deveni cea mai mare platformă de furnizori de servicii și fiecare dintre noi putem contribui la acest lucru.

Tot în aceeași idee vă spun și că puteți deveni furnizor de servicii direct în aplicație, atât ca persoană fizică, cât și ca o companie. Nu vă sfiiți să vă înscrieți, este un alt mediu de publicitate la urma urmei. Chiar eu m-am recomandat cu nonșalanță la categoria de copywriting. Până la urmă, s-a dovedit că exista o categorie care nu se afla în listă. No problem, am creat-o eu. După ce am ales locația și domeniul de activitate, mi s-a cerut (opțional) o scurtă descriere despre serviciile mele. La final, am fost înștiințată că profilul meu de furnizor a fost creat cu succes, acesta va fi verificat de către echipă și voi apărea în listă în cel mai scurt timp. După verificare, în contul vostru puteți adăuga poze cu lucrările voastre.

Tu de ce serviciu ai nevoie astăzi și cât de simplă vrei să fie căutarea?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!