5 magazine de băuturi alcoolice din Cluj

Home $ Articole $ 5 magazine de băuturi alcoolice din Cluj

Fie că este weekend sau nu, ieșirile cu prietenii nu ar trebui să fie neglijate niciodată. Și în ce mod vă puteți relaxa mai bine după o zi plină la muncă decât în compania unui pahar de vin sau al altor licori care stârnesc amintiri și lasă în urmă grijile desprinse din cotidian? Iar în caz că nu vrei să pierzi timpul pe drum până la un local stabilit de comun acord, dă o fugă până la un magazin de băuturi alcoolice și invită-ți prietenii la tine acasă. Cu siguranță îi vei surprinde și veți petrece până în zorii zilei.

Așadar, iată o listă cu magazine din Cluj unde poți găsi tot felul de băuturi alcoolice.

1. Licori și Tabieturi
Pe rafturile celor de la Licori și Tabieturi puteți găsi o paletă variată de vinuri, băuturi spirtoase și spumante și veți fi îndrumați să alegeți produsul ideal pentru întâlnirea cu cei dragi. Astfel, vinul este adus la rang de artă, fiind o licoare care se împletește cu tabieturile noastre, cu poveștile spuse alături de prieteni într-o seară liniștită de toamnă. De menționat este faptul că în magazin au loc periodic degustări de vinuri la care vă puteți îndrăgosti iremediabil de un anumit soi și nu vă va lăsa inima să plecați acasă până nu cumpărați o sticlă.

Magazinul este situat pe Dorobanților nr. 116 și așteaptă cu zâmbetul pe buze clienți de luni până sâmbătă în intervalul orar 9:00 – 22:00.

2. Liquor Store
Cu sigurață ai observat acest magazin când ai ieșit să te plimbi în parc sau pe Piezișa, dar nu te-ai gândit că aici se ascund atâtea licori care pot face o seară cu prietenii mai frumoasă sau, de ce nu, sa iei pe cineva prin surprindere cu un astfel de cadou. Aici găsiți o gamă diversă și completă de băuturi alcoolice, de la vinuri la beri, whisky, cognac, vodka, tequila, gin, rom sau șampanii, la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Magazinele se află în zona centrală, vis-a-vis de Parcul Central, sau în zona studențească pe Piezișă, programul de funcționare fiind non-stop.

3. Beer’s Point
Dacă ești cu gândul la zilele toride de vară petrecute la malul mării, o bere te-ar putea ajuta să retrăiești acele momente de mult apuse. Și cum nu vrei orice fel de bere care s-ar putea găsi la toate magazinele, fă o vizită la Beer’s Point, acel loc din Cluj care din 2017 aduce la un loc peste 150 de sortimente de beri artizanale, românești și străine. În acest mod vei convinge și o persoană căreia nu-i place berea să vine la o poveste.

Magazinul se găsește pe Strada Observatorului nr. 9 și este deschis de luni până sâmbătă de la 11:00 la 21:00, iar vineri și sâmbătă programul se prelungește până la 22:00.

4. Top Drinks
Cu peste 1000 de produse, cei de la Top Drinks se consideră furnizori de fericire în Cluj Napoca, fapt destul de adevărat având în vedere că la petreceri oamenii se adună ca să se simtă bine. De aici poți pleca acasă cu tot felul de licori care vor acompania orice eveniment pe care doriți să îl serbați, de la o zi de naștere până la o seară normală în fața televizorului.

Pe cei de la Top Drinks îi puteți găsi în următoarele locații: Str. G.Baritiu, nr. 18, Bulevardul Eroilor nr. 35, Str. Regele Ferdinand nr. 22-26 (Magazin Central, la parter), Str. Alexandru Vaida Voevod 53B (in incinta Iulius Mall la parter).

5. Băutură online
Pentru când ești leneș și nu vrei să ieși din casă sau pentru acele zile când frigul de ține prizonier în apartament, poți comanda online tot ce îți poftește sufletul (în materie de alcool, bineînțeles) de pe bautura-online.ro. Livrarea este gratuită în Cluj, iar un curier îți va însenina ziua în cel mai scurt timp posibil de la plasarea comenzii.

Nu trebuie să aștepți weekend-ul pentru a petrece. Tu de unde achiziționezi alcool pentru o seară de socializare alături de cei dragi?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!