Magazine naturiste în Cluj

by | Oct 11, 2019 | Articole, Descoperă Clujul

Acum că vremea își face de cap iar răcelile ne pândesc la orice colț de stradă, acest lucru nu înseamnă că trebuie să ne izolăm în casă. Putem preveni aspectele neplăcute ale sezonului rece apelând la produsele naturiste, care ar trebui să fie nelipsite indiferent de momentul din an în care ne aflăm, întrucât sănătatea este mai presus de orice. De asemenea, dacă ați adoptat un stil de viață vegan sau vegetarian, magazinele naturiste sunt locurile în care vă veți petrece cel mai mult timp alegând o cremă de față sau un sirop natural de fructe, fapt care nu vă displace deloc.

Prin urmare, am pregătit o listă cu magazine naturiste prin care vă puteți pierde în căutarea unui stil de viață mai sănătos și lipsit de chimicale.

1. Farmacia naturista Myriam
Cu o gamă variată de produse naturiste, farmacia Myriam s-a dezvoltat și în mediul online punând la dispoziția clienților suplimente naturale, alimente și produse dietetice, produse de îngrijire personală și multe altele destinate tuturor categoriilor de vârstă. Aici poți găsi produse de la diverse branduri specializate în domeniu cum ar fi Prisaca Transilvania, Sano Vita, Solaris, Nera Comercial, Petras Bio, deci la mirodenii până la soluții de curățat casa. De asemenea, dacă regimul îți impune anumite limite, cu siguranță vei găsi lucrurile de care ai nevoie atât online, cât și în magazinul fizic.

Adresa: Mănăştur, str Ion Meşter nr. 5

2. Naturland
După cum ne sugerează și numele magazinului, aici este locul în care natura și-a pus amprenta, dorind să convingă cât mai multe persoane despre cât de important este un stil de viață sănătos. Din acest motiv, dacă timpul poate reprezenta o barieră pentru clienți, aceștia pot alege modalitatea de a comanda online direct de pe site de unde au de ales dintr-un spectru larg de produse și producători: Himalaya, Fares, Secom, Via Naturalia etc. Pe scurt, acest loc că ia forma unui mall al sănătății în care se regăsesc toate lucrurile necesare unui stil de viață lipsit de factori chimici, atât pentru cei mici cât și pentru adulți (și ei, de ce nu, tot copii).

Adresa: str. Regele Ferdinand nr 23 (vis-a-vis de Central)

3. Mama Natura
Ea ne iartă de fiecare dată când ne abatem de la alimentația noastră sănătoasă și ne redă energia după o răceală care ne-a pus la pat două săptămâni. Magazinul a luat naștere în 2004 din pasiunea pentru domeniul fitoterapeutic si a beneficiilor aduse de acesta, iar în prezent promovează diverse branduri care pun la dispoziția celor interesați de acest domeniu peste 4000 de produse. Toate acestea, fie că vorbim despre alimentație sau despre frumsuețe, se găsesc și pe site, putând astfel să analizezi oferta înainte de a merge în magazin sau chiar să plasezi o comandă dacă nu ai chef să ieși din casă la cumpărături.

Adresa: zona centrală, în spate la Sora

4. Mondus Natura
Și cei de la Mondus Natura vin în ajutorul celor care au ales să treacă la un alt stil de viață sau celor care încă sunt încă la început de drum. Cu un număr impresionant de 3800 de produse alimentare, cosmetice, pentru casă, unguente și geluri medicinale, recipiente bio și de aromaterapie, cu siguranță vei dori să testezi măcar un articol din categoriile menționate mai sus. Magazinul se află în incinta Auchan din Iris, mai exact la intrarea a II-a, parter și vei reuși în acest mod să bifezi și produsele bio puse cu atenție pe lista de cumpărături.

Adresa: B-dul Muncii nr. 1-15, Auchan Iris

5. Dacia Plant
Denumire care ne poartă cu gândul la strămoșii noștri și la faptul că duceau o viață sănătoasă și o dietă lipsită de celebrele E-uri, acesta este locul în care ne putem întoarce la origini și unde putem simți puterea pe care plantele o au asupra noastră. Magazinele se află în Cora și în Kaufland Marăști și oferă suplimente alimentare, ceaiuri, produse fără gluten, suplimente pentru sportivi și pentru slăbit, cosmetice fără parabeni, cât și produse care au drept scop stoparea îmbătrânirii tenului.

Adresa: Cora Cluj și Kaufland Mărăști

6. Natura Life
Un alt magazin care promovează sănătatea și importanța produselor bio pentru buna funcționare a organismului este Natura Life. Cu produse care se încadrează în diverse categorii și care provin de la mai mulți producători, acest loc ia forma unui Rai al produselor naturiste, aspect sesizat chiar de către clienții magazinului. Așadar, dacă ești adeptul unui stil de viață 100% bio, aici vei petrece destul de mult timp până te vei decide ce fel de polen să cumperi.

Adresa: Bd. 21 Decembrie 1989 nr.10, vis-à-vis de Sora

7. Casa Bio
O “casă” în care vei descoperi toate produsele de care ai nevoie și care îți lipsesc cu desăvârșire din casă. Cu peste 4000 produse, toate certificate ecologic și care nu conțin substanțe chimice de sinteza, conservanți sau aditivi, clienții sunt invitați să testeze și ei puterile miraculoase pe care acestea le au. De menționat este faptul că magazinul oferă și servicii de catering bio, întrucât ceea ce mâncăm devine parte din corpul nostru, iar coprul nostru este precum un templu căruia trebuie să îi acordăm atenție și grijă în orice moment.

Adresa: Str. Republicii nr.5

8. Povești cu Condimente
În ciuda denumirii, magazinul găzduiește și o varietate de produse naturiste, cum ar fi ingrediente specifice pentru cofetărie și patiserie, pentru preparate din carne dar și specialități vegetariene, ceaiuri de lux, produse pentru o siluetă perfectă și o gamă variată de fructe uscate, semințe și alune, completate de accesorii specifice. În anul 2013 s-a deschis astfel magazinul, în incinta mall-ului Vivo și a fost vizitat de nenumărați pasionați și adepți ai unui stil de viață sănătos și care adoră să prepare mâncare cu tot felul de condimente speciale.

Adresa: Vivo Cluj-Napoca, Floreşti, Strada Avram Iancu, Nr. 492-500

9. Zen Tofu
Dacă ai prieteni vegetarieni sau te-ai interesat de acest stil de viață, mai mult ca sigur ai auzit despre tofu și despre câte beneficii are asupra întregului organism, transformându-l astfel în medicament. Comenzile se pot face pe facebook sau la numarul de telefon 0724 725 543, sau poți merge direct la locație pentru a mai afla câteva dintre secretele sănătății.

Așadar, care este primul magazin în care vei intra pentru a începe aventura către un stil de viață sănătos și echilibrat?

Evenimente viitoare

Sat 27

Cluj-Napoca: Space In The City

6 February, 10:00 am - 30 April, 8:00 pm
Sat 27

Expoziția EROINELE la Cluj-Napoca

11 February, 10:00 am - 14 March, 6:00 pm
Sat 27

Portrete feminine de odinioară

22 February, 9:00 am - 9 March, 5:00 pm

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This