DoR Live revine la Cluj!

Home $ Știri Cluj $ DoR Live revine la Cluj!

by | Nov 21, 2019 | Știri Cluj

Prietenii de la DOR se întorc în Cluj cu un spectacol care transpune pe scenă conceptul și dinamica unei reviste. Salvează data de 10 decembrie în calendar și haide să ne vedem la cinema Florin Piersic, de la 19:30.

DoR Live e un roller coaster de emoții, o experiență unică care te trece, în doar două ore, prin veselie, umor, revoltă, ambiție și, uneori, nostalgie, așa că gândește-te bine pe cine vrei să surprinzi cu un bilet la cel de-al treilea DoR Live din Cluj. Reporteri, scriitori, actori, muzicieni și prieteni ai DoR vor pune reflectoarele pe acea jumătate de Românie pe care fie o simplificăm, fie o idilizăm. Împreună vrem să descoperim cum arată viața în afara orașului.

Pe scenă se vor succede 20 de povești adevărate, de la lectură, la teatru, scurtmetraje și muzică live, ne vom transpune succint în alte universuri și vom intra în viața albinelor, a urșilor, dar și a celor care s-au mutat din oraș și se gândesc să-și facă rost la sat.

De la o revistă vie, singurul lucru sigur e suspansul, fiindcă nu știi dinainte ce se va întâmpla exact pe scenă și nici nu o vei putea revedea pe internet. Evenimentul nu se înregistrează niciodată integral, nu e transmis live și nu se va repeta niciodată în această formulă.

Experiența DoR Live din 10 decembrie e unică, pregătită special pentru Cluj, cu o tematică actuală pentru o localitate în expansiune: viața în afara orașului.

Dacă încă te întrebi de ce e musai să fii în sală și de ce facem ceea ce facem, citește câteva dintre mesajele participanților la edițiile trecute:
„DoR Live a însemnat pentru mine o spargere a bulelor și o contopire a lor. O certitudine că nu suntem nici atât de singuri, nici atât de neputincioși pe cât credeam.”
„Te ajută să vezi the big picture, pentru că, dincolo de raza ta vizuală, se întâmplă lucruri bune cu adevărat, sunt oameni buni cu adevărat, pe lângă care treci fără să-i observi.”
„Ce ratezi dacă nu vii la DoR Live? Șansa de a lua pulsul lumii din jurul tău și de a-i vedea pe oamenii din spatele textelor ieșind în lumina unui show extrem de bine gândit.”

Intră pe Eventbook, ia-ți biletul și hai să ne vedem marți seară, pe 10 decembrie.

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!