10 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Jun 24, 2019 | Articole, Recomandări

Vrei să participi la cele mai faine evenimente din Cluj și să fii mereu la curent cu ce se petrece prin oraș, dar asta nu-i cel mai ușor lucru. Tocmai de aceea, îți venim în ajutor cu 10 recomandări pentru săptămâna aceasta. Începem. Ești gata?

Toată săptămâna – Descoperă diversitatea culturală prin ochii femeilor din Cluj
Expoziția “Women of Cluj” aduce în prim-plan diverse figuri feminine pe care o tânără jurnalistă le-a întâlnit în Cluj și a ales să le transpună în fotografie. Poți vizita expoziția până în data de 1 iulie, la Bastionul Croitorilor, între orele 10:00 și 18:00.

Miercuri – You’re a sex bomb!
Așa spune vorba cântecului. Și e doar unul dintre cele cu care ne va fermeca legendarul Tom Jones, în cadrul primului său concert în Cluj, ce se va desfășura la BT Arena începând cu ora 18:00. Mai sunt doar câteva zile până când artistul cunoscut pentru o carieră muzicală de 50 de ani, 40 de albume înregistrate și o voce inconfundabilă, ne va încânta, așa că, Ecaterina a făcut deja o listă cu 5 melodii pe care abia așteaptă să le audă live la concertul său. Le ascultăm împreună miercuri, iar dacă nu ți-ai luat încă biletul, o poți face de aici.

Vineri – Ziua bună se cunoaște de la Creative Mornings
Într-o dimineață de vineri a fiecărei luni ne întâlnim la ClujHub pentru a da startul zilei într-un mod creativ și de fiecare dată ni se alătură un invitat ce își împărtășește din experiențele sale. La ediția următoare Creative Mornings, tema abordată va fi “Wonder”, iar invitata ce îi va da glas va fi Irina Margareta Nistor. Nu rata întâlnirea cu ea, înregistrându-te gratuit la eveniment începând de azi de la ora 11:00.

Vineri – Savurează muzica
Auditorium Maximum va găzdui, începând cu ora 19:00, concertul de închidere a stagiunii 2018/2019 a Filarmonicii de Stat Transilvania. Ia-ți biletul de aici și răsfață-te cu ultimul concert din acest sezon, ce îl va avea ca dirijor pe Mykola Diadiura.

Vineri – Hai cu prietenii la film
Mersul la film e mult mai tentant când îl poți vedea în aer liber și ai săptămânal ocazia perfectă. În fiecare vineri, în Iulius Park, de la ora 21:30 e proiectat un film pe care îl poți urmări gratuit. Săptămâna aceasta vei putea urmări “Leto – O vară rock’n’roll”, așa că anunță-ți de pe acum prietenii.

Sâmbătă – Te întrebi…
What if este tema pe care o propune ediția de anul acesta TEDxCluj, mizând pe conceptul de posibilitate. Printre speakerii ce vor urca pe scena Sălii Polivalente se numără Oana Pellea, Virgil Ianțu, Irina Margareta Nistor, Vladimir Drăghia, Amalia Enache și Ștefan Mandachi. Pe lângă ei, o mulțime de alți invitați te vor scoate din zona de confort prin întrebarea “What if?”. Încă îți mai poți lua biletul la TEDxCluj de aici.

Sâmbătă – Party up
Petrecerea e din nou la înălțime, căci Beard Brothers te așteaptă la un nou Rooftopper în scop caritabil. În curând, aceștia vor achiziționa și cea de-a doua ambulanță pentru SMURD, așa că ai un motiv în plus să sărbătorești. Vor fi două scene, o mulțime de DJs și distracție cât cuprinde. Vii și tu?

Sâmbătă – E vremea de bal
Ești invitat la o seară plină de eleganță găzduită de La Villa Hill Resort. Great Ball Gatsby este conceptul care va da anima seara, așa că alege-ți cu grijă ținuta și pregătește-te de dans pe ritmurile anilor ‘20 și ‘30. Accesul este gratuit prin aplicație și 35 de lei în lipsa acesteia.

În weekend – Ia o pauză de la oraș
Din când în când o escapadă departe de zarva orașului e mai mult decât bine venită pentru a-ți reîncărca bateriile. Tocmai de aceea, nu ar strica să profiți de zilele libere și să ieși puțin din oraș. Ai o listă cu posibile destinații chiar aici și cu siguranță ne vei mulțumi pentru sugestie, căci vei avea nevoie de multă energie pentru a țopăii săptămâna viitoare la Jazz in the Park.

În oricare din zile – Ieși la picnic
Te poți relaxa și în timpul săptămânii alegând să ieși la un picnic cu cei dragi. Fie iei mâncarea preferată, fie o comanzi, cel mai important e să o savurezi în tihnă, așa că îți recomandăm câteva locuri care ți-ar putea oferi contextul potrivit. Lista o găsești aici, deci mai rămâne să te hotărăști cu cine mergi și ce bunătăți veți avea cu voi.

Ce alte planuri ai pentru zilele următoare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This