Pinch of Salt Community, o conferință dedicată consumatorilor

Home $ Știri Cluj $ Pinch of Salt Community, o conferință dedicată consumatorilor

by | Sep 3, 2019 | Știri Cluj

În data de 17 Septembrie are loc la DoubleTree by Hilton Cluj-Napoca o conferință dedicată consumatorilor. Oamenii din industria ospitalității se vor afla pentru câteva ore față în față cu clienții pentru a discuta despre aceste mici „reguli” pe care ar trebui să le știm atunci când pășim într-un hotel, restaurant, cafenea. Vom afla informații direct de la restauratori despre culisele acestor afaceri, informații care ne vor ajuta să devenim clienți mai buni și nu numai.

Pinch of Salt Community

Evenimentul Pinch of Salt Community se află la prima ediție și este dedicate oamenilor curioși într-ale gastronomiei, oameni care vor să afle mai multe din culisele locurilor pe care le vizitează în fiecare zi și oameni care își doresc să afle cum pot să devină clienți mai buni atunci când folosesc serviciile unui restaurant, bar sau cafenea.

Vom afla, în cadrul evenimentului, direct de la restauratori, într-o discuție lejeră, interactivă și foarte confortabilă despre ce presupune o ieșire la restaurant, cu sfaturi și exemple practice, învățând cum să optimizăm ieșirile în oraș și cum să facem alegeri mai bune atunci când căutăm locul în care dorim să ne simți bine în oraș.

Invitați și vorbitori la conferință

Cei patru invitați vor forma un panel de discuții, discuții moderate de către Alexandra Crăciun, din dorința de a încuraja cât mai mult interacțiunea cu publicul și generarea unei discuții complexe din care oamenii să afle exact ceea ce-i interesează. Ca să ne asigurăm că lucrurile stau bine, am adus alături de trei restauratori și un psiholog care ne va vorbi despre comportamentul consumatorului în ospitalitate.

Invitați:

Nicu Crăciun – proprietarul restaurantului Cimbru Meat&Flame și Cimbru Food Truck;
Ioana Lazăr – proprietarul eggcetera și Victor. Fresh To Go;
Ariadna Matei – Hospitality Manager Jaxx;
Psiholog Dr. Raluca Anton;

Înscrieri: biletele pentru participarea la conferință pot fi achiziționate de pe site-ul iabilet.ro și în rețeaua iabilet.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!