5 motive să iei prânzul în familie la DoubleTree by Hilton Cluj

by | Nov 8, 2019 | Articole

Nouă ne place să avem mereu activitate, doar ne știți. Colindăm localurile cele mai noi și interesante, suntem prezenți la evenimente de neratat și cunoaștem cel mai bine pulsul orașului. Totuși, există o singură situație în care ne veți găsi liniștiți: atunci când suntem alături de familiile noastre. De îndată ce am descoperit că DoubleTree by Hilton – City Plaza organizează un Prânz în familie care ne îndeamnă să ne formăm noi obiceiuri alături de cei dragi, am zis că nu se poate să nu-l aducem în atenția voastră. Avem o presimțire că și voi vă confruntați cu un program încărcat, mereu pe fugă de la o sarcină la alta și poate uitați să acordați atenție suficientă celor din jurul vostru. De acum înainte, vă propunem o duminică pe lună în cadrul căreia să recuperați orele mult prea agitate. În plus, am venit pregătiți cu 5 motive pentru care e musai să vă rezervați un loc la eveniment după ce ați terminat de parcurs articolul.

Timp de calitate petrecut în familie

Trebuie să fim sinceri, nu există o activitate care să ne aducă mai multă satisfacție decât aceea de a petrece timp în prezența persoanelor pe care le iubim. Tocmai în sentimentul de apartenență constă esența evenimentului Prânz în familie. Nu contează câte probleme ai avut pe cap săptămâna trecută, ori cât de multe task-uri te așteaptă în zilele ce urmează, atunci când te așezi la masa din restaurantul Marco Polo, orice gând negativ dispare și toată atenția ta se concentrează pe zâmbetele celor care îți sunt alături. De câtă vreme nu ai mai stat de povești ore întregi cu cel mic, ori cu soția ta sau cu soțul tău? Dacă nici tu nu știi cum să răspunzi la această întrebare, atunci e timpul să-i strângi pe toți din familia extinsă sau restrânsă și să petreceți o duminică perfectă. Împreună.

O paletă variată de preparate

Fără îndoială că nimeni și nimic în lume nu poate înlocui felul în care mama gătește prânzul acasă, însă la DoubleTree by Hilton întreaga familie va fi plăcut surprinsă de bucatele servite. Preparatele provin atât din bucătăria națională (nu lipsesc salata de vinete, zacusca și supa de tăiței), cât și din bucătăriile internaționale. Astfel, veți avea ocazia să gustați împreună preparate noi și să furați rețete. Meniul diversificat cuprinde o selecție de aperitive, ciorbă, fel principal, desert, plus un pahar de vin spumant și alte băuturi nealcoolice. Ce v-ați putea dori mai mult? Poate doar să aibă opțiunea unui meniu vegetarian… dar, stați așa! În momentul în care faceți rezervarea, puteți să comunicați faptul că doriți un prânz lipsit de carne. Uite așa, chiar și cele mai pretențioase gusturi vor fi mulțumite.

Relaxare și joacă

Să spunem că vă aflați deja la eveniment și povestiții despre cât de gustos a fost prânzul și despre posibilitatea să veniți și într-un alt weekend. E momentul acela de odihnă după ce desertul a fost servit și, în mod normal, urmează ca cineva să întrebe: Mai stăm? Desigur, răspunsul este Da. Relaxarea abia acum începe, iar după cum ar „recomanda” specialiștii, în urma unei mase bogate este necesară puțină odihnă. Cum se leagă acest lucru de evenimentul nostru, mai exact? Ei bine, după terminarea prânzului, adulții sunt invitați să-și continue poveștile, în tihnă, la un pahar de vin spumant. Copiii se aventurează în lumea jocului și își pot consuma energia într-un spațiu de distracție doar al lor, ori au ocazia să-și antreneze creativitatea prin desen și colorat. Dacă niciuna dintre aceste activități nu este pe placul lor, cu siguranță nu vor refuza să vizioneze o animație. La Prânz în familie doar să veniți, căci odată ajunși aici, nu veți dori să plecați prea curând.

Vă puteți lărgi cercul de cunoștințe

Chiar și acasă, prânzul în familie nu reprezintă o activitate anostă în care vă așezați și mâncați fără ca nimeni să scoată o vorbă. Ba din contră, mesele alături de cei dragi sunt un prilej perfect pentru discuții multe, multe. De aceeași socializare veți avea parte și în cadrul evenimentului organizat de DoubleTree, însă nu veți povesti putea doar cu cei pe care-i cunoașteți, ci și cu alte persoane prezente. Astfel, aveți ocazia să socializați cu oameni din afara cercului vostru de prieteni, dar alături de care vă formați un obicei sănătos: acela de a vă reîntâlni la restaurant și a schimba diferite impresii legate de săptămânile care au trecut. Și cel mic va avea de câștigat! La spațiul de joacă va putea întâlni noi copii alături de care să alerge, să deseneze și să se distreze.

Renunțați la rutină

Nu vi se pare că toate weekend-urile arată la fel? Această situație e de înțeles, căci după o săptămână mult prea agitată nu-i arde nimănui să părăsească confortul casei. În cel mai bun caz, weekendurile în familie sunt diversificate de ieșiri în parc, atunci când timpul e frumos, ori de vizite la bunici și rude. Eu vă propun să rupeți rutina și să vă strângeți cu mic, cu mare, la DoubleTree by Hilton. Bineînțeles, evenimentul desfășurat în această locație nu aduce schimbări radicale în zilele de duminică, mai ales că se desfășoară doar o dată pe lună, însă vine cu un nou decor, cu mâncarea aceea pe care nu aveți chef mereu să o gătiți acasă, cu multă liniște și ocazii să vă uitați mai des unii în ochii celorlalți. Probabil există n moduri ideale prin care puteți încheia o săptămână, însă mie îmi vine doar unul singur în minte: Prânz în familie.

Recomandarea noastră despre cum puteți petrece o duminică pe lună se încheie aici, însă nu înainte de a vă oferi câteva detalii administrative. În noiembrie evenimentul va avea loc în data de 17, așa că aveți suficient timp la dispoziție să vă faceți o rezervare. Durata lui este de la ora 12 la ora 16, comenzile fiind permise doar până la ora 14. Prețul pentru meniul întreg și selecția de băuturi este de 115 lei/persoană și 60 lei pentru copii sub 12 ani. Rezervările se fac la numărul de telefon +40 264 450 101 sau pe adresa de email [email protected]

Voi cum petreceți duminica de 17 noiembrie?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This