Cum a fost la…Laser Hunt cu echipa

Home $ Articole $ Cum a fost la…Laser Hunt cu echipa

Am auzit des de Laser Hunt de un an jumătate de când sunt în Cluj, dar n-am avut niciodată ocazia să testez această experiență. Și cum nouă, celor de la Cluj Life, ne plac provocările și lucrurile interesante, am continuat seria de teambuilding-uri distractive mergând la Laser Hunt, loc în care în mod categoric am avut parte de o experiență faină și mie nu prea îmi place să ies din zona de confort, deci credeți-mă pe cuvânt.

Mi-am cunoscut în acest mod noile colege (am absentat motivat de la prima întâlnire), am făcut mișcare și am petrecut timp alături de echipă, lucru benefic pentru următoarele noastre proiecte. Și era să uit de cel mai important aspect: ne-am distrat și ne-am consolidat în acest mod echipa.

Cum am ajuns, am fost invitați să testăm tehnologia VR, deci jocurile și experiențele virtuale nou apărute la Laser Hunt, iar pentru marea majoritate a echipei a fost ceva nou. La Laser Hunt mai fusese doar Ecaterina, însă doar pentru partea de laser tag, căci întâlnirea cu VR-ul era complet nouă și pentru ea. A fost chiar prima dată când a purtat o pereche de ochelari VR, și veți afla mai jos că nu a primit foarte bine toate… realitățile în care a ajuns. De cum am intrat, mie mi-au făcut cu ochiul cele două simulatoare auto (n-aș ști cum să le descriu altfel) și voiam musai să văd cum stă treaba cu ele, dar am zis că acest joc mai poate aștepta când am auzit că avem opțiunea de a face un tur prin Cerbobîl cu ajutorul realității virtuale. Dacă ați văzut și serialul, cu atât mai bine. A fost un tur interesant, în care m-am teleportat în toate zonele afectate de explozie, pe riscul meu, în oraș. Coincidența a fost faptul că nu cu mult timp înainte de a intra în sală, în curtea din împrejurimi era o schelă și o clădire abandonată care m-au dus cu gândul la Cernobîl și la întreaga poveste, deci totul s-a potrivit la fix.

Nu m-am mai distrat de mult timp atât de bine cum am făcut-o duminică la Laser Hunt cu echipa Cluj Life. Experiența noastră acolo a început cu o serie de jocuri în VR, pe care, personal, nu le-am mai încercat până acum. E o senzație aparte să vezi în 3D cum ești pe vârful unui zgârie-nori cu peste 30 de etaje. Dacă nu ne credeți, întrebați-o pe Ecaterina, colega noastră care a trăit experiența cu palpitații și strigăte, deci e hotărât: are rău de înălțime. Momentul cel mai activ al zilei a fost la Laser Tag, când ne-am împărțit pe echipe și am tras unii spre alții, de parcă nu am lucra împreună în restul timpului. Atât vă putem spune: l-am omorât cu cea mai mare plăcere pe Gabriel de fiecare dată când am prins ocazia, Ecaterina și-a luat o pușcă în față (încă nu știm de la cine) și la final, a câștigat echipa roșie, în care am fost și eu, cu un scor aproape dublu față de echipa albastră. Oh, the sweet taste of victory. – Agnes Elena Crăciun

Fiecare dintre noi a testat câte un joc diferit, deci toată lumea s-a distrat într-un univers limitat de ochelarii VR și cu greu ne-am dat plecați de aici. Cu toate acestea, am ajuns într-un final și la simulatorul auto despre care v-am zis mai devreme și încă din primele secunde am făcut mașina de curse praf. Nu din cauza skill-urilor mele de șofer, bineînțeles… ci din cauza că mașina era foarte puternică. Sentimentul de frustrare după finalul acestei curse a fost același în cazul tuturor celor care l-au încercat. Nu în ultimul rând, piesa de rezistență a fost un joc care îți dădea senzația de cădere în gol, iar ca treaba să fie și mai plină de adrenalină, cei de la Laser Hunt au pus o scândură pe jos ca să contureze atmosfera cât mai realist. Dacă unii și-au dat seama că au frică de înălțimi, alții n-au avut probleme nici măcar atunci când se aflau în cădere liberă.

Am fost o mare fană a jocurilor încă de când eram mică, iar acum am ajuns să mă bucur chiar mai tare de momentele în care pot face asta cu prietenii, deoarece sunt mai rare. Experiența de la Laser Hunt a fost mai mult decât plăcută, și sincer, după o săptămână lungă, chiar am așteptat-o nerabdătoare. A fost pentru prima data când m-am jucat pe VR, și la cât de real s-a simțit momentul în care am intrat din plin într-o mașină, probabil și ultima dată. Cel mai mult mi-a plăcut experiența de la lasertag și chit că punctajul meu a fost unul cu câteva mii sub zero, iar echipa mea a pierdut, sper să ne întoarcem și să câștigăm data viitoare. – Iulia Aștefanei

După ce am testat cât mai multe dintre jocurile și experiențele oferite de tehnologia VR, ne-am îndreptat către sala în care urma să aibă loc marea bătălie pentru care am și venit: laser hunt-ul. Dar nu înainte de a face o pauză și de a mai povesti una alta. Am început cu un joc individual în care am intrat cu emoția să nu ies pe minus cu punctajul, întrucât dacă ești nimerit de adversari pierzi, în mod destul de evident, puncte, dar se pare că nu a fost cazul de această dată. Am pătruns într-un labirint în care doar vestele și armele noastre luminau, adrenalina creștea considerabil, iar spiritul de competiție se împletea în mod ideal cu cel ludic. Timp de 15 minute am alergat în lupta pentru prima poziție despre care pot spune că nu a contat deloc, întrucât scopul nostru principal a fost să ne distrăm și să uităm de deadline-uri.

Laser Hunt a fost îmbinarea perfectă dintre mișcare și distracție. Pe lângă adrenalina adusă de un joc de laser tag, jucat atât pe echipe cât și fiecare pe cont propriu, am putut încerca diverse jocuri VR care au fost la fel de intrigante. Este un loc foarte bun pentru un team building cu o atmosferă pe măsură. Ca bonus, am plecat de acolo cu numărul de pași făcuți fără sa-mi dau seama. – Paula Rita Sofianiuc

Ieșind din nou la lumină, am văzut scorurile, ne-am mai tras sufletul și am intrat în competiția pe echipe. Competiție care a scos sufletul din noi toți și care a înlocuit destul de bine două ore petrecute la sală sau la alergat în doar 15 minute. Muzica din sală și toate efectele adăugate sporeau senzația de adrenalină și ne plasau în mijlocul unui câmp de luptă, deci pregătiți-vă să vă treziți cu vânătăi despre care nu o să știți niciodată cum au apărut și musai să aveți haine cât mai lejere la voi pentru a vă putea mișca și ascunde cu ușurință de adversari.

După aproximativ 2 ore pline de adrenalină și distracție, s-a instalat și oboseala care ne trăgea cu forța către case. Ne-am simțit bine, toată echipa a evadat din cotidian și am uitat de griji dând în mintea copiilor. Astfel, dacă nu știi ce să faci în weekend acum că tot a venit frigul, noi îți recomandăm cu încredere o vizită la cei de la Laser Hunt și cu siguranță nu vei regreta nici măcar o clipă. Noi cu siguranță vom reveni cu prima ocazie.

Extra tip: Dacă sunteți studenți și posesori de Studcard, răsfoiți bine carnețelul cu vouchere pentru că s-ar putea să aveți o surpriză la aceste jocuri.

Voi ați fost până acum la Laser Hunt?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!