5 petreceri studențești pe care să le bifezi toamna aceasta ca student boboc în Cluj

by | Oct 1, 2019 | Articole

Ai ajuns în Cluj, totul este roz, colegii de cameră sunt geniali, iar toate nu pot fi decât la superlativ. Dar amintește-ți că unul din motivele pentru care ai plecat de acasă la facultate au fost petrecerile studențești de care ți-a zis toată lumea. Ești deja curios ce este atât de special la ele, dar nu știi încotro să o apuci. Din acest motiv, ne-am gândit că ți-ar prinde bine câteva recomandări de party-uri pentru a te acomoda mai repede cu viața de student.

1 octombrie, Kiss Cluj Party în Euphoria
Dacă stai în Hașdeu, vei cunoaște toate colțurile faimoasei Euphoria Music Hall și poate va deveni a doua ta casă. Imediat cum cobori din Hașdeu, pui Google Maps sau te iei după mulțime, mai mergi puțin și ai ajuns. Cu DJ care au făcut atmosferă la festivaluri mari, în Euphoria va răsuna muzica bună până în zorii zilei, reunind studenți din toate colțurile țării la cel mai fain Welcome Party. Dan Fințescu, Dj Jonnessey și Aner vă întâmpină astă-seară la un party care promite a fi memorabil. Bilete online aici.

1 octombrie, Glow in the Crush în After Eight
Alt club, altă distracție. De această dată, aproape de centru. Luați orice bus trece pe aici și coborâți la stația Sora, de unde veți mai avea destul de puțin de mers până în polul distracției. Dacă încă nu ai auzit de UTCN Crushes (niciodată nu știi când poți să apari pe pagina lor), aceștia organizează party-uri la care vei primi o brățară, iar culoarea depinde de situația ta sentimentală: singur, într-o relație, it’s complicated etc. Este locul perfect în care să îți faci noi prieteni și în care să ai primele amintiri ca student.

3 octombrie, Welcome Back Party în PHI18
În caz că stai în Observator, ești mai aproape decât îți imaginai de o distracție pe cinste. Ia-ți prietenii, colegii de cameră, pe oricine vrei tu și distrează-te pentru că meriți, iar clubul în cauză este chiar la poarta campusului. În plus, doar de asta ai fugit de acasă. Intrarea este 10 lei… încă ai bani, deci îți poți permite acest lux. De fapt, mereu se găsesc bani pentru distracție în studenție.

8 octombrie, Meet the Student Life în Euphoria
Ai rămas cu sufletul la party-ul din 1 care a avut loc în Euphoria (adică cel pe care nu-l ratezi diseară)? Nu-i problemă, îl poți regăsi după o săptămână. Bobocii vor avea parte de concursuri, vor lua contact cu frățiile din universități, iar muzica nu va lăsa pe nimeni să stea jos nici măcar o clipă.

11 octombrie, Ladies Night în Caro
Probabil ți-ai luat prânzul sau ai băut o cafea în Caro, fără să știi că seara au loc petreceri faine aici. Iar în caz că te-ai săturat de colegii tăi de la facultate, sau de cei din cămin care țipă la 5 dimineața, ia-ți prietenele și petreceți la un eveniment dedicat vouă, fetelor. Asta nu înseamnă că băieții vor fi opriți la intrare… pentru că este loc pentru toată lumea, deci să nu vă așteptați să fie complet lipsiți din peisaj. Dacă aveți Studcard, intrați gratuit până în ora 23, iar în caz contrar, fetele plătesc 10 lei, iar băieții 15.

Prin urmare, este oricând momentul pentru o petrecere. Tu la care vei merge prima dată?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This