ANNA CORI lansează colecția de toamnă-iarnă 2019 în Cluj Napoca

by | Oct 21, 2019 | Articole

Localuri noi, conferințe, spectacole în premieră, noi apariții pe piață… noi chiar suntem prezenți peste tot și oriunde. Chiar dacă abordăm subiectul puțin mai rar decât pe cel al mâncării, să știți că ne interesează și tot ce înseamnă lifestyle și fashion în Cluj. De înțeles așadar că nu vom lipsi mâine, 22 octombrie, din magazinul ANNA CORI de pe Bulevardul Eroilor, unde va avea loc lansarea colecției toamnă-iarnă 2019, începând cu ora 19.00.

La eveniment nu vom fi singurii prezenți, cu siguranță. Umblă vorba că își va face apariția nu doar presa clujeană, ci și cei mai cunoscuți influenceri de fashion și lifestyle din Cluj Napoca, precum și clienți ai brand-ului, evenimentul fiind deschis pentru toată lumea. Noi vă sfătuim să ne însoțiți, mai ales că ANNA CORI vine cu o ofertă la noua colecție: 20% reducere la toate articolele, fiind o ofertă limitată.

Înainte de toate, haideți să vă povestim una-alta despre acest brand. Și să ne întoarcem acolo unde a pornit totul, adică în anul 1985, când Ilie Cornea, artizanul acestei afaceri bucovinene, a realizat primele perechi de pantofi. Mica afacere de familie s-a transformat în 1994 dintr-un atelier ce producea manual doar încălțăminte pentru bărbați, într-o adevărată fabrică care poartă și azi numele fiului cel mic al familiei – DENIS. Mai târziu, în 1996, Ana Cornea, soția și partenera de afaceri a fondatorului Fabricii DENIS, a avut ideea înființării unei secții de încălțăminte pentru femei, iar gustul pentru frumos și armonie al acesteia a fost ingredientul ce a condus la nașterea brand-ului ANNA CORI. Astăzi, cele două brand-uri, DENIS – destinat bărbaților și ANNA CORI – partea feminină, conviețuiesc împreună sub umbrela magazinelor ANNA CORI din toată țara, dar și online.

Brand-ul are peste 38 de magazine în toată țara, atât stradale, cât și în cele mai importante centre comerciale din țară. Campania de toamnă iarnă 2019 Anna Cori reprezintă povestea unui brand cu o tradiție de peste 20 de ani pe piața din România, este o invitație în fabrica DENIS, căci pozele sunt realizate în fabrica din Suceava. Ambele se comercializează în rețeaua de magazine ANNA CORI. Povestea campaniei este segmentată în capitole, ce dezvăluie atât povestea fabricii, evoluția ei, dar și procesul de creație și de producție, toată munca și pasiunea depusă în realizarea produselor ANNA CORI.

 

Prin această campanie și-au dorit să dezvăluie acele părți ale unui business care rămân mereu în umbră și să aducă în față toată munca depusă în realizarea produselor și până la urmă, faptul că sunt făcute în România, în una din cele mai moderne fabrici de încălțăminte și marochinărie. Colecția de toamnă iarnă 2019 aduce în față, prin produsele realizate cu multă atenție și dedicare, valorile business-ului, mai exact tradiție, calitate și faptul că este o afacere de familie, construită și dezvoltată în 30 de ani.

Ne vedem mâine în magazinul ANNA CORI de pe Bulevardul Eroilor, la lansarea colecției toamnă-iarnă?

Tags: anna cori

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!

Share This