[email protected] are loc în noiembrie 2019 și este dedicat tinerilor care fac lucrurile să se întâmple

by | Sep 2, 2019 | Știri Cluj

Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, va avea loc la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca un nou eveniment marca TEDx, cu totul special. Fiind dedicat în primul rând tinerilor, poartă numele de [email protected] și este organizat de echipa care, de 10 ani, se ocupă de conferințele internaționale TEDxCluj.

Ideea proiectului a apărut odată cu nevoia tot mai acută de a scoate talentele în față, de a arăta că tinerii sunt exemple pozitive pentru societatea în care trăim și, mai ales, de a pune umărul la forma pe care educația non-formală o va lua în următorii ani.

La fel ca toate celelalte evenimente TEDxCluj, și acesta are o temă centrală în jurul căreia se vor construi discursurile celor invitați să vorbească. Tema [email protected] de anul acesta este „Find Your Voice”.

Mai devreme sau mai târziu, fiecare dintre noi trebuie să facem alegeri pe cont propriu. Acasă și la școală, părinții și profesorii ne echipează, cum știu ei mai bine, cu deprinderile necesare pentru a ne descurca singuri în viață. De la un punct încolo, depinde doar de noi. Depinde doar de noi să ne găsim locul și rostul. Să avem curaj să spunem ceea ce credem și ceea ce vrem. Să fim sinceri cu cine suntem în fața lumii.

Primele 100 de bilete la evenimentul [email protected] din noiembrie au fost scoase la vânzare online și sunt singurele bilete disponibile la prețul promoțional de 100 de lei. Acestea pot fi achiziționate accesând acest link.

În perioada imediat următoare va fi lansat un call public pentru o parte dintre speakerii acestei ediții [email protected], cât și unul dedicat voluntarilor care vor să se implice. Pentru detalii urmăriți pagina de Facebook a evenimentului.

Tags: tedxyouth

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This