Zilele Studenților 2019 revine cu cea mai complexă competiție dedicată exclusiv studenților

Home $ Știri Cluj $ Zilele Studenților 2019 revine cu cea mai complexă competiție dedicată exclusiv studenților

by | Oct 30, 2019 | Știri Cluj

Festivalul Zilele Studenților a ajuns la cea de a III-a ediție. Anul acesta, festivalul se desfășoară în perioada 03 – 10 noiembrie și aduce studenților clujeni cea mai complexă competiție dedicată exclusiv lor. Promovând diversitatea în rândul activităților studențești, Zilele Studenților 2019 revine cu un program complex, ce include activități sportive, culturale și de divertisment, gândite să atragă studenți, de la cei de anul I, până la cei masteranzi.

Zilele Studenților începe pe 03 noiembrie, cu festivitatea de deschidere, unde vor avea loc și primele probe eliminatorii. Darts-ul, Quiz-ul și Design-ul sunt probele care vor decide participanții oficiali, care vor concura pentru marele premiu al acestei ediții. Pe 04 noiembrie studenții sunt așteptați începând cu ora 13 la Club Transilvania, pentru a-și demonstra aptitudinile sportive. Proba de fotbal va fi jucată pe sistem piramidal, pentru ca toate echipele să beneficieze de șanse egale.

La cea de-a III ediție și studenții pragmatici au de câștigat, deoarece pe 05 noiembrie se va desfășura prima sesiune de training cu parte practică la Cluj Hub. Acesta este un training atipic care combină partea teoretică cu cea practică pentru a avea statutul de probă. 06 noiembrie aduce studenților o nouă sesiune de training, care este urmată de prima parte a unui History Hunt. Proba de History Hunt însumează 6 locații istorice unde participanții vor trebui să ajungă pe baza unor indicii primite.

Studenții pasionați de gaming au motiv de bucurie, căci ziua de 07 noiembrie este integral dedicată acestei probe. Jocuri precum League of Legends, FIFA 20 și Mario Kart vor ajuta la stabilirea câștigătorilor acestei probe. A doua parte a History Hunt-ului continuă vineri, 08 noiembrie și se încheie cu o probă de dexteritate, care va avea loc la Iulius Mall. Ultima zi de concurs va fi alcătuită dintr-o probă de logică și una care îmbină logica cu divertismentul. În prima parte a zilei studenții vor juca șah, iar in a doua parte a zilei vor avea Puzzle Challegen.

Zilele Studenților 2019 se încheie duminică, 10 noiembrie printr-o festivitate de premiere, unde celor mai bune 3 echipe le vor fi recunoscute meritele și vor fi premiate în funcție de locul obținut pe parcursul săptămânii anterioare.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!