Idei fun pentru a-ți sărbători ziua de naștere cu prietenii

by | Dec 11, 2019 | Articole, Ieși cu prietenii

Vine acel moment din an în care realizezi cât de repede trece timpul. Încă un an la finalul căruia tragi linie și culegi concluzii. Amintiri, evenimente și lucruri care te-au marcat pe tot parcursul celor 365 de zile, ajunse acum în punctul unui nou început. Este vorba de ziua ta de naștere, perioadă de introspecție și de depresie (depinde de caz 😉 ), distracție, surprize și clipe petrecute alături de prieteni și cei apropiați ție. Iar dacă vremurile în care pierdeai nopți la rând prin cluburi au apus de mult timp, iată câteva idei unde poți petrece cea mai așteptată zi din an. În plus, cu siguranță invitații vor fi încântați și vor pleca cu multe amintiri.

1. Laser Hunt
Dacă cuvintele adrenalină și mișcare te definesc, atunci arena de la Laser Hunt este locul ideal unde îți poți organiza ziua de naștere. Iar dacă jocurile sunt o pasiune ascunsă de-a ta, se pare că ai dat lovitura. Nu doar jocul de laser tag este vedeta, ci și realitatea virtuală se află în lumina reflectoarelor. De curând apărute în premieră în Cluj, aceste jocuri despre care am scris mai multe aici îți vor stârni tot felul de emoții și senzații care te vor face să te simți din nou copil. Prețurile variază în funcție de numărul de ore petrecute în arenă și de jocurile dorite. Astfel, un pachet All Inclusive, conține 4 jocuri de laser tag la alegere, 3 jetoane pentru VR, o băutură la alegere și o pizza. Timpul este de 2 ore jumătate, iar prețul este de 100 de lei/ persoană. Pentru mai multe pachete intrați aici și nu ezitați să îi contactați la numerele de telefon 0744 434 394 (Cristian) sau 0744 434 387 (Ema).

2. The Guild Hall
În cazul în care vrei să îți amintești de zilele în care jucai Nu te supăra frate sau când primeai cadou un joc nou, înseamnă ca îți va surâde ideea să îți faci ziua la Guild Hall. Înconjurați fiind de o colecție impresionantă de jocuri, veți avea ocazia să testați măcar o mică parte din acestea alături de prieteni. Noi am fost recent să testăm câteva jocuri și am notat întreaga noastră experiență în aceste rânduri ca să te convingi că este locul perfect pentru tine. Puteți analiza colecția de jocuri pe site și să vă pregătiți din timp strategia pentru a câștiga (se cheamă documentare, nu trișare) sau pentru a vă contura o idee asupra a ceea ce v-ați dori să încercați. Pentru a pune la punct toate detaliile contactați-i pe cei de la The Guild Hall la numărul +40-264-700704 sau la adresa [email protected]

3. Adrenalin Park
Dornic de aventură și vrei să testezi limitele prietenilor tăi în materie de senzații majore supuse adrenalinei? Parcul de aventură este locul care îmbină prin excelență distracția, emoțiile, prietenia și sportul. Iar în cazul în care ești posesorul unei fericite zile de naștere din sezonul cald (dar nu musai), nici nu mai trebuie să stai pe gânduri când se apropie ziua ta, întrucât această opțiune este cea mai bună. Aici veți avea posibilitatea să testați un set de 13 trasee aeriene: 3 trasee de aventură pentru copii, 1 traseu de inițiere pentru adulți, 7 trasee de aventură împărțite pe diferite nivele de dificultate și 2 tiroliene spectaculoase. Prețurile diferă în funcție de timpul pe care doriți să îl petreceți în parc și despre care găsiți toate informațiile aici. În caz aveți dubii privind siguranța să știți că în preț este inclus și echipamentul special format din cască de protecție, ham echipat cu carabiniere de asigurare și scripete.

4. The Dungeon – Escape Room
Visezi încă din copilărie să ajungi, măcar pentru o zi, detectiv? Acum ai ocazia chiar de ziua ta. La The Dungeon ai posibilitatea să alegi dintre 4 camere, fiecare cu o poveste diferită și care te așteaptă pe tine, alături de cei apropiați ție, să îi dezlegați misterele. The Experiment te teleportează în anul 1940 unde vei lua contact cu laboratorul savantului nebun și ale lui teorii. Crime Scene, după cum spune și numele, te va plasa în miezul unei crime unde tu vei avea rolul detectivului care va descoperi mai multe decât se așteaptă, simțindu-te astfel ca în cadrul știrilor de la ora 5. Candy Shop îți va aduce aminte de copilărie când nu aveai voie să mănânci ciocolată, și rămâneai blocat în fața vitrinelor pline ochi cu dulciuri de toate felurile. Nu în ultimul rând, The Bunker te plasează în zone de conflict militar, fiind ținta inamicilor din fața cărora trebuie să scapi cu viață. Pentru un grup de 6 persoane, prețul este 240 lei, pentru 5 persoane 200 de lei, pentru 4 persoane 180 de lei, iar pentru 3 persoane 165 de lei. Pentru grupuri mai mari de 6 persoane, prețul este de 40 lei/persoană. Pentru rezervări sunați la numărul 0768 247 525.

5. War Zone
Nu în ultimul rând, această opțiune se pretează de minune la serbarea unei zile de naștere speciale, în care distracția va fi la cote maxime. Într-un cadru apocaliptic sau desprins de pe front tocmai după încheierea unui conflict militar, poți alege să îți testezi limitele la Paintball sau Airsoft. Pentru Paintball aveți la dispoziție următoarele jocuri: Capturarea steagului, Împușcați-l pe Căpitan, Apară obiectivul, SWAT vs. TERO, Vânătoarea de iepure, Deathmatch pe echipe și individual. La Airsoft, în schimb, vă veți simți precum într-un joc de Counter-Strike, armele semănând cât se poate de bine cu unele reale, dar care funcționează pe bază de cartușe cu gaz comprimat. Cu toate acestea, ambele situații simulează o luptă sau diferite scenarii militare. Dă de veste prietenilor și rezervă un loc la numărul 0740 249 225.

Tu unde alegi să petreci cu prietenii de ziua ta de naștere?

Abonează-te la newsletter

Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te pentru a primi ultimele noutăți și recomandări.

Te-ai abonat cu succes.

Share This