VR și jocurile noi ce pot fi încercate la Laser Hunt

Home $ Articole $ VR și jocurile noi ce pot fi încercate la Laser Hunt

by | Dec 2, 2019 | Articole

De curând le-am trecut pragul celor de la Laser Hunt în căutarea locului ideal pentru un teambuliding distractiv. Ne-am simțit bine, ne-am testat nivelul de adrenalină din corp și am luat contact cu noi tehnologii care ne-au făcut cu ochiul încă de cum am intrat în arenă. Și cum cei mai mulți probabil optează pentru un joc de laser tag, sa știți că acest loc este plin de surprize. Astfel, în acest articol urmează să povestim despre tehnologia VR și noile jocuri care au fost adoptate cu brațele deschise de către cei de la Laser Hunt.

Laser Hunt a inaugurat recent singura arenă de Realitate Virtuală de la ora actuală din Cluj-Napoca. Aceasta poate fi accesată de jucători individuali sau de grupuri, pentru petreceri, o ieșire între prieteni sau, de ce nu, pentru un teambuilding ieșit din tipare. Locația dispune de 3 stații de VR și 2 simulatoare de curse cu cockpit profesional. Pe scurt, Raiul împătimiților de gaming, de nou și de testare a limitelor. Jocurile sunt pentru toate vârstele, de la cei mai mici până la cei mari, de la cei mai curajoși până la cei slabi de înger, distracția fiind garantată pentru toți.

Introducând tehnologia VR, experiența devine mai intensă, sentimentele sunt duse la extrem și toate simțurile vor lucra simultan. Poți deveni în acest mod personaj activ în lumea în care ai pătruns prin intermediul ochelarilor și să descoperi noi orizonturi în funcție de jocul ales. Astfel, dacă vrei să navighezi în locuri care în realitate sunt limitate de coordonatele spațiale, acum ai ocazia să călătorești prin Univers fiind la bordul unei nave. Deci, dacă visul tău încă este acela de a deveni astronaut, acum ai șansa să îi dai viață. O altă locație în care te poți teleporta este în mijlocul reactorului de la Cernobîl, loc pe care sigur ai vrut să îl vizitezi după ce ai văzut serialul (not great, not terrible 😉 ). Ai posibilitatea să străbați și oceanele și să întâlnești noi forme de viață, deci orice mister poate fi elucidat cu ajutorul realității virtuale.

Un joc care se bucură de succes peste tot în lume este Beat Saber, potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aici vei fi plasat într-un decor futurist unde vei fi nevoit să tai țintele ce vin spre tine pe ritmul muzicii electronice care va răsuna în căști. Un alt joc care îți propune să îți testezi limitele este Richie’s Plank în care te vei afla în vârful unui zgârie-nori și vei fi nevoit să îți găsești echilibrul. Pare simplu, dar tehnologia VR îți poate juca feste fără ca tu să îți dai seama. Nici sfera horror nu a fost trecută cu vederea. Astfel, dacă te simți suficient de curajos și știi că ai dormit liniștit noaptea de fiecare dată după un film de groază, go for it. Poți încerca Rush of Blood, titlu care conturează natura jocului. Nu trebuie să te lași păcălit nici de liniștea și frumusețea oceanului, întrucât te poți trezi fără să realizezi în mijlocul scenariului din Jaws, doar printr-un singur click.

Astfel, arena de la Laser Hunt se poate transforma oricând în locația ideală pentru o zi de naștere, pentru un teambuilding care se îndepărtează de tipare, dar și pentru o zi normală pentru care principalul pretext este distracția. Dacă nu ai idee ce să faci în weekend, ia în vedere această variantă și testează atât realitatea virtuală, cât și limitele pe care le ai.

Tu ai încercat tehnologia VR până acum?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!