15 Instagrammeri din Cluj care ne inspiră #clujlife

Home $ Articole $ 15 Instagrammeri din Cluj care ne inspiră #clujlife

by | Oct 25, 2019 | Articole

Tu… cam cât stai pe Instagram într-o singură zi? Poți să arunci chiar acum o privire în aplicație și să-ți afli timpul sau poți să încerci să ne minți și să ne spui că ”aproape deloc”. Noi știm oricum că marea majoritate dintre voi vă treziți dând scroll în feed sau swipe printre story-uri aproape fără să vă dați seama. Conținutul pe această platformă e extrem de variat, de la fashion, la pisici, la cartoons, la poze cu natura, coafuri, mâncare, decorațiuni etc. Orice, orice poftești și imaginezi găsești pe Instagram. Dacă vă simțiți sufocați și bombardați, dacă simțiți că nu vedeți destul frumos în feed, noi am pregătit o listă cu 15 instagrammeri din Cluj care ne inspiră pe noi zilnic, care ne plimbă prin oraș și ne stârnesc dorința de a ieși din casă (și pe noi trebuie să ne convingă cineva, nu?), și care credem că vă vor plăcea și vouă.

PS: Am mai abordat la un moment dat acest subiect, în articolul de aici. Între timp, lista s-a mărit, așa că ne simțim datori să o completăm. Față de voi și față de ei, desigur. NU uitați că această selecție este una subiectivă, realizată exclusiv în funcție de preferințele echipei.

Ana Coroi (doodlingcluj)
Ana stă în fruntea acestei liste, chiar dacă nu facem un top, pentru că (și recunosc public) e preferata mea. Ea nu face simple poze, ea creează povești. Despre viața Clujului, despre viața noastră, despre lucrurile reale care ni se întâmplă tuturor și cu care ne confruntăm zi de zi. E amuzantă, e sarcastică, are spirit civic, pur și simplu veți iubi felul în care combină părți ale orașului cu elemente ilustrate, e musai de urmărit.

Alex Florică (florica.alex)
Tot timpul când îmi apare în feed o captură de-a lui Alex mi-l imaginez făcând respectiva fotografie: serios, concentrat la maximum, nu apasă butonul decisiv până când nu analizează fiecare detaliu din cadru. Adică până nu e convins că acela e cel mai potrivit unghi, aceea e cea mai bună lumină și acela este locul și momentul potrivit pentru el, poza nu se întâmplă.

Veronica Lozovanu (pulsar_soul)
Nu știm dacă Veronica a ales denumirea de ”pulsar soul” pentru a o reprezenta sau numele a ales-o pe ea. Cert este că feed-ul său vă va convinge rapid că sufletul acestei fete pulsează, într-adevăr, doar lumină, frumusețe și o perspectivă extrem de blândă și caldă asupra lucrurilor. E o încântare vizuală cu fiecare postare nouă.

Lucas Șandor (sandorlucas)
Chiar dacă predomină nuanțele de arămiu și verde, contul de Instagram al lui Lucas transmite acea căldură specifică unei zile frumoase de toamnă. Cam ca aceasta de care ne-am bucurat în ultimele săptămâni. Fotografiile sale sunt o invitație la explorare, provocând privitorul să se uite de două ori înainte de a trece mai departe și vă vor face cu siguranță să zăboviți puțin asupra lor.

Edina (edinagz)
Edina vă va oferi doza aceea de darkness de care avem cu toții nevoie. Nu vă gândiți totuși la conotațiile negative ale acestui cuvânt, ci mai degrabă la alb-negru, detalii, locuri ascunse, jocuri de umbre. Dacă tot nu mă înțelegeți, intrați pe profilul ei, lămurește treaba rapid.

Marius Bidi (mariusbidi)
În ceea ce îl privește pe Marius, un singur lucru vă putem spune cu certitudine la o analiză rapidă a activității sale pe Instagram: niciodată nu știi ce va urma. Un view dramatic asupra orașului? Posibil. Un colț perfect de natură? Poate fi. Clădirile orașului în bătaia soarelui la apus? Ar fi superb. Rămâne de văzut și rămas surprinși personal.

