Magazine naturiste în Cluj

Home $ Articole $ Magazine naturiste în Cluj

Nu mai este un secret faptul că, de când pandemia a schimbat radical cursul vieții, acorzi o mai mare atenție sănătății și a stării generale de bine. Prevenția este cheia succesului în lupta cu bolile, iar produsele naturiste îți pot da o mână de ajutor în acest sens. Fie că vorbim de ceaiuri, amestecuri din plante, siropuri sau cosmetice, aceste produse nu trebuie să lipsească din kit-ul tău pentru situațiile de urgență. Prin urmare, am pregătit o listă cu magazine naturiste prin care te poți pierde (chiar și online) în căutarea unui stil de viață mai sănătos și lipsit de chimicale.

Farmacia naturista Myriam
Cu o gamă variată de produse naturiste, farmacia Myriam s-a dezvoltat și în mediul online punând la dispoziția clienților suplimente naturale, alimente și produse dietetice, produse de îngrijire personală și multe altele destinate tuturor categoriilor de vârstă. Aici poți găsi produse de la diverse branduri specializate în domeniu cum ar fi Prisaca Transilvania, Sano Vita, Solaris, Nera Comercial, Petras Bio, deci la mirodenii până la soluții de curățat casa. De asemenea, dacă regimul îți impune anumite limite, cu siguranță vei găsi lucrurile de care ai nevoie atât online, cât și în magazinul fizic.

Adresa: bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 18

Naturland
După cum ne sugerează și numele magazinului, aici este locul în care natura și-a pus amprenta, dorind să convingă cât mai multe persoane despre cât de important este un stil de viață sănătos. Din acest motiv, dacă timpul poate reprezenta o barieră pentru clienți, aceștia pot alege modalitatea de a comanda online direct de pe site de unde au de ales dintr-un spectru larg de produse și producători: Himalaya, Fares, Secom, Via Naturalia etc. Pe scurt, acest loc că ia forma unui mall al sănătății în care se regăsesc toate lucrurile necesare unui stil de viață lipsit de factori chimici, atât pentru cei mici cât și pentru adulți (și ei, de ce nu, tot copii).

Adresa: str. Regele Ferdinand nr 23 (vis-a-vis de Central)

Mondus Natura
Și cei de la Mondus Natura vin în ajutorul celor care au ales să treacă la un alt stil de viață sau celor care încă sunt încă la început de drum. Cu un număr impresionant de 3800 de produse alimentare, cosmetice, pentru casă, unguente și geluri medicinale, recipiente bio și de aromaterapie, cu siguranță vei dori să testezi măcar un articol din categoriile menționate mai sus. Magazinul se află în incinta Auchan din Iris, mai exact la intrarea a II-a, parter și vei reuși în acest mod să bifezi și produsele bio puse cu atenție pe lista de cumpărături.

Adresa: B-dul Muncii nr. 1-15, Auchan Iris

Dacia Plant
Denumire care ne poartă cu gândul la strămoșii noștri și la faptul că duceau o viață sănătoasă și o dietă lipsită de celebrele E-uri, acesta este locul în care ne putem întoarce la origini și unde putem simți puterea pe care plantele o au asupra noastră. Magazinele se află în Cora și în Kaufland Marăști și oferă suplimente alimentare, ceaiuri, produse fără gluten, suplimente pentru sportivi și pentru slăbit, cosmetice fără parabeni, cât și produse care au drept scop stoparea îmbătrânirii tenului.

Adresa: Cora Cluj și Kaufland Mărăști

Casa Bio
O “casă” în care vei descoperi toate produsele de care ai nevoie și care îți lipsesc cu desăvârșire din casă. Cu peste 4000 produse, toate certificate ecologic și care nu conțin substanțe chimice de sinteza, conservanți sau aditivi, clienții sunt invitați să testeze și ei puterile miraculoase pe care acestea le au. De menționat este faptul că magazinul oferă și servicii de catering bio, întrucât ceea ce mâncăm devine parte din corpul nostru, iar coprul nostru este precum un templu căruia trebuie să îi acordăm atenție și grijă în orice moment.

Adresa: Str. Republicii, nr. 5

Important de știut este faptul că produsele acestor magazine pot fi comandate și online, simplu și rapid direct de pe site. Așadar, care este primul magazin în care vei intra pentru a începe aventura către un stil de viață sănătos și echilibrat?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!