Ultimele 500 de bilete la preț redus la We Love Retro Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Ultimele 500 de bilete la preț redus la We Love Retro Cluj-Napoca

by | Jul 24, 2019 | Știri Cluj

We Love Retro, cel mai mare retro party din România, revine pentru al șaselea an consecutiv la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe 23 noiembrie 2019.

Iubitorii muzicii retro pot cumpăra ultimele 500 de bilete la prețuri speciale începând cu 79 lei + taxe pentru We Love Retro Cluj-Napoca, până în data de 31.07.2019, ora 16:00. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul oficial sau de la Casa De Cultură a Studenților.

Profită ACUM de prețurile reduse!
We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România. Acesta surprinde de fiecare dată prin line-up-ul diversificat și prin producția care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică retro.

Ediția a 7-a aduce pe scenă cei mai iubiți artiștii ai anilor 90’, care au revoluționat scena retro: Coolio, Culture Beat, Rednex, C-Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project.

Coolio a acaparat la începutul anilor 90 scena rap cu megahitul Gangsters Paradise, piesă care s-a vândut în 6 milioane de copii și a ajuns numărul 1 în topul Billboard în 1995.

Culture Beat este trupa de eurodance formată în 1989 și cunoscută datorită hit-urilor Got to Get It, Mr Vain. Rednex, grupul de artiști suedezi cunoscuți pentru piesele “Cotton Eye
Joe”, “Wish you were here” “Hold Me for a While” și “The Chase” pregătește pentru We Love Retro Cluj-Napoca un show incendiar, gata să te țină în priză până la răsărit!

C Block, legendarii rapperi ce au adus cultura hip-hopului american în Europa unde hit-ul Shake that Azz a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum So Strung Out, Time is Ticking Away.

Down Low, trupă de hip hop formată în 1995 și cunoscută pentru hit-urile Johnny B, So Long Goodbye, Vision of Life, Once Upon A Time.

E-rotic este duo-ul ce reprezintă cel mai bine atmosfera de pe ringurile de dans din anii 90. Sunt cunoscuți pentru hit-uri Max don’t have sex with your ex, Fred come to bed, Willy use a Billy…Boy și Sex on the phone. Piesele lor au ajuns rapid după lansare numărul 1 atât în topurile muzicale din Europa, cât și în topurile din America de Sud și Japonia. Acum, 20 de ani mai târziu, duo-ul se întoarce plin de energie pentru a da un restart fenomenului retro!

Captain Hollywood Project, cunoscuți pentru hit-urile More and more, Find Another Way, Impossible și Only with you vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca. Hit-urile ce au dat boom-ul eurodance-ului în Europa anilor 90, vor fi reascultate cu melancolie de publicul We Love Retro pe 23 noiembrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Ia-ți ACUM unul din ultimele 500 de bilete la preț redus pentru We Love Retro Cluj Napoca 2019 și hai să-i vezi live pe cei mai tari artiști ai anilor 90′!

Grăbește-te, biletele se epuizează repede! Biletele pot fi achiziționate online de pe weloveretro.ro sau de la Casa de Cultură a Studenților.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!