Intrare gratuită în Parcul Etnografic Naţional “Romulus Vuia” din Cluj-Napoca pentru participanții la festivalul MIORITMIC

by | Oct 1, 2019 | Știri Cluj

A 7-a ediție a festivalului MIORITMIC se apropie cu pași repezi. Evenimentul va avea loc, conform tradiției, în primul weekend din octombrie, în Pădurea Hoia-Baciu din Cluj-Napoca, pe Aleea Muzeului Etnografic. În fiecare an, festivalul adună entuziaști din toate colțurile României și ale lumii, motiv pentru care organizatorii și-au dorit să le ofere pe durata șederii lor o imagine mai amplă asupra Clujului și a Transilvaniei. Astfel, cei care au brățara de acces la Mioritmic pe mână vor beneficia de intrare gratuită în Parcul Etnografic Național ”Romulus Vuia”.

Cei interesați vor avea parte de un tur organizat în limba engleză / română în zilele de vineri și sâmbătă, în intervalul orar 14:00 – 17:00. În Parcul Etnografic va fi amenajată o zonă de lounge, cu fructe de la producători locali, apă și răcoritoare, pentru ca participanții la festival să se încarce cu energie și pentru a relua firul petrecerii. Detalii suplimentare pe pagina de Facebook a festivalului.

Bucurându-se de titlul de ”primul muzeu în aer liber din România”, acesta a fost înfiinţat la 1 iunie 1929, ca secție a Muzeului Etnografic al Ardealului, prin hotărârea Ministerului Cultelor şi Artelor. Parcul Naţional este în prezent împărțit într-un sector tehnic şi unul al gospodăriilor zonale. Acestea sunt organizate spaţial pe numai 16 hectare, într-o reţea aerată ce sugerează structura unui sat tradiţional răsfirat, fiind un punct de referință și printre cele mai vechi şi mai valoroase monumente de arhitectură din patrimoniul etnografic al României.

LINE-UP MIORITMIC 2019

Scena Lirei
Joi // Petre Inspirescu. Sepp. Dan Andrei.
Vineri // Cap. Praslesh [Raresh+Praslea]. G76. Mihigh.
Sâmbătă & Duminică // Cezar. Priku. Rhadoo. Dubtil. Charlie. K!D Chriss. Gescu. Arapu.

Scena Cobzei
Vineri // tINI. Herodot. Paul K. Flavio.
Sambata & Duminică // Olga Korol. Miss I. Andrei Ciubuc. Vincentiulian. Desyn.

Scena Naiului
Vineri // Paco Osuna. Pablo Luque. RQZ. Fer Br. Domenico Scavone. Skizzo.
Sâmbătă & Duminică // Sonja Moonear. Giuliano Lamonte. SIT. Lizz & Cosmjn. Vlada. Livio & Roby. Zefzeed.

BILETE
Bilete în avans. Abonament (J+V+S+D): 199 Lei
Biletele în avans pot fi cumpărate exclusiv online de pe iabilet.ro până cel târziu joi la ora 18:00, în limita disponibilității.
Bilete la locație. Joi: 50lei. Vineri: 100lei. Sâmbătă: 100lei. Duminică: 50lei

Mioritmic este un festival de muzică electronică de avangardă, cu o selecție de artiști inovativi care dau tonul și stabilesc noi trend-uri. Organizatorii pun accentul pe întreaga experiență muzicală și vizuală, dar și pe atmosfera creată de public și de artiști.

(18+) Acest eveniment se adresează persoanelor majore.

Tags: mioritmic

Evenimente viitoare

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This