5 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

Home $ Articole $ 5 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Aug 19, 2019 | Articole, Recomandări

Un nou început de săptămână aduce o nouă oportunitate de ați face planuri și a te bucura din plin de evenimentele din Cluj. Noi îți sărim în ajutor cu câteva recomandări, așa că nu sări peste ultimele rânduri dacă vrei să afli care sunt cele mai cool lucruri pe care le poți face săptămâna aceasta.

Joi – Pornește spre muncă pe două roți
O nouă întâlnire a bicicliștilor va avea loc în dimineața de joi, la The Office. Cei de la Maros Bike se vor asigura că repară micile probleme de la biciclete, iar între timp, tu te vei putea bucura de o cafea delicioasă de la Olivo Caffe, iar micul dejun va fi pregătit de Thermomix România. Așa că, nu uita să treci pe la Pitstop, la 8 fără un sfert, pentru a te asigura că îți începi ziua cu brio.

Vineri – Ne vedem la Hub
ClujHub e un spațiu prietenos, aflat chiar în centrul orașului, ce îți permite să lucrezi alături de o mulțime de alți membri ai comunității. Chiar dacă nu o faci de obicei, în această vineri ai toate motivele să testezi experiența în cadrul ClujHub Open Day. Astfel toți cei care doresc să își petreacă orele de muncă în spațiul lor de coworking, sunt invitați să o facă. Intrarea va fi gratuită, însă e nevoie să te înregistrezi pentru a putea participa. O poți face aici. Să nu uităm că, dacă ziua de muncă începe de la ora 9, la ora 18 începe și distracția, odată cu ClujHub Summer Party 2.0. Te așteaptă un cocktail bar, un photo booth, muzică plină de energie, mult networking și alte surprize. Dress-code-ul e casual 90s, așa că pregătește-ți ținuta de pe acum și nu uita să te înregistrezi pentru party-ul de vineri. Ne vedem acolo?

De vineri până duminică – Asistă la competiție
La finalul săptămânii va avea loc Rhythmic Gymnastics World Challenge Cup, competiția la care gimnaste din întreaga lume își vor arăta măiestria. Pregătește-te să fii fascinat de mișcările elastice ale concurentelor, ce vor executa exerciții cu panglici, măciuci, mingi și cercuri. Biletelor pentru o zi au prețul pornind de la 65 de lei pentru adulți și 20 de lei pentru copii, existând și posibilitatea de a achiziționa abonamente. Le poți lua de aici.

Sâmbătă – (re)descoperă comorile arhitecturale ale Clujului
Vei avea ocazia să participi la un joc de tip competiție ce îți va duce mai aproape de elementele arhitecturale ale Clujului, familiarizându-te cu stilurile Art Nouveau și neogotic. În cadrul jocului va trebui să găsești cât mai multe comori arhitecturale, care îți vor oferii indicii spre altele. Cunoștințele în domeniu nu sunt necesare pentru a participa, căci vei primi un kit de vânătoare și un dicționar. Vânătoarea de comori arhitecturale va începe la ora 17:00 și se va termina cel târziu la 20.00, iar biletele pot fi luate de aici, având prețul de 50 de lei per persoană, 25 de lei pentru elevi și studenți. Copiii cu vârsta sub 14 ani pot participa gratuit.

Sâmbătă – Lasă-te purtat de muzică
Alandala nu te lasă să te plictisești nici în acest weekend, căci o nouă petrecere e doar la câteva zile distanță. De data aceasta, vei dansa într-un spațiu neobișnuit, mai exact, la CREIC – Cluj Innovation Park, ghidat de ritmurile hipnotizante pregătite de Barac, r.hitect și Macarie. Prețul unui bilet este de 50 de lei și îl poți lua de aici.

Tu ce motive ai să nu stai săptămâna aceasta în casă?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!