CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

Home $ Știri Cluj $ CleverGO ajunge în Cluj și în Iași. Peste 180.000 de clujeni și ieșeni folosesc activ aplicația

by | Sep 16, 2019 | Știri Cluj

Clever extinde serviciul de transport alternativ CleverGo în alte două mari orașe din țară, în completarea serviciilor de taxi oferite deja în aplicație. Serviciul este disponibil începând de astăzi (n.r. 16 septembrie) în Cluj și în Iași, la nici un an după ce acesta a fost lansat în București și în Timișoara.

Astfel, pasagerii din Cluj și Iași au acces la singura platformă din România care integrează cele mai bune opțiuni de taxi și de transport alternativ, și beneficiază, în plus, de o reducere de 50% din valoarea curselor în cazul plăților cu cardul. Șoferii parteneri care utilizează activ serviciul CleverGO în Cluj și în Iași vor beneficia de 0% comision și numeroase bonusuri, putând ajunge la venituri nete de până la 8.000 de lei pe lună.

În Cluj și Iași observăm o evoluție accelerată a cererii de mobilitate raportată la capacitatea serviciilor de transport actuale. CleverGO este un serviciu complementar celui de taxi, lansarea sa în București generând reducerea timpilor de așteptare pentru pasageri, creșterea cu 32% a numărului de comenzi medii per șofer și câștiguri lunare mai mari cu 700 de lei pe lună pentru aceștia. Vom continua să investim masiv în dezvoltarea și modernizarea industriei de transport urban, pentru a oferi un serviciu de calitate la cel mai bun preț, spune Andrei Frunză, CEO Clever.

CleverGO este singurul serviciu din România care aplică un tarif fix per kilometru, indiferent de momentul zilei, de condițiile de trafic sau de cererea și oferta de mașini dintr-un anumit moment, oferind astfel utilizatorilor control și predictibilitate din punct de vedere al costurilor. Serviciul funcționează pe principiul proximității, criteriul principal de alocare a unei comenzi fiind distanța dintre punctul din care a fost lansată comanda și locația șoferului. Pe lângă criteriul de proximitate, aplicația ține cont și de alte elemente precum ratingul șoferului și preferințele de plată ale clienților.

Platforma Clever colaborează doar cu șoferi autorizați pentru activități de transport taxi sau transport alternativ, având în prezent peste 30.000 de șoferi înregistrați la nivel național care asigură servicii de mobilitate urbană pentru mai mult de 1,5 milioane de utilizatori.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!