Ce articole de încălțăminte nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat?

Home $ Diverse $ Ce articole de încălțăminte nu ar trebui să lipsească din garderoba unui bărbat?

by | Oct 8, 2019 | Diverse

O poveste veche de când lumea: toți ne dorim să arătăm bine, să fim chic! Dacă până acum aceasta părea doar o preocupare a genului feminin, se observă tot mai clar că nici domnii nu doresc să se lase mai prejos și vor să țină pasul cu moda, să cunoască trendurile actuale și să acționeze în conformitate. Pantofii joacă un rol esențial în orice ținută, dar uneori e posibil ca grija tendințelor să fie chiar ultima din preocupările bărbaților. Chiar dacă pare că nu se schimbe niciodată, moda vine în fiecare sezon cu câteva modele de interes, menite să mai diversifice look-ul domnilor.

Așa că astăzi vă prezentăm câteva articole de încălțăminte care nu ar trebui sub nicio formă să lipsească din garderoba unui bărbat. Pe https://www.fashiondays.ro/g/barbati-nike/incaltaminte se găsesc modele care se potrivesc indiferent de domeniul în care activează sau stilul de viață pe care îl adoptă, piese ce pot să vă scoată din încurcătură oricând sunteți în impas vestimentar.

De nelipsit din colectia de pantofi de barbati a cuiva care preferă stilul casual sunt pantofii sport, cel mai popular tip de încălțăminte din moda masculină. Fiind opțiunea principală atunci când vorbim despre o ținută lejeră, de zi sau seară, adidașii bărbătești pot fi ușor purtați cu un tricou, jeans sau o cămașă și sunt potriviți pentru birou, ieșiri în oraș, vacanțe datorită confortului pe care îl asigură pe parcursul întregii zile. În plus, sunt perfecți pentru zilele în care nu ai timp să te fâstâcești în fața dulapului și vrei să ieși cât mai repede din casă.

Clasicul va fi mereu la modă, iar acest aspect nu poate fi dezbătut. Dacă vreți să fiți în tendințele sezonului, aflați că toamna și iarna aceasta se poartă, pe lângă tradiționalul negru și maro, culori precum verde, roșu, burgundy sau albastru dacă vă simțiți ușor mai îndrăzneți. Confecționați din piele sau piele întoarsă, pantofii clasici sunt o piesă foarte versatilă, dar mai ales comodă în garderoba bărbaților și completează perfect o ținută elegantă, business, dar și casual. Voi alegeți.

Acest tip de pantof, ale cărui rădăcini se regăsesc în Scoția, au devenit foarte populari la începutul secolului al XX-lea, când au început să fie purtați de către nobili. Pentru ocaziile formale sunt recomandați cei de culoare maro închis, în timp ce maroul deschis se păstrează pentru ieșirile casual și viața de zi cu zi. Nu vă sfiiți nici să optați pentru pantofii broque de culoare neagră, căci sunt o opțiune excelentă pentru un costum și țineți minte regula principală când vine vorba de acest tip de încălțăminte: cu cât găurile sunt mai mari, cu atât papucii sunt mai informali.

În cele din urmă, nu uitați că stilul, atât cel feminin, cât și cel masculin, se completează cel mai bine cu o atitudine pe măsură. În crearea unei ținute, nu uitați să țineți cont de evenimentul și momentul zilei, dar și mai important decât atât – nu uitați să vă simțiți bine în pielea și… pantofii pe care îi purtați!

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!