Știați că puteți paria deja pe Premiile Oscar 2020?

Home $ Diverse $ Știați că puteți paria deja pe Premiile Oscar 2020?

by | Oct 14, 2019 | Diverse

Chiar dacă mai este destul timp până la mult așteptata gală de decernare a Premiilor Oscar, ce va avea loc pe data de 9 februarie 2020 la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, cinefilii amatori de pariuri pot profita de cote excelente pentru a miza pe filmele favorite chiar și în acest moment. Cu destul de puține excepții, odată cu apropierea evenimentului, iar aici este vorba despre toate evenimentele pe care poți paria cu multe luni înainte (câștigătoarele principalelor competiții fotbalistice europene și nu numai, alegeri prezidențiale din diverse țări, Personalitatea anului BBC, Eurovision etc.), cotele favoritelor scad, astfel că mulți dintre pariori preferă să plaseze bilete antepost imediat ce bookmakerii stabilesc cotele.

Una din agențiile de pariuri online de top licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc din România ce a pregătit deja cotele pentru piața de pariuri pe Cel mai bun film la Oscar 2020 este Betano. Click aici pentru a vedea Recenzia Betano! Iată care sunt principalele două favorite la mult râvnitul trofeu, obținut în 2019 de pelicula Green Book: O prietenie pe viață (3 Oscaruri – cel mai bun film, cel mai bun actor în rol secundar și cel mai bun scenariu original):

The Irishman – cota 4.00

Lansat pe 27 septembrie 2019, filmul Irishman (Irlandezul: Asasinul mafiei) are toate ingredientele necesare pentru a pune mâna pe unul sau chiar mai multe premii Oscar în 2020. O poveste extrem de interesantă ce se petrece în America anilor 50’, urmărind dispariția legendarului șef de sindicat Jimmy Hoffa, mister ce nu avea să fie elucidat nici până în prezent. Regia – Martin Scorsese (Un premiu și 10 nominalizări Oscar, 4 premii și 6 nominalizări Globul de Aur, un premiu și 6 nominalizări Bafta, 2 premii și 3 nominalizări Cannes, o nominalizare Berlin, 2 premii Veneția). Distribuția – Robert De Niro (2 premii și 5 nominalizări Oscar, un premiu și 8 nominalizări Globul de Aur, 3 nominalizări Bafta, o nominalizare Berlin), Al Pacino (Un premiu și 7 nominalizări Oscar, 4 premii și 13 nominalizări Globul de Aur, un premiu și 2 nominalizări Bafta), Joe Pesci (Un premiu și o nominalizare Oscar, 2 nominalizări Globul de Aur, un premiu Bafta), Jesse Plemons, Bobby Cannavale, Ray Romano etc.

Marriage Story – cota 5.50   

Cu un buget de aproximativ de 18.600.000 $, filmul Marriage Story (Povestea unei căsătorii) urmează să fie lansat pe 6 decembrie 2019 în SUA. Din distribuție fac parte Merrit Wever, Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Ray Liotta, Alan Alda și alții. Regizorul Noah Baumbach descrie în acest film povestea divorțului unei familii afro-americane suburbane. Divorțul reprezintă, în opinia regizorului, prezența sumbră a morții în lipsa unui corp.

Topul favoritelor este completat (până la poziția a 10-a) de următoarele titluri:

  •  Once Upon a Time – cota 6.00
  •  Joker – cota 6.00
  •  Just Mercy – cota 10.00
  •  Jojo Rabbit – cota 10.00
  •  1917 – cota 10.00
  •  Ford vs Ferrari – cota 13.00
  •  A Beautiful Day in the Neighborhood – cota 13.00
  •  Knives Out – cota 15.00

Informațiile legate de filmele candidate la Oscar 2020 sunt preluate de pe cinemagia.ro, site-ul numărul 1 pentru cinefilii din România.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!