De unde comanzi preparate speciale de sărbători

Home $ Articole $ De unde comanzi preparate speciale de sărbători

Doar câteva zile ne mai despart de mult așteptatele sărbători de iarnă, iar magia deja se simte în aer. De asemenea, în aer se mai simte și stresul pregătirilor bucatelor, alergatul sportiv prin magazine după cadouri și căutarea petrecerii ideale de Revelion, pe ultima sută de metri. Iar dacă bucătăria este un fel de teren minat și necunoscut pentru voi sau timpul nu vă permite, aveți posibilitatea de a comanda absolut orice fel de mâncare de sărbători (doar suntem aproape în anul 2020).

Așadar, iată o listă cu locuri de unde poți comanda și care te vor salva în febra Crăciunului și a timpului absolut limitat.

1. Mâncarea mult iubită
Sărbătorile nu ar mai avea farmec fără preparatele noastre tradiționale. Dacă talentul tău gastronomic tinde alarmant către zero, apelează la ajutorul celor de la Exclusiv Catering. Sarmalele, toba sau piftia nu vor lipsi de pe mesele noastre, iar invitații pot fi impresionați cu diferite platouri cu aperitive. Comenzile se preiau până în 23 decembrie, ora 10.00, iar comenzile pentru Revelion până în 30 decembrie, ora 10.00. Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 300 de lei, iar cele sub 300 de lei pot fi ridicate de la sediul firmei sau livrate acasă plătind taxa de transport de 20 de lei.

Cei de la Un Dulce Events sar și ei în ajutorul tău de sărbători. Aceștia vă pun la dispoziție trei tipuri de meniuri pentru platourile reci (150 lei/ 6 persoane) și tot trei pentru fripturi (180 lei/ 6 persoane). Tofu la grătar, humus cu semințe, sarmale și ciolan, toate se împletesc și vin să ne satisfacă papilele gustative. Comenzile de Crăciun se preiau până în 22 decembrie și se ridică în 24 decembrie până la ora 17.00 de pe Str. Emil Isac nr. 1 , iar Comenzile de Anul Nou se preiau până în 29 decembrie și se ridică în 31 decembrie până la ora 17.00 din același loc.

Cei de la Petry ne pregătesc platouri reci care vor arăta perfect pe masă la reuniunile de familie. De la platouri cu multă carne până la cele cu brânzeturi ideale pentru vegetarieni, acestea pot sătura până la 4 sau 8 persoane în funcție de varianta de gramaj aleasă. Tot ce vă rămâne de făcut este să treceți pragul oricărui magazin Petry, să vă decideți asupra meniului pe care îl veți comanda și pe acesta îl puteți duce acasă chiar după o oră de la efectuarea comenzii.

2. Dulciurile care ne vor aminti de copilărie
Trebuie să recunoaștem. Sărbătorile de iarnă nu ar fi complete fără cozonac și fără prăjiturile care vin să ne mângâie stomacul după un dezmăț culinar de proporții (știți voi cum stă treaba cu picătura de apă aruncată în incendiu). Un cozonac ca la carte găsim la Un Dulce de la Vlad Mureșan, un cozonac dolofan care abundă în nucă și arome, iar despre miros nu cred că mai trebuie să zic ceva. Disponibili de joi până sâmbătă la prețul de 70 de lei, comandați la numărul 0745.702.751 sau la [email protected], alegând și locația de unde doriți să ridicați produsele.

În aceeași sferă dulce îi găsim și pe cei de la Iris Delice care pregătesc de zor cele mai bune dulciuri. Aceștia pregătesc așa zisele cutii de Crăciun pline de bunătăți despre care puteți afla mai multe aici, dar vă putem spune faptul că din pachet nu lipsește cozonacul. Și că veni vorba de el, comenzile pentru cozonac se fac în zilele de sâmbătă pe principiul primul venit primul servit, un total de 30 de bucăți. Comenzile se fac până în data de 14 decembrie, iar cutiile se eliberează în data de 23 și 24.

Pentru un desert mai special puteți apela cu încredere la cei de la La Bonbonniere. Prăjitură cu caramel și ciocolată, pricomigdale, carrot cake, macarons sau chec cu fistic toate vor aduce o notă de rafinament mesei îmbelșugate de crăciun. Ba mai mult, aveți opțiuni fără zahăr cum ar fi brownies, biscuiți cu fistic și turtă dulce. Măcar dulciurile să nu vă dea bătăi de cap…și de stomac. Pentru mai multe detalii și oferte nu ezitați să îi contactați pe pagina de Facebook.

2. În căutarea pâinii perfecte
Cu toții ne amintim de momentele în care părinții ne trimiteau la magazin după pâine și drept răsplată puteam păstra restul. Acum lucrurile s-au mai schimbat, iar pâinea poate veni la tine la ușă încă aburindă, proaspăt scoasă din cuptor. La Brutăria Claudia ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de produse de panificație și care vor completa festinul de sărbători alături de familie și prieteni. Produsele le puteți găsi la brutărie, în Florești, la magazinul din centrul Clujului – Alac, dar și în câteva din magazinele partenere din Cluj și Florești. Dacă timpul nu vă permite să vă deplasați, cei de la Nod Verde vă pot da o mână de ajutor cu livrarea.

Și că veni vorba de Nod Verde, aceștia promovează producătorii locali și duc produsele mai aproape de client. Aceștia postează regulat merindele săptămânii și cu siguranță veți găsi ceva de care să fiți interesați. Miere, zacuscă sau ceapă verde, toate produsele pot completa atât masa de Crăciun, cât și pe cea de Anul Nou.

P.S. Dacă vă întrebați unde este băutura în această ecuație să știți că nu am uitat de ea. Fie că avem prieteni care ne aduc vin de la țară sau propriul nostru beci, alcoolul va fi primul care se va termina așa că ar fi bine să faceți rezerve. Pentru acest lucru veți primi ajutorul celor de la Licori și Tabieturi care vă vor pune la dispoziție băuturi diverse și rafinate, pentru momente magice de sărbători.

În concluzia acestui articol, țin să menționez de ghidul antirisipă, întrucât de sărbători se aruncă mâncarea în cantități industriale, iar statistica e alarmantă. Ar fi bine să citiți și să vă gândiți și la cei care nu au ce mânca, poate așa veți fi mai determinați să nu mai cumpărați mai multe produse decât aveți nevoie.

Voi ce preparate comandați de sărbători?

Abonează-te la newsletter ❤️

Periodic primești, direct în inbox, cele mai recente știri și recomandări.

Te-ai abonat cu succes!