Asociația Urbannect aduce din nou litoralul în orașul tău

Home $ Știri Cluj $ Asociația Urbannect aduce din nou litoralul în orașul tău

by | Aug 5, 2019 | Știri Cluj

Vacanța se mută din nou în Cluj-Napoca, în evenimentul Vamos a la Playa 2019. Între 8 și 11 august, Asociația Urbannect și partenerii săi transformă zona Plajei Grigorescu într-un litoral plin de farmecul vacanțelor mediteraneene. Pentru al cincilea an consecutiv va putea fi găsită aici la poalele Feleacului, atmosfera plajelor estivale.

Patru zile de plajă, distracție, concursuri, leneveală, bălăceală, jocuri, muzică, dans, spectacole și mai ales voie bună. Atât pe plajă de nisip, cât și pe cea cu gazon veți găsi piscine, șezlonguri, mese, umbrele, restaurant pescăresc și nu numai, berărie și cocktail bar, dj set în fiecare seară, jocuri pentru toate vârstele, concurs de table, spectacol de flăcări și lumini, proiecții video, inițiere în scufundări, quiz, tobogan gonflabil, concurs de kendama, proiectii video interactive, mese rotunde și foc de tabără.

Meniul cu specific cuprinde printre altele: păstrăv la grătar cu mămăliguță, crispy chicken, mâncare la ceaun, porumb fiert, langoș, vată de zahăr, pocorn, clătite, toate căutate special pentru a aduce „iz de litoral”.

Printre invitați noștri se numără Big Boletus, Efreet Light&Fire Show, Tiberiu Fărcaș, Virgil Puiac, Alchemy Event, Depozitul de Kendama, Lecom Birotică, Muzeul de Istorie a Transilvaniei, Vechiul Cluj, Crispy Store, Bere de Bucovina și mulți alții.

Invităm cetățenii de toate vârstele, atât riveranii cât și turiștii, să vină pe litoral împreună cu familia și prietenii pentru a petrece împreună o vacantă ca la mare! Aici acasă, în Cluj Napoca. Plaja Grigorescu, str. 1 Decembrie 1918, f.n., vizavi de River Park Hotel.

Program:
Joi, ora 18.00 – Întâlnire a Asociației Vechiul Cluj cu tema Orașul verde
Joi, ora 20.00 – Întâlnire organizată de Asociația Urbannect cu sprijinul primăriei mun.Cluj-Napoca din seria Celebrating Communities cu subiectul Clujenii și Vamă Veche. Amintiri în jurul focului cu Big Boletus. Ceaun pescăresc.
Vineri, ora 17.00 – Inițiere în Scuba Diving pentru cei mici
Vineri, 18.00-23.00 – Dj Set cu Blănillă
Vineri, ora 16.00-21.00 – Concurs de table prima zi
Vineri, ora 21.00 – Spectacol de flăcări și lumini cu Efreet Light&Fire Show
Sâmbătă, ora 12.00 – Atelier ptr Copii
Sâmbătă, ora 13.00 – Concurs de kendama cu Depozitul de Kendama
Sâmbătă, ora 14.00-23.00 – Dj set cu Un Guru
Sâmbătă, ora 16.00-21.00 -Concurs de table cu premii, finala
Duminică, ora 11.00 – Atelier Preistoric pentru copii cu Muzeul de Istorie a Transilvaniei
Duminică, ora 18.00-23.00 – Dj Set cu Paul Socol
Duminică, ora 18.00 – Quiz cu Alchemy Events

În fiecare zi, restaurant pescăresc și bar de plajă
În fiecare seară, proiecții video interactive, dans, antren.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!