5 lucruri cool pe care le poți face săptămâna aceasta în Cluj

by | Aug 26, 2019 | Articole, Recomandări

După cum te-am obișnuit, la fiecare început de săptămână îți aducem motive pentru a ieși din casă. Hai să vedem care sunt evenimentele care mai cool la care poți participa săptămâna aceasta.

De joi până duminică – Cin cin
La final de săptămână vei putea savura vinuri de calitate la Central Park Wine Festival, într-o atmosferă relaxată, potrivită pentru o ieșire cu prietenii și familia. Pe lângă paharele de vin și mâncarea delicioasă, te vei putea bucura de proiecții de filme, un târg cu obiecte vintage și handmade și concerte, iar cei mici vor avea și un loc de joacă special amenajat. Intrarea este gratuită, așa că ce mai aștepți?

Vineri – Începe ziua cu brio
Spre finalul săptămânii va avea loc o ediție de vară a CreativeMorings, unde suntem așteptați cu aceeași prietenoasă, dar de data această într-o altă locație. Ediția din august a evenimentului de va desfășura la Iulius Parc, într-un cadru chiar mai nonformal decât cel cu care ne-au obișnuit. Vor fi pregătite bean bags și pături, dar poți aduce și tu de acasă. Tema acestei ediții este Justice, despre care va vorbi judecătorul Cristi Danileț. Înregistrările sunt disponibile începând cu ora 11 și se pot face aici.

Vineri – Ieși la joacă
De data aceasta ne referim la cea mai nouă versiune a unui board game, ce urmează să fie lansată. Jocul se numește Zestrea, abordează nunțile și vremurile grele, iar la o rundă pot participa între 3 și 6 persoane. Dacă ești curios, asigură-te că ajungi la ScoutHouse pe la ora 19:00 pentru a-l testa.

De vineri – Ia-ți cheful de festival
… și ieși din oraș pentru a participa la unul din evenimentele ce ne întrețin buna dispoziție chiar și la finalul verii. Weekendul acesta muzica preia controlul la Sighișoara, într-o fostă fabrică de sticlă, ce va găzdui a doua ediție Dava Festival. Dacă nu știi la ce să te aștepți de la acest festival, cel mai bine ar fi să vezi ce păreri au 6 oameni care au participat la prima ediție a festivalului. Ia-ți biletul de aici pentru a te bucura de muzica electronică de la Dava Festival și a te lăsa fascinat de frumusețea orașului în care se desfășoară.

Sâmbătă – Ne reîntâlnim La Operă
După o vacanță bine-meritată, Opera Națională Română Cluj-Napoca va deschidea stagiunea cu numărul 100, fapt ce va fi marcat printr-un concert în Piața Avram Iancu. Începând cu ora 20;00 te vei putea bucura de momente orchestrale, solistice, de ansamblu sau corale, dar și de câteva dintre titlurile ce vor fi incluse în noul sezon. Intrarea este liberă, fiind așteptați toți iubitorii acestui gen muzical.

Tu ce alte planuri ai pentru zilele următoare?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This