Adrian David (adrianddavid)
Adrian se descrie pe sine ca ”Amateur 📷”. Acum, noi nu-l putem contrazice complet, așa că îi vom oferi… prezumția vinovăției. E amator, însă în ale modestiei, căci la capitolul fotografie nu avem ce să-i reproșăm, dovadă stând dățile nenumărate în care i-am inclus pozele în articolele cu cele mai frumoase poze. Keep up the good work!

Mihai Munteanu (munteanumi)
Designer la MRNGR, content creator pentru festivalul Untold și ”imaginator” pentru Gazetofon, Mihai se poate lăuda, într-adevăr, cu o sclipire creativă care-l ghidează în toate. Ne-a spus odată că preferă să scoată în evidență locurile pe care oamenii nu le (mai) bagă în seamă, iar de atunci suntem cu ochii pe el ca pe butelie, să nu cumva să ratăm ceva.

Raul Dumitru (dumitruraulv)
A venit toamna. Poate n-ați apucat să vă plimbați destul prin oraș sau ați fost prea prinși în fuga voastră ca să observați asta. Dacă tot sunteți mari alergători, dați o fugă și până pe profilul lui Raul, are o toamnă superbă acolo. La fel de frumos prezentată ca orice anotimp și colț prin care trece și-l consideră demn de arătat mai departe.

Leonard Bordea (bordealeonard)
Tot pentru cazurile extreme în care nu ați sesizat în ce anotimp ne aflăm din cauza temperaturilor ușor inducătoare în eroare, vă recomandăm profilul lui Leonard. Și la el e toamnă în toată regula, și la el e superb surprinsă, și alături de el ne place să ne lăsăm imaginația să zboare prin oraș!

Antonio Scolozzi (asm359)
Încercați să vă amintiți ultima dată când vi s-a tăiat răsuflarea în fața frumuseții de nedescris al unui apus de soare. Ei bine, dacă o să-i îngăduiți un follow lui Antonio, veți fi puși mai des în fața unor astfel de momente. Fiecare dintre ele mai impresionant decât cel din urmă.

Cosmin Oana (cosmin.oana)
It gets even better, pentru că pe profilul lui Cosmin găsiți combinația perfectă între apusuri și toamnă în toată splendoarea ei la acest moment. În capturile sale reușește să se strecoare întotdeauna o rază de soare care acaparează privitorul, iar dacă nu e soare, e luna, dacă nu e niciuna e un felinar aprins în noapte.

Ionuț Ghiț (ionut.ghit)
Ionuț zice că e de profesie ”Ecommerce Strategist”. Noi avem dubiile noastre de fiecare dată când îi vedem pozele, probabil și voi le veți avea pe ale voastre dacă aruncați o privire. Fiind îndrăgostit de capturile aeriale, acesta ne dă mereu impresia că pilotează un avion deasupra Clujului. La finalul zilei acceptăm cu greu că el e într-adevăr strategist de profesie, cu o pasiune uriașă pentru fotografie și ajutor de la drona pe care o deține.

Chriss (chrissrus)
De Chriss îmi place mult pentru că aduce o doză de feminitate în tot ce surprinde prin pozele sale. Chiar dacă a ales o tentă ușor arămie pentru tema feed-ului său, pe mine mă liniștește și îmi transmite o stare de bine, de calm prin tot ce postează, de la colțuri de Cluj, până la colțuri din sufletul său.

Jonut Runcat (jonutruncan)
Dacă vă plac detaliile, veți îndrăgi din prima acest profil. Omul din spatele său nu doar că iubește amănuntele de orice fel, dar reușește să le transforme în mici opere de artă cu un efort care pare minim. În plus, stilul său minimalist îi va cuceri instant pe mulți dintre voi, mai mult ca sigur. Eu una nu pot trece nepăsătoare pe lângă postările sale.

Tu ce alți instagrammeri din Cluj ai recomanda comunității #ClujLife să urmărească?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!