Am întrebat 5 studenți de ce au ales Absolvire de la A la Z ca organizator pentru festivitatea de absolvire și banchet

Home $ Articole $ Am întrebat 5 studenți de ce au ales Absolvire de la A la Z ca organizator pentru festivitatea de absolvire și banchet

by | Nov 7, 2019 | Articole

Dacă sunteți studenți în an terminal, probabil deja ați ales un organizator pentru festivitatea de absolvire și banchet. Sau poate că încă stați pe gânduri, neștiind ce decizie să luați, tot căutând răspunsul corect și un semn divin. Ei bine, acesta este semnul pe care îl așteptați. Nu e divin, dar acesta e. Săptămâna trecută, în urma articolului acesta, în care am rugat câțiva studenți care au absolvit anul acesta să ne spună care sunt aspectele cele mai importante de care trebuie să țineți cont când alegeți colaboratorii care vă vor fi alături, am observat că preferați în ”piață” ar fi cei de la Absolvire de la A la Z.

Din acest motiv, am vrut să investigăm mai atent subiectul, așa că ne-am ridicat următoare întrebare: ”De ce ei? Cum au câștigat inima studenților?” Răspunsul l-am găsit tot la aceștia, desigur. Haideți să vedeți ce ne-au spus.

La câteva luni după ce momentul absolvirii a trecut, încă simțim că am făcut cea mai bună alegere atunci când am semnat contractul cu cei de la Absolvire de la A la Z. Sunt niște oameni frumoși la suflet, cum rar întâlnești, iar datorită lor a ieșit totul de vis. Încă de la prima întâlnire cu aceștia am văzut felul în care se dedică muncii pe care o fac, iar pe parcurs, doar ne-au confirmat din nou și din nou că sunt implicați 100%. Am planificat momentul festivității și al banchetului împreună, ne-au ascultat, acceptat și implementat ideile. Credem că am rămas cu ceva mai mult decât amintiri de neuitat, reușind să formăm prietenii frumoase, atât cu echipa AZ, cât și noi între noi, reprezentanții de an care am fost parte activă a procesului de organizare – Diana Dumnici, Facultatea de Educație Fizică și Sport, departamentul de Sport și Performanță Motrică.

 

Am fost și noi în situația asta. Odată ajuns în anul 3, nici nu reușești să te dezmeticești bine, că deja apare întrebarea: “Auzi, dar nouă cine ne organizează festivitatea și banchetul?” Și de aici… începe distracția! Mai întâi te izbește puțin realitatea, devine tot mai clar că zilele de studenție îți sunt numărate. S-ar putea să fii puțin supărat din acest motiv, tocmai de aceea cel mai important lucru atunci când alegi un organizator pentru festivitate și banchet este ca oamenii sa fie faini, să înțeleagă prin ce treci și să își dea toată silința să se asigure că ultimele momente în calitate de student vor fi momente de care îți vei aminti cu drag toată viața. Votul nostru de încredere a mers către Absolvire de la A la Z și nu cred că există suflet din promoția noastră care să nu fi fost încântat de această decizie – Alexandra Petruț, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, departamentul de Comunicare și Relații Publice.

Doar imaginați-vă emoțiile ce vă cuprind în clipa în care deschideți ochii, iar deasupra voastră plutește un nor imens de confetti și toci zburătoare. Dar să derulăm puțin… Fiecare dintre noi visează să termine studenția, dar abia pe ultima sută de metri te cuprind toți fiorii și parcă ai mai vrea să fii copil. Mai apoi, atenția ți se îndreaptă către alte aspecte, pentru că trebuie să fii realist și să accepți inevitabilul: absolvi. Așa că, vrei ca rochia să fie una specială, papionul drept, dar nu foarte strâmt, fotograful să fie omniprezent la fiecare mișcare și să ai cel puțin 50 de poze demne de Instagram de la ședința de grup, festivitate și banchet, familia și prietenii tăi să fie cei mai zgomotoși la festivitate, cadourile pentru profesori să fie simbolice, toca personalizată cu un mesaj care să te reprezinte. Pe scurt, vrei ca totul să fie perfect și pus la punct de la A la Z. Noi am ales o echipă fresh, cu tot ce e nou la purtător și care s-a transpus constant în pielea noastră, de viitori absolvenți. Pe cei de la Absolvire de la A la Z, fraza “prețul ne recomandă, calitatea ne diferențiază” îi descrie cuvânt cu cuvânt. Știindu-i alături, ne-am putut focusa 100% pe lucrarea de licență, având siguranță că vom avea o festivitate ca la carte și de un banchet de neuitat. Iar ei, toți din echipă, au fost cei care au reușit cu mult profesionalism să aducă zâmbetul pe buzele a mii de tineri într-unul din cele mai speciale momente ale studenției lor. Și așa am ajuns să fim în picioare, aplaudați, căutându-ne tocile, și să putem confirma că the best graduation experience is #theAZexperience! – Amanda Făgăraș, Facultatea de Business, departamentul de Specializarea Afacerilor

   

De ce Absolvire de la A la Z? Pentru Facultatea de Litere, alegerea a fost atât de simplă și evidentă, încât întrebarea poate părea ușor nostimă. Promptitudinea cu care au reușit să se ocupe de fiecare detaliu, echipa tânără și plină de energie ce părea că nu se epuizează niciodată, felul în care au luat în calcul toate emoțiile noastre și ne-au încurajat la fiecare pas, fotografii entuziasmați care au capturat cele mai magice momente ale voiajului nostru spre maturitate, nici nu cred că aș putea termina vreodată o listă cu motive pentru care răspunsul nostru ar fi iar Absolvire de la A la Z – Ana Mihăilă, Facultatea de Litere, departamentul de Limba și Literatura Engleză.

 

Momentul absolvirii este încărcat de emoții, un moment care vrei să rămână mereu întipărit în memoria ta. Pentru a face această amintire nemuritoare ai nevoie de o echipa de oameni serioși, care să își dea interesul 100% și care să te pună pe tine, „viitor absolvent”, pe primul loc. Noi am ales întocmai asta, un organizator care a fost pe același vibe noi de la început până la final, cineva care și-a modat munca după dorințele noastre, cineva fun, creative, friendly, crazy, mereu inovativ. Iar acel cineva e Absolvire de la A la Z, care ne-au oferit o experiență demnă de povestit și cărora nu putem să le mulțumim suficient pentru toate modurile în care ne-au ajutat – Andreea Stana, Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, departamentul de Științe Politice.

Tu te-ai hotărât?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!