Ultimele bilete la We Love Retro Cluj-Napoca

Home $ Știri Cluj $ Ultimele bilete la We Love Retro Cluj-Napoca

by | Nov 10, 2019 | Știri Cluj

Am început numărătoarea inversă până la cel mai mare Retro Party din România, We Love Retro Cluj-Napoca! Pe 23 noiembrie vom da start distracției la Sala Polivalentă, BT Arena și vom dansa până dimineață pe hiturile celor mai tari artiști ai anilor 90’: Coolio, Culture Beat, Rednex, C-Block, Down Low, E-Rotic și Captain Hollywood Project! Se anunță un show incendiar!

Ultimele bilete disponibile pentru We Love Retro Cluj-Napoca pot fi achiziționate de pe WeLoveRetro, entertix.ro sau fizic de la Casa de Cultură a Studenților. Cumpără-ți biletul de acum la cel mai așteptat festival de muzică retro din Romania! În ziua evenimentului, la locație vor fi disponibile un număr limitat de bilete.

We Love Retro este unul dintre cele mai faine evenimente muzicale din România! Așa că, ia-ți gașca de prieteni și hai la la party să vă distrați, să cântați cât vă țin plămânii și să dansați până la epuizare pe muzica anilor 90’! Grăbește-te, sunt ultimele biletele disponibile și ele se epuizează repede!

Line-up-ul We Love Retro Cluj-Napoca 2019

Cea de a 7- a ediție aduce pe scena clujeană unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 90’, care s-au făcut cunoscuți prin originalitatea muzicii lor și a ritmurilor inconfundabile.

COOLIO s-a făcut cunoscut prin succesul piesei „Gangsters Paradise”. Vândută în 6 milioane de copii, piesa a fost pe primul loc în topul Billboard în 1995.

CULTURE BEAT a ajuns la inimile publicului prin cele două piese consacrate, „Got to Get It” și „Mr Vain”.

REDNEX. „Cotton Eye Joe”, „Wish you were here”, „Hold Me for a While” și “The Chase” sunt piesele care i-au făcut cunoscuți în întreaga lume. Artiștii suedezi pregătesc pentru We Love Retro Cluj-Napoca un spectacol de neuitat, menit să atragă voie bună.

C-BLOCK sunt responsabili de aducerea culturii hip-hopului american în Europa, unde hit-ul „Shake that Azz” a făcut furori în anii 90. Ei mai sunt cunoscuți și pentru piese precum „So Strung Out”, „Time is Ticking Away”.

DOWN LOW este o cunoscută trupă de hip-hop formată în 1995, care a ajuns cunoscută prin hit-urile „Johnny B”, „So Long Goodbye”, „Vision of Life”, „Once Upon A Time”.

E-ROTIC este duo-ul ce reprezintă autentica atmosferă de pe ringurile de dans din anii ’90. Piesele care le-au adus celebritatea sunt: „Max don’t have sex with your ex”, „Fred come to bed”, „Willy use a Billy…Boy ” și „Sex on the phone”. Clasate pe primul loc în topurile muzicale din Europa, America de Sud și Japonia, piesele vor fi cântate live pe scena din Cluj-Napoca.

Captain HOLLYWOOD PROJECT cunoscuți pentru hit-urile „More and more”, „Find Another Way”, „Impossible” și „Only with you” vin să încingă atmosfera la We Love Retro Cluj Napoca.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